Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naprawde

Podkład, w zoltawych, jasnych odcieniach ?!

Polecane posty

Wiem, wiem, kwestie podkladow byly walkowane miliony razy, jednak mam wielka nadzieje, ze moze ktos mi tutaj pomoze... Szukam podkladu w kolorze zoltawym, tzn nie zoltym, al\'a mala Chineczka ;), ale zeby nie bylo w nim grama odcienia rozu. Ile ja sie juz natestowalam ale mam chyba jakos wybitnie dziwna karnacje, bo nic znalezc nie moge, poza tym te wszystkie beze tak mi sie potwornie odrozniaja od koloru szyi, ze chyba nie musze wspominac jak to \"piknie\" wygladam;) . Jakos wszystki sa \"za rozowe\", kolejny problem to to , ze bladzina jestem i wiekszosc jest dla mnie ciemna... A nie jestem w stanie wysmarowac sobie i twarzy i szyi i najlepiej dekoltu, zeby jako tako to wygladalo ;). Teraz moze to czego oczekuje od tego potencjalnego podkladu: * umiarkowane matowienie * przyzwoite krycie, tzn nie szukam podkladu \"przezroczystego\", musi kryc, ale niemaskowato i tapeciarsko * wazne - bardzo dobrze wyrownywal kolor skory i kryl zaczerwienienia i podraznienia na twarzy... Jesli jestescie w stanie cos mi zaproponowac to prosze piszcie, cena zasadniczo nie gra roli, byle by nie kosztowac 500zl ;). Moze ktoras z Was miala okazje uzywac True Match ale w kolorze W1, mialam W3 i generalnie tonacja koloru byla ok, ale sam w sobie byl za ciemny. Niestety W1 niedostepny w Polsce, wiec nawet nie mam jak sprawdzic koloru, pozostaje kupno w ciemno na Allegro...

Gość teresa91
rimmel stay matt odcien ivory 001

Gość teresa91
ale jesli jestes bardzo blada to polecam MF LP odcien 100 z tym ze on nie jest zolty, ale rozowy tez nie jest, to taki bardoz naturalny odcien typowy do slowianskiej uridy ;)

teresa91 , rimmel mialam kiedys, odcien jest ok, ale sam podklad jest dla mnie okropny... Myslalam wlasnie o LP, ale 100 wydaje mi sie znowu jakis taki rozowy. Mialam kiedys odcien 102, ale byl tak sztuczny, ze wygladalam strasznie tapeciarsko, poza tym standardowo odroznial mi sie magicznie od szyi ;).

Gość teresa91
owszem 100 wyglada na rozowy, ale po rozprowadzeniu ma ladny naturalny kolor, przynajmniej u mnie na twarzy idealnie zlewa sie z szyją a mam naprawde spore problemy z doborem podkladu, bo tez mam jasna na dodatek delikatna cere :)

Mam podobny kłopot z podkładem co Ty i obecnie używam Revlon Colorstay w odcieniu 02 BUFF - jest właśnie żółtawy i jasny, super wyrównuje pajączki, jest bardzo trwały. Jedyna wada - komuś kto ma mało wprawy w nakładanu może sprawiać kłopoty bo bardzo szybko \"zastyga\" na buzi i nie da się już zrobić poprawek.Jest nieścieralny.Ale odcień idealny jak dla mnie a wiele już innych przetestowałam i niestety wyrzuciłam bo szyja za bardzo się odznaczała...Sprawdź w perfumeri...

Boje sie ze 100 moze miec podobny odcien do L\'oreala True Match C1 ktorego tez mialam ;) , bo sobie glupia kupialam podklad dla chlodnych odcieni skory, a przeciez takiego nie mam ;). Moze uda mi sie wysepic probke LP w jakies perfumerii. Myslalam tez o Revlonie Colorstay, ale tez te odcienie jakies dziwne...

Shila :) , mialam odcien Buff, Colorstay ale tego z pompka, teraz zastanawialam sie wlasnie nad tym bez pompki,ale ten kolory tez nie sa trafione w 100%, Buff jest dla mnie o zgrozo troche za ciemny, a Ivory za rozowy... :o Paranoja...