Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajanaaaa

DUPHASTON

Polecane posty

Gość dajanaaaa

Czy ktorejs z Was ten lek pomogl? zajsc w ciaze lub uregulowal problemy hormonalne II fazy? Ja go dostalam od 16 dnia cyklu na 10 dni. Prosze o opinie. Dziekuje

gdzieś wcześniej w tym dziale był temat Duphaston. Poszukaj. Ja go brałam jak już byłam w ciąży by nie poronić.

Gość dajanaaaa
i z jakim skutkiem?

Gość AgA79
czesc ja dopero biorę 3 opakowanie tego leku i sama nie wiem czy mi pomaga. jak na razie nie widze roznicy, wprawdzie musze taraz powtorzyc wszyskie badania i dopiero sie okaze ja rowniez biore Bromergon, a duphaston tak samo jak ty miedzy 16-26 pozdrawiam Aga

Gość gohas
a ja bralam go zeby nie poronic a i tak poronilam jak przeczytasz ulotke to on jest na wszytsko zeby nie poronic zeby wywolac miesiaczke a skoro jets na wszytsko to na nic mi nie pomogl:-(

Gość i ja przepraszam

wydaje mi sie ze jest to lek na podtrzymanie ciazy, a nie ulatwiajacy zajscie w ciaze

nie tylko na podtrzymanie ciazy,ale na poprawe II fazy,to nic innego jak progesteron,ktory wspiera w niedoborze i pomaga w wytwarzaniu go przez cialko zolte,dlatego czesto tez podawany w Itrymestrze...ale takze na uregulowanie cykli...biore 5mscy,w ciazy narazie nie jestem,ale mozna go brac do roku.....

Hej, nie wiem czy można go brać do roku. Ja go brałam z małymi przerwami prawie cztery lata. (od dwoch różnych lekarzy, drugi wiedział, że już to brałam) Póki brałam dostawałam reg. @, odstawiałam - nie było @ za często. Ale ja to wogóle jestem trudny przypadek... :(