Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olginia

Jest tu jakaś umięśniona kobieta?Typ fitness.

Polecane posty

Gość olginia

Od dłuższego czasu ćwicze na siłowni.Jestem ładnie umięśniona,ale dąże do tego by wyglądac jak fitnesska.Baaardzo podobaja mi się ich figury.Jednak sporo mi brakuje.Może jakieś wskazówki na szybszy przyrost mięśni?

Gość olginia
Widze ze zadna z kobiet nie dba o swoje ciałko ;) Szkoda bo umięśnione wygląda sto razy bardziej sexi :P

Gość a po co
a co bylas 3 razy na aerobicu???:classic_cool: i myslisz ,ze tak wygladasz ? spac grubasie juz juz

chciałabym tak wygladac.... cwiczę...ale jeszcze tez mi brakuje.... choc nie chciałabym miec az tak rozwinietych miesni ud. zeby miec takie ciało trzeba duzo cwiczyć.... poza tym na codzien one tak nie wygladają, przed zawodami dużo cwiczą dieta solarium....duzo wyrzeczeń.

Gość olginia
Nie chodze na aerobik tylko do siłowni.I nie jestem grubasem tylko waze 50 kg.Nie mam tłuszczu i trenuje od 2 lat.

Gość olginia
lupulinka jak czesto trenujesz?

dopiero kilka miesiecy wiem ze to nie długo... mam 155 cm i waże 46 kg..tłuszczu mam poniżej 20% ale najgorzej mi idzie z ćwiczeniem miesni rąk zwłaszcza triceps no i muszę wyszczuplic uda....mam wrażenie ze albo są za bardzo odtłuszczone albo mam tak rozbudowane miesnie... przez 1o lat regularnie pływałam...ale to chyba niemozliwe zeby od pływania tak mocno sie rozwineły miesnie prawda?

albo musze dodatkowo przejsc na dietę.... ale ja lubię jeść:-( wiec może jakies srodki wspomagajace odchudzanie? generalnie zeby miec tak wysportowana sylwetke trzeba włozyc duuuzo wysiłku!i chyba sama siłownia nie wystarczy:-(

Gość olginia
Używasz odżywek,spalaczy tłuszczu - suplementów? A wiesz jak też pracuje nad mięsniami rąk - tylko naramiennymi.Słabo są rozwinięte.Może znasz dobre ćwiczenia?Co do ud to są wporządku.Podobają mi się rozbudowane uda :)

myslałam ze sie da zbudowac taka sylwetke bez żadnych suplementów, ale teraz myslę ze sie nie da...przynajmniej u mnie:-(może L-karnityna pomoże? a Ty stosujesz cos? na mięsnie naramienne dobre są cćwiczenia z ciężarkami zreszta mięsnie naramienne pracują gdy cwiczysz biceps i barki

chodze na siłownie 2 razy w tygodniu no i w domu Cwicze codziennie z cięzarkami 3 kg choc wiem ze to za bardzo nie działa na rozwinięcie miesni....za bardzo nie chce mi sie biegać by spalic niechciany tłuszcz wiec suplenenty są dla mnie wskazane ale za bardzo nie wiem jakie...

Gość olginia
Ja biore L-Carnitine Slim Line firmy MEGABOL,do tego odżywke węglowodanową i aminokwasy. Nie polecam natomiast chromu.!!

do tej pory to co jakis czas brałam chrom błonnik zeby mniej jeść ale na dłuższą metę muszę zmienic i dietę no i odzywki a Ty ile razy w tygodniu trenujesz i ile trwa Twój 1 trening?

Gość olginia
nie bierz chromu!Jest naprawde szkodliwy.cwicze codziennie. Pon.biceps,wtorek barki,sroda triceps itd.Około 5o minut.

Gość Lalalala
Świństwo Napisze ci szczerze i nie bede cie oszukiwac. Mam duze doswiadczenie z l-karnityna. Zajmuje sie sportem wyczynowo i nie raz bylo mi dane albo lykac l-karnityne w tabsach albo pic ja w buteleczkach i jeszcze wiele wiele innych. Jest rowniez skladnikiem wielu odzywek. To jest najwieksze swinstwo jakie istnieje na rynku jezeli chodzi o odzywki!! Fakt faktem, chudnie sie na tym dosyc szybko (zwlaszcza po l-karnitynie w buteleczkach - 25 mg), jezeli bedziesz dosyc sporo cwiczyl. Ale rozwala totalnie kosci, caly uklad kostny i stawy. A przy okazji watrobe!! Ja sie tego nabawilam, na szczescie dlugie leczenie mam juz za soba. Przez pol roku bylam na lewatywach (bo nie moglam sie sama zalatwic), bylam tak chuda, ze nikt mnie nie poznawal (wygladalam jak smierc), podkrazone oczy, brak okresu. I nagle zaczelam miec problemy z koscmi. Dwa razy rozwalona torebka stawowa, kontuzja kosci srodstopia! Nie bierz tego swinstwa! Wiem co mowie, bo rozmawialam z osoba ktora nad badaniami nad l-karnityna spedzila 10 lat!! Jeszcze chwila, i wycofaja to swinstwo z rynku!! Pozdrawiam P.S. Fajnie, ze sie wam to podoba. bo jjest brzydkie.