Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klamerka77

Trudna sytuacja

Polecane posty

Gość Klamerka77

Otoz jestem w trudnej sytuacji poniewaz zafundowano mi prosto mowiac lapowke o pokaznej sumie. Moj zawod zwiazany jest z prawem prosciej mowiac jestem adwokatem. Mialam klienta ktory zaoferowal mi koperte a w zamian ja mam mu powiedziec cala sprawe mojego innego klienta ktory jak sie okazalo jest znajomym jego choc ze zlej strony bo to jego wrog i mam tamtgo wiecej nie bronic poniewaz jesli nie przyjme pieniedzy on szantazuje mnie ze powie ze od niego zadalam lapowki co jest klamstwem. Wiec gdy wezme ja to zle i jak nie wezme tez zle. Co robic?

Gość AnnaZ
Kochana jezeli naprawde jestes adwokatka to powinnas sama najlepiej wiedziec co zrobic.

Gość mamamamamamamamammmammmmmmm
sytuacja tragiczna prawie jak w Antygonie....nie bierz!!;)pozdrawiam

Gość powiedz
komuś o zaistniałej sytuacji... jeśli nie przyjmiesz łapówki, a on będzie chciał Cię "wrobić", to mu się nie uda, bo Ty będziesz pierwsza, tzn. nikt mu wtedy nie uwierzy

dykafon sobie załatw:) a jak nie wypali powiedz ze mieszkasz na najgorszym osiedlu w Twoim miescie a wszyscy dresiarze i recydywa to twoi kumple z piaskownicy

Gość klamerka nie adwokat...

Gość Klamerka77
No to jest bardzo trudna sytuacja on raczej tymi pieniedzmi mnie szantazuje, poniewaz chodzi mu o to bym powiedziala mu wszystko jak wyglada dana sprawa tego jego wroga a mojego klienta.i chce on bym go juz dalej nie bronila . Straszy mnie ze to ja dla siebie bede musila wtedy poszukac adwokata bo sie niezle zapowiada....i co w tej sprawie zrobic? A wiecie jakie jest prawo raczej zachowuje sie jak lewo. a strach sie przyznac bo powiedza ze sie nachapalam pieniedzy a teraz dopiero mowi jak juz sie dorobila poniewaz chce wyjsc na'' czysta'' :(

Gość Klamerka77
A i chce dodac ze chyba mam doczynienia z powaznymi klientami..a raczej posrednikami wplywowych ludzi...

Gość powiedz
no przecie masz chyba jakichś kolegów prawników/adwokatów etc.? zawsze możesz się kogoś "z branży" poradzić

Gość Klamerka77
mam ale niewiem czy miezac ich wmoje sprawy nie dosc ze maja ich pelno na glowie to jscze moje. No coz ale moge sie ich doradzic. aha zaznaczam ze jestem mlodym, poczatkujacym adwokatem

Gość Klamerka77
i stad moje roztzepanie i pierwsza taka sytuacja nieczysta

Gość Przestań dziewczyno
tworzyć, jestes po prostu śmieszna