Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZYWIECKI KRYSZTAL

PIEKNE WLOSY

Polecane posty

Gość ZYWIECKI KRYSZTAL

CO robic by byly?: * mieciutkie i blyszczace * gladkie i bez rozdwojonych koncowek * nie wypadaly * byly puszyste

Gość usalo sie
mi udalo sie w koncu doprowadzic wlosy do stanu uzywalnosci sa mieciutkie blysaczace koncowki sie nie rozdwajiaja oczywiscie sa dni kiedy wygladaja gorzej i kiedy sa ladniejsze ale to chyba norma

Gość Agniewicz
Nic specjalnego nie robię:) po prostu myję szmponem, a potem nakładam odżywkę i to wszystko, ale ja z natury mam zdrowe i lśniące włosy:)

Gość żadne nawet najdroższe
szampony i odżywki nie pomogą, jesli źle się odzywiasz, palisz paierosy, często farbujesz, używasz suszarki, prostownicy, lakieru itp itd :( Sama mam problem z włosami-są zniszczone od prostowania. Maseczki niewilee pomagają, raz na jakiś czas staram się robić sobie kurację z żółtka i olejku rycynowego.

Gość Agniewicz
Pewnie coś w tym jest o czym pisze moja poprzedniczka. Ja nie farbuję włosów, nie używam pianek, lakierów czy żeli. Nie suszę też włosów suszarką i od lat noszę długie włosy, które mam w doskonałej formie:)

Gość AUTORKA TOPICU 2
moje biedne suche liche wloski podleczyl swietny szampon H- Pantoten zadzial jak kuracja odbudowujaca

Gość Bąk
na miętkie i zdrowe wlosy - maseczka wax (w aptece 20 zl) Shauma Easy spray-balsam (odzywka bez splukiwania) - moje wlosy blyszcza sie jak swiezo farbowane :D Swietna :)

Gość SUGARBABES
Jeżeli chcesz mieć śliczne i delikatne włosyy koniecznie spróbuj idżywki i szamponu Fructis nie dość ze slicznei pachną te porfukty to i efekty są niiemal natychamiastowe. Odżywka jest świetna !!! Spróbuj koniecznie !