Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szarakszary

Kobieta twierdzi ze mnie kocha a zdradza - co robić ?

Polecane posty

szaraczku masz wydepilowane nózki?? buahaha laska robi cie w ch..a a ty sie jeszcze zastanawiasz,jest tyle kobiet,musisz szukać a to co teraz robisz to zwykłe frajerstwo,ona cie nie szanuje,jestes w jej oczach frajerem i cipą bo zadna normalna kobieta nie szanuje kolesia ktory mimo zdrady z jej strony nadla ja \"kocha\" jesteś tchorzem

Człowieku, otwórz oczy - jej jest z Tobą WYGODNIE. Ma dokąd wracać, wie, że zawsze ktoś czeka, nieważne, co ona zrobi. Zawsze jej wybaczysz. Bo zawsze wybaczałeś. Przykro mi to mówić (pisać), ale ten Wasz układ raczej nie ma szans na podążanie w kierunku, który Ty preferujesz. Nie ma w nim normalnego, zdrowego uczucia - bo nawet Twoje, jakkolwiek mocne, jest skażone podejrzliwością i brakiem zaufania. Szkoda czasu, szkoda ekranu. Czasem potrzebne są chirurgiczne cięcia. Pozdrawiam szarak (ale zupełnie inny ;-) )

Szaraczku - zastanów się, czy nawet jeśli do niej wrócisz, to czy będziesz potrafił jej zaufać? Zaufanie i poczucie bezpieczeństwa to podstawa związku. Nie ufając człowiek męczy się sam, no bo ile można za każdym razem zastanawiać się, czy czasem znowu tego nie zrobiła, albo czy może ma zamiar? Ja wiem, że niby nie musi już kolejny raz Cię zdradzić, ale raczej nie łudziłabym się, że pozostanie Ci wierna... Nic nie piszesz o tym, czy ona tego żałowała, czy miała jakiekolwiek wyrzuty sumienia... Jeśli nie, to zakończ ten związek dla własnego dobra. Wiem, że łatwo się mówi, ale chcesz tak żyć?