Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianna35

Dtektyw potrzebny

Polecane posty

Gość Adrianna35

Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy detektywistycznej? Interesuje mnie taka firma na terenie Śląska. Jeśli macie jakieś informacje na ten temat proszę o ewentualne polecenie takiej firmy lub prywatnego detektywa.

Gość Adrianna35
Oczywiście detektyw

Gość tigana
Ja znam. Bardzo dobra firma I rzeczywiście facet jest dobry i co też ważne stosunkowo tani. Moją sprawę załatwił szybko i dobrze, jestem bardzo zadowolona. To firma Adept z Katowic, na Korfantego 195. Polecam

Gość tigana
Acha, oczywiście zapomniałam podac telefonu:-D 668363330 to komórka a stacjonarny 322597280 tel faks wew. 205. Aaaaaa.... i jeszcze powiem że udziela też porad prawnych w sprawach nietypowych. Full service:-D

Gość Adriann35
Tigana, wielkie dzięki ale gdybys mogła powiedziec cos więcej, proszę Cię. Ja dzwoniłamdziś do kilku i kwoty o których panowie mowili były..hm..no cóz porażające. W dodatku miałabym tak napradwe wiedziec więcej niz wiem. Jak to wyglądało u Ciebie?

Gość mirabella.....
Ja tez jestem zadowolona z tej właśnie firmy. Ceny sa moim zdaniem na kazda kieszen ale zalezy to od problemu. Ja szukałam kogoś i znałam tylko imie i nazwisko, miasto. Oprocz osoby chodziło jeszcze o ustalenie czegoś na jej temat. Było bardzo szybko. Nie musialam tez placic jak w innych firmach za godzine. Polecilam kilku laskom u mnie na roku,ktore nie byly pewne co do swoich facetow. Wiem , ze korzystały takze.

Gość taka jedna babka z forum
szkoda dziewczyny ,ze nie napisalyscie wczesniej o tym.....moja przyjaciolka z okolic Katowic nie mialaby tego za soba co ma

Gość Zuberek
No to jestem zdziwiony bo ja placilem o wiele wiecej. jest taka firma? A kto w niej pracuje? Moze jacyś niewykwalifikowani?

Gość Ciekawy zem jest
ooooooooo! a co ma za sobą?

Gość tigana
Do tego co ja potrzebowałam podałam właściwe podstawowe dane, a nawet mniej. Wiem jakie są ceny w Katowicach w takich firmach: startują od 2000 tys w górę bez kosztów własnych co mi zatkało dech w piersiach. Natomiast w Adepcie cena za dzień/noc:-) pracy to 100 zł + koszty własne (w tym też np opłata za informacje itp) Więc do przełknięcia.

Gość mirabella....
Nawet BARDZO wykwalifikowani. Przeciez maja koncesje. Taka jedna babko.... podejrzewam, ze wiele babeczek...coż. Adrianno35, jesli skorzystasz napisz tez cos na ten temat

Gość mirabella....
No właśnie do przełknięcia tym bardziej, że działają szybko :D

Gość tigana
Są takie firmy. I nie sądzę żeby właściciel był niewykwalifikowany: 28 lat pracy w policji i ĆBS i jak wieść gminna niesie rozwiązywał baaardzo prestiżowe sprawy. Znane z gazet (mnie go polecił znajomek z policji). I nie jest pajacem jak niejaki R.

Gość livka77
Ja też potrzebuję takiej pomocy, jeśli naprawdę sa takie ceny..... to bym się zdecydowała, bo myślalam że to drogo i nic nie szukałam. Dzięki za informację.

Gość Adrianna35
Tigana, to swietna wiadomośc, czy myślisz, ze jeszcze można na te komórke zadzwonic? Przecież ja juz nie śpię kolejną noc!!!!!!!!!! Jasne mirabello, ze dam znać

Gość mirabella...
Naprawdę są taki ceny livka. Adrianna35..ja śpię spokojniej od wielu nocy :D

Gość Adrianna35
Kurde,mój facet dmucha na boku jakas laske i jak go pytam to przysiega,ze jest mi wierny.Teraz gada przyłapie:P:P

Gość mirabella.....
Słuchaj ja to bym takiemu kutasa ucieła i z domu wypierdoliła,po co Ci taki buc,szkoda kasy na detektywów:)

Gość j23 janek
adriano ... moj znajomy sie tym zajmuje ale musialabys napisac cos wiecej bo to ze ma jakas laske na boku to za mało jaie sa twoje podejrzenia/ gszie? kiedy? sie spotykaja

Gość tigana
Można dzwonić. Odbiera nawet do późnych godzin nocnych.

mirabella.... ja nie pisałam o tym, ze mnie facet zdradza. Ale jeśli nie miałabym pewności to albo zapłaciłabym za spokoj albo majac pewnośc w koncu wywaliłabym z domu

Gość mirabella.....
To wez sie kurwa zdecyduj,co piszesz,raz tak a raz inaczej!!!!!!!!

Gość artisanne
Ty janek, to on ma ustalić a nie JA podawać!!! jakbym sama wiedziała to na cholerę mi dedektyw??????????????

Juz dzwoniłam Tigana. Dziekuję. Na jutro się umówiłam. dzieki JAnek..ale nie chodzi o faceta. O meżczyzne ale akurat o mojego brata. Mam z nim problem.

Gość mirabella....
ta z wyzwiskami mirabella to rez podszyta...I pewnie w dodatku pod wpływem....

Tigana, naprawde Ci dziekuje. Jestem po spotkaniu. Sądzę, ze trafiłam dobrze. Wygląda na to, ze to profesjonaliśi w każdym calu. Miałaś rację. W sumie nie miałam juz nadziei, ze znajdę dobrą firmę. Myślę, ze niebawem rozwiąze mi się problem (chociaż częściowo) . Napiszę więcej jak będę wiedziała. Livka, jeśli tu jesteś - polecam.

No to po problemie a właściwie to dopiero sie zacznie... Dowiedziałam sie wszystkiego. Potwierdziły się moje przypuszczenia. Firma pomogła a ja muszę teraz uporać się z problemem...a właściwie pogodzić jakoś i z tym żyć. Moj brat jest gejem i nie ma już co do tego wątpliwości. I to jeszcze nie byłoby takie straszne ale ten jego partner....:( Dziękuję Ci Tigana raz jeszcze . Wszystko odbyło sie bardzo szybko i dyskretnie.

Gość tigana
Witam, nie bylo mnie parę dni, cieszę się Adrianno, że facet Ci pomógł, tak jak mowiłam jest naprawdę dobry. Niestety problem twojego brata to iż zupełnie co innego.... jeśli to dorosły człowiek, zostaw sprawę tak jak jes tylko obserwuj. Jeśli rozmawiałaś dłużej z tym dedektywem wiesz, że on załatwia różne inne, "dziwne" sprawy" pozornie nie do rozwiazania. Trzymam kciuki.