Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.aga

jaka prostownice wybrac??

Polecane posty

Gość ilaaa
A co sądzicie o remingtonie?? mam zamiar kupić taką tylko 2 1031 :) teraz jest w promocji za 149zł :) a w sklepach internetowych jakies niecałe 200 :P

Gość ja mam remingtona
i jestem bardzo zadowolona

Gość agneti
hej,mam pytanie co do prostownicy i lokówki w jednym BABYLISS ProStyle Duo 2225CE ?czy moze któraś z was używałaa jej?może cos na ten tekmat powiedzieć?bo chciałabym ją kupic.

Gość dsdsdsds
GHD 100 funtow, ale dziala jak cudo

Gość dsdsdsds
remington wysusza wlosy

Gość Malinkowaa__
Też zamierzam kupić prostownicę, tylko nie wiem czym różni się szklana od ceramicznej ? I czy jest jakaś dobra do 100 zł?

Gość Anecia89
Mam prostownicę z ceramicznymi płytkami MPM Produkt i jest naprawdę fajna. Ma dodatkową funkcję - JONIZACJĘ, która sprawia, że włosy są bardziej proste, miękkie i nie elektryzują się (co dla mnie jest bardzo przydatne i wygodne)

Z reguły to wszystkie prostownice działają podobnie. Ja kupiłam taka najtańszą na wasserman.pl i działa tak samo dobrze jak dobrej marki prostownica, taka, jaka miałam wcześniej. Czasem nie warto przepłacać, bo niektóre tańsze sprzęty, całkiem dobrze działają.

Gość arleta.
no więc która jest najlepsza?: ceramiczna, diamentowa czy jaka ? :)

A co sądzicie o tej prostownicy Hair Goddes? http://www.kalamis.pl/product-pol-3524-Prostownica-Hair-Goddess-Special-Edition-Black-elegancka-torebka.html . Wygląda na na prawdę porządną, ma płytki ceramiczno - turmalinowe (wg. mnie najlepsze) i jeszcze jeden ważny plus jak dla mnie, nie jest za wielka... Cena też nie jest tragiczna, szczególnie jak się znajdzie gdzieś w internecie jakieś fajne oferty. ;)

Gość Priccy7
Ja polecam Ci prosto wnice w podziale cen 9.00 zł do 55.00 zł

Gość katarzyna23001
A jaka z Remingtona najlepsza, (do krótkich włosów)...

Gość czandlerka
Ja postawiłam na profesjonalizm i zamówiłam ze sklepu https://www.finefactory.pl/ porządną prostownicę. Wiem, że jest dobra, bo fine factory zaopatruje salony fryzjerskie w akcesoria i kosmetyki, a dodatkowo sporo osob ich poleca ;)

Gość sara12d
też szukam czegoś profesjonalnego najlepiej tak jak pisze mój przedmówca żeby urządzenie było ze sklepu typowo fryzjerskiego w tedy chociaż mam pewność że jakość urządzenia jest naprawdę dobra. Fine Factory z tego co się orientowałam ma bardzo dobry sprzęt i najprawdopodobniej zdecyduję się własnie na nią.

Gość gość
mam prostownicę babyliss metalową i dla mnie jest najlepsza, bardzo szybko ię nagrzewa, metalowa obudowa pomaga jak chcę zaszaleć i zrobić sobie loki, a jonizacja zmniejsza sianko na głowie, dla mnie rewelka

Gość pektus

Patrzcie tutaj - sprzet-fryzjerski.pl/babyliss-pro-elipsis-3000-bab3100epe-prostownica-do-wlosow.html Kwestia dopasowania jakościowego rozwiązania o dobrych parametrach. Każdemu może pasować coś całkiem innego, ale ważne, żeby to było porządne, bo wtedy będzie służyć przez lata. To takie absolutne podstawy. 

Gość ela

Ja ostatnio kupiłam prostownice z babylissa z serii creative, jest lekka i bardzo poręczna i przede wszystkim nie muszę tracic godziny, żeby mieć proste włosy, bo są grube i gęste ale każde pasmo prostuje tylko raz i jest idealnie proste i tak zostaje cały dzień