Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buszko

jaki dobrze kryjący fluid dla osoby z rumieniem

Polecane posty

Gość zielony podkład
sorry za literówki, to z pospiechu...

Gość juziooooo
ok, ale spod tego zielonego tez wyjdą nie ma obawy, no i na ten zielony trzeba kolejna warstwe aby go przykryć i to bardzo umiejętnie zeby sie nie wyglądać jak ufoludek, ja już zarzuciłam stosowanie zieloności nie przekonałam się do nich, ale jak komuś odpowiada to ok.

Gość buszko
Wszystkim Wam serdecznie dziękuję za dobre rady. Mam jeszcze do poprzedniczek pytanie odnośnie tego podkładu firmy Revlon czy on byłby dla mnie dobry mam 24 lata, czy też może przeznaczony jest do cery dojrzałej? I czy jest różnica między Revlon z dozownikiem a bez?. Pozdrawiam!

Gość nie wiem jaki jest ten bez
dozownika,ale ja uzywałam tego z .... zaznacze ze mam identyczny problem jak ty ... no wiec poczatkowo wydawal mi sie swietny,ale po pewnym czasie uzywania był jak wszystkie inne - juz który podkład robi mi ten sam numer - nie wiem dlaczego?? początkowo jest ok, a pozniej...

buszko,o ile sobie dobrze przypominam, przygodę z Revlonem colorstay (dokładnie nr 12), rozpoczęłam bedąc mniej więcej w Twoim wieku i nie przedstawiano mi żadnych przeciwskazań dotyczących przedziału wiekowego. Myslę jednak,że nie nadaje się on za bardzo do skóry suchej, bo, jak wiekszość matujących podkładów,może dodatkowo trochę wysuszać. ;-) Natomiast co do dozownika, to zawsze łatwiejsze i bardziej estetyczne jest wydobywanie podkładu ze środka za pomocą pompeczki niż niezgrabne wylewanie na dłoń prosto ze słoiczka. ;-) ps-szczerze mówiąc nie wiem nawet,czy istnieje jakaś opcja COLORSTAY z dozowniczkiem, bo ja (5-6lat temu) używałam tylko podkładu w słoiczku bez zamontowanego \"ułatwiacza\" dozowania ;-)

Gość buszko
Dziękuję ślicznie za odpowiedzi. Może jeszcze ktoś coś skrobnie. Pozdrawiam.

Gość buszko
Czy nie można już na nikogo liczyć?

mozna nawet powiem ci ze i ten rumień da sie zlikwidowac jakbys chciała!!!!odezwij sie do mnie majkosia80@o2.pl pozdrawiam mam produkty które moga Ci pomóc z ta dolegliwoscia!!!ZIOŁOWE!!!!!buźka

Gość buszko
Może ktoś jeszcze coś dopisze?

DZIEKI za e-mail tez cI wysłałam info na temat stronki oraz tel do mnie.buzk pa pa

Gość buszko
Odświeżam

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
Odświeżam

Gość buszko
Dlaczego znów nic???

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
nie wierzę, że nikt nie cierpi na to co ja??!!!!

Ja uzywam Flos-Lek na rumien. Mam cere mieszana i jak najbardziej ta seria mi odpowiada (mam tonik,zel do mycia,krem poltlusty i krem nawilzajacy).Po dwoch tygodniach (tonik+krem nawilzajacy)jest super efekt. Ale planuje czasem zmieniac kosmetyki.O Bielendzie tez duzo dobrego slyszalam. Wydaje mi sie mocno, ze nadal polskie kosmetyki maja mniej chemii - teraz jestem za granica i nawet szampony (niby ten sam L\'Oreal) jakies wsciekle sa :) Szkoda,ze te \'cudowne\' kosmetyki sa takie drogie, choc ten S.Fast pewnie wyprobuje. Ogolnie, ostroznie podchodze - kiedys dermatolog wymusila na mnie,zebym kupila nawilzajacy La Roche Posay z bardzo duzymi filtrami UVA/UVB. I to bylo pierwsze lato kiedy buzie poparzylam (unikalam slonca,ale do pracy mialam na piechote). Nie dajcie sie zwariowac!

Gość buszko
Dziękuję, a może ktoś sie z tego wyleczył?

Gość buszko
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość buszko
Rozumiem że mam już nie czekać na dalsze odpowiedzi?

Revlon colorstay z dozownikiem i bez się różnią.... Bez dozownika jest przeznaczony dla cery tłustej i mieszanej- ma cięższa konsystencję, jest bardziej kryjący i dłuzej matuje ( chociaz nie jest to jego podstawowa cecha ) Z dozownikiem jest dla cery normalnej ( mozna uzywać go również do suchej ) ma lżejszą konsystencję, bardziej płynną i ciut mniej kryje. W zasadzie podklady te są kosmetykiami DŁUGOTRWAŁYMI, NIEBRUDZĄCYMI...nie jest to typowy podkład matujący, chociaż bardzo dobrze matuje...i kryje tez..ale jak tak pisalam wczesniej...mocniejszy efekt da ten, bez dozownika...

Gość buszko
Tego chciałam się dowiedzieć. Dziękuję że zechciałaś odpowiedzieć. Serdeczności.

Gość Helios
Najlepsze pachnidło woda i mydło.

Gość Krzystof
Otoż nie będe pytał o fluid, z racji tego, że jestem facetem, ale mam trochę inny kłopot. Mianowicie całą cere mam bardzo w porządku, nie mam trądziku itp, oprócz pewnoego miejsce - koło nosa, pod oczami (z obu stron) Są tam wągry i jakby tego było mało - skóra naczyńkowa, czyli bardzo wrazliwa. Lekarz zalecił uzywanie Synchrorose Fast. Z tego co czytam działa bardzo dobrze na taką zaczerwienioną skórę, jednak co z wągrami? czy wystarczy to przemyc wodą i od razu nałożyć ten krem? Czy lepiej go uzywac na dzień, noc, czy to i to?

Gość aromatherapy her
włąsnie ja tesh sie czesto robie czerwona jakj burak niestety co robnic

Gość kinio
ja też używałam avene rubialine oraz rosalic la roche ale to pic na wodę....

Najlepszy fluid dla osób z rumieniem to la roche possay UNIFIANCE correcteur de teint film fin.Polecam!!! ok 80 zł, ale bardzo wydajny! biała tubka, czarna nakrętka

Czy ktos ma namiar na jakis sklep internetowy albo cos, gdzie moglabym kupic zielony podkład? Mieszkam w malym miasteczku i niestety nie moge go tutaj kupic =[

Gość Nataluś-Moraleska
napiszcie mi na gg jakijest dobry zielony podklad kryjacate zaczerwienienia i aby byl tani.blagam napiszcie na ggn 8522610

Gość hjkhjj
czy rozalko możesz się jeszcze raz odezwać?jak długo stosowałaś te wszystkie kremy itd.kiedy odczułaś tą znaczną poprawę?