Еlciаа 63 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: dokladnie dlatego pamietajcie duza litera na poczatku zdania a wielka baba jak ma wiecej jak 170cm i 65kg Knur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 570 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: I bąbelki. Bąłbelki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 30 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, big buu napisał: Dokładnie o to chodziło. To jest duża literą ale to nazwa wlasna. Istnieją też pojęcia jak np francuskie Alpy ale to co innego. Wszystko zależy od interpretacji. Jeśli myślimy o konkretnym terenie, konkretnie umiejscowionym to nazwa wlasna jest wskazana. Inaczej gdy mówimy, ze jedziemy w austryjacką część Alp, a nie np do Włoch. Moim zdaniem, ale jestem analfabetą podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 30 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, murb napisał: Cześć doktorze niosący kaganek oświaty pośród motłoch. Lubisz byc złośliwa. Rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 570 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Lubisz byc złośliwa. Rozumiem. Złośliwa też lubię być. Tak sobie pomyślałam czytając Twoje wypowiedzi jakiś czas temu, że gardzisz tym forum i osobami tu piszącymi. Chyba nawet pisałeś, że znikasz stąd. Byłam ciekawa na jak długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 26 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: Złośliwa też lubię być. Tak sobie pomyślałam czytając Twoje wypowiedzi jakiś czas temu, że gardzisz tym forum i osobami tu piszącymi. Chyba nawet pisałeś, że znikasz stąd. Byłam ciekawa na jak długo. Widać, na jak długo. Nadręczny musi pilnować swojej podręcznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 510 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, murb napisał: Tak, dzikuśki taki. Ogier to by chyba było zbyt wprost. Rączy może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 8 Napisano 1 godzinę temu Widzę że ludzie jednak dobierają się na podstawie podobieństw bo przyjaciółka salowej również wyznaje zasadę która głosi że udawanie że czegoś nie było badz nie ma cudownie sprawi że wszyscy zapomną a fakt zostanie uznany za niebyły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 8 Napisano 1 godzinę temu Oraz cudze pod ambona a własnego pod nosem niet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 30 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: Złośliwa też lubię być. Tak sobie pomyślałam czytając Twoje wypowiedzi jakiś czas temu, że gardzisz tym forum i osobami tu piszącymi. Chyba nawet pisałeś, że znikasz stąd. Byłam ciekawa na jak długo. Pomyślałem, że wkleję źródło z PWN, moim zdaniem jest mocniejszym źródłem niż AI. Brum, wiem, ze czujesz się urażona, ale to nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 19 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Lady Rowlands napisał: Widać, na jak długo. Nadręczny musi pilnować swojej podręcznej. Niech stąd idzie bo my się nie nauczymy ortografii, nawet nie mamy takiego zamiaru i mogą nam doope pocałować Edytowano 1 godzinę temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 570 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, salix napisał: Rączy może być? A to nie będzie za blisko ręcznego? 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 30 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Lady Rowlands napisał: Widać, na jak długo. Nadręczny musi pilnować swojej podręcznej. Jezeli ona zniknie, ja też. Przykro mi więc. Wiesz, że ja i ona to jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1292 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 33 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: dokladnie dlatego pamietajcie duza litera na poczatku zdania a wielka baba jak ma wiecej jak 170cm i 65kg Tylko że ty nie pamiętasz o dużej literze. Jeszcze zapomniałeś o rozmiarze buta Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 8 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Jezeli ona zniknie, ja też. Przykro mi więc. Wiesz, że ja i ona to jedno. Jak to jest pozbyc sie swojej własnej osobowości i udawac że 2 ludzi to jednosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 570 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Pomyślałem, że wkleję źródło z PWN, moim zdaniem jest mocniejszym źródłem niż AI. Brum, wiem, ze czujesz się urażona, ale to nie działa. Napisałam co miałam napisać i rozmawiać z Tobą dalej nie mam zamiaru. Udanego popołudnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 570 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Lady Rowlands napisał: Widać, na jak długo. Nadręczny musi pilnować swojej podręcznej. Ich życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 30 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Jak to jest pozbyc sie swojej własnej osobowości i udawac że 2 ludzi to jednosc? Nie da rady. Dlatego czasem ze sobą walczymy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 19 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, murb napisał: Ich życie. Niech stont idom nudziarze psychopatyczni bo się czuje jak na dyktandzie a niech wróci Agatka Edytowano 1 godzinę temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie da rady. Dlatego czasem ze sobą walczymy. To może powinieneś jednak przyjąć fakt że ty to ty a ona to ona i jesteście dwiema postaciami żyjącymi razem a nie bliźniętami syjamskimi? Dzas eskyn tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 31 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, murb napisał: Złośliwa też lubię być. Tak sobie pomyślałam czytając Twoje wypowiedzi jakiś czas temu, że gardzisz tym forum i osobami tu piszącymi. Chyba nawet pisałeś, że znikasz stąd. Byłam ciekawa na jak długo. Masz na myśli ten moment gdy dostał ataku agresji i zwyzywał Iskrę od ku.rew? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 0 Napisano 1 godzinę temu 58 minut temu, Bambo napisał: Bosze boje się ortografii zaraz osrram gacie Bierz jakieś benzodiazepiny - mi pomaga przy atakach paniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 30 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Napisałam co miałam napisać i rozmawiać z Tobą dalej nie mam zamiaru. Udanego popołudnia. Napisałaś to, bo zabolało Cię, ze zostałaś niby poniżona. Jak to kobieta. Jednak te dramaty, które tu urządzałas to była Twoja wina. Jeżeli wciaz masz ochotę poniżać mnie, dla odwetu, to i tak nie zadziała. Udanego popołudnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: To może powinieneś jednak przyjąć fakt że ty to ty a ona to ona i jesteście dwiema postaciami żyjącymi razem a nie bliźniętami syjamskimi? Dzas eskyn tak Żartowałem z Giny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patrol napisał: Masz na myśli ten moment gdy dostał ataku agresji i zwyzywał Iskrę od ku.rew? A zauważyłaś, ze popełniłem błąd w zapisie? Wybacz, nie zdążyłem edytować. Będę traktował hejterow jak ku.rwy, czy Ci sie to podoba czy nie. Milego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 26 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Żartowałem z Giny. Nie ma wątpliwości, że adekwatniejszym obiektem do żartów jesteś ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: A zauważyłaś, ze popełniłem błąd w zapisie? Wybacz, nie zdążyłem edytować. Będę traktował hejterow jak ku.rwy, czy Ci sie to podoba czy nie. Milego. Nie musisz mi się z niczego tłumaczyć, potrafię sama wyciągać wnioski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Nie ma wątpliwości, że adekwatniejszym obiektem do żartów jesteś ty. On chyba w swoim samouwielbieniu nie zauważył że się tu skompromitował i stał się pośmiewiskiem dla motłochu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 8 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Żartowałem z Giny. Z takim bufonem sråjacym z ambony nie ma możliwości zartowania. Jej rzenie końskie wzbudza jedynie równie nijaka salowa która ma klapki na oczach i wystarczy jej że ktokolwiek tu przyklaskuje i już ja kupił. I tak oto egzystują na sobie wzajemnie dwa pasozyty przekonane o swojej wyjątkowości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: On chyba w swoim samouwielbieniu nie zauważył że się tu skompromitował i stał się pośmiewiskiem dla motłochu Mialem tu taką znajomą, która napisała temat pożegnalny i odeszła z forum. Bo chciała sie spotkać w świecie bez hejtu. Mam nadzieję, ze u niej wszystko dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach