Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jedna taka...

Jaką wagę przywiązujecie do opakowań kosmetyków ??

Polecane posty

Gość a jedna taka...

Czy kupujecie kosmetyk który ma odpowiadające wam działanie ale opakowanie zupełnie nie w waszym guście ?? Bo ja mam tak że jest dla mnie ważne zarówno działanie jak i opakowanie tzn. że jeśli odpowiada mi kosmetyk swoim działaniem ale opakowanie mi się w ogóle nie podoba to na 80% nie kupię go. Wyjątkiem są kosmetyki o naprawdę rewelacyjnym działaniu, ale to rzadkość. A ja jest z wami ? Czy wolicie opakowania białe i praktyczne czy też preferujecie bardziej kolorowe i niekoniecznie poważne ?

Gość w moim przypadku jest nieraz
tak,ze kupuje kosmetk tylko dlatego ze spodobalo mi sie jego opakowanie:-oTroche to nierozsadne kupowac cos tylko dla buteleczki lub pudeleczka ale niestety nie moge sobei z tym poradzic,moj zmysl wzroku bardzo reaguje na takie rzeczy jak ladne pudeleczko czy buteleczka perfum(nawet jak zapch nie jest piekny ale ma super butelke to kupia go dla smej butelki:-o)

Gość a jedna taka...
oj ja też tak mam niestety. Nie napisałam o tym ale czasami kupuję też kosmetyk jeżeli jego opakowanie uznam za śliczne, nawet jeśli jego działanie mi tak średnio pasuje. Szczególnie tak jest w przypadku perfum, wód toaletowych lub jakiegoś ładnego opakowania kremu czy balsamu. Często jest też tak że kupuję jakiś kosmetyk tylko dla jego zapachu. Np. jestem w stanie kupuć bardzo kiepski balsam tylko dlatego że zapach mi się spodobał :O

Gość maxmara35
co ma piernik do wiatraka ? wazna jest zawartośc a nie pudlo , butelka .. Kupowac balsam dla zapachu? przecioeż to nie perfum .. balsam ma się wchlaniac i odpowidni nawilzać ,zapach o ile nie jest zbyt intensywny nie robi na mnie wrazenia.