Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 beznadziejna_ja

zakocha艂am sie w dupku!!

Polecane posty

Go艣膰 bazradna_ja
nierozsadna 馃尰 bardzo wsp贸艂czuj臋 ci tej sytuacji, podejrzewam, 偶e czujesz si臋 przez niego bardzo oszukana i zdradzona... mimo, 偶e nic nie obiecywa艂 :o wydaje mi si臋, 偶e faceci nie zdaj膮 sobie sprawy jak 艂atwo nas skrzywdzi膰 :( skoro nie chcia艂, 偶eby艣 si臋 w nim zakochiwa艂a, to po co pcha艂 si臋 z 艂apami?? :o tak samo m贸j przydupa艣ny facet - jakby nie zaci膮gn膮艂 mnie do 艂贸偶ka, to chyba teraz 艂atwiej bym sobie radzi艂a w niemy艣leniu o nim lub my艣leniu TYLKO jak o koledze :(:(:( a dzi艣 mantra "mam go w dupie" jakos nie chce dzia艂a膰... :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 juz_nie_taka_glupiutka
Dziewczyny!!! Olac tych kolesi. Ja oczywiscie mialam podobna sytuacje. Zaczelam sie spotykac z facetem pol roku temu. Ale... on mial dla mnie czas tylko raz w tygodniu. Ciagle mialam nadzieje ze cos sie zmieni, ze sytuacja sie uzdrowi. Jak tylko pisalam mu ze nie pasuje mi niezobowiazujacy uklad milczal przez 2-3 tyg pozniej odzywal sie znowu... Az w pewnym momencie peklam. Napisalam mu smsa ze albo w lewo albo w prawo. Jesli nie jest gotowy zeby ze mna byc nie zycze sobie jego telefonow smsow i maili. Nigdy... No i nie odpisal:) Troche bolalo, ba nawet bardzo, ale minal juz prawie miesiac i ja dochodze do siebie. Trzeba isc do przodu i olac takich cwokow! Sorry za slownictwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kika24
do "nierozs膮dnej" przecie偶 to nie Twoja wina i wr臋cz wydaje mi si臋 偶e prawda jest taka 偶e nie zkochujemy sie w facetach kt贸rzy w og贸le nie okazuja nam swojego zainteresowania i Tw贸j stan jest po cz臋艣ci jego win膮 bo musia艂 Ci dawa膰 jakie艣 sygna艂y kt贸re odebra艂a Twoja pod艣wiadomo艣膰. Faceci dziewczyny za kt贸rymi nie szalej膮 a traktuja jak kumpla-zachowuja sie w stosunku do niej jak do kumpla. Stad wnioskuj臋 偶e ten Tw贸j dupek to prawdziwy dupek przez du偶e d a rada dla ciebie... no c贸偶 olewaj go i nie miej dla niego czasu poznaj nowych ludzi i sp臋dzaj z nimi czas wychod藕 i nie m贸w gdzie idziesz, wracaj po kilku dniach, jak rozmawiasz przez tel to rechocz jak 偶aba i jak ci臋 pyta z kim tak rozmawiasz to u艣miechnij sie tajemniczo i powiedz" nie wa偶ne" Na 80% podzia艂a i je艣li tamta jego nowa znajomo艣膰 nie jest powa偶na to jest Tw贸j-faceci s膮 leniwi i uwielbiaj膮 by膰 zauwa偶ani i nie ma nic gorszego dla nich olewka. Mo偶e czytsz to z niedowierzaniem ale sprawdzi艂am na w艂asnej sk贸rze i podzia艂a艂o-zakocha艂 si臋 do szale艅stwa. Juz razem nie jeste艣my bo wko艅cu okaza艂 sie dupkiem ale przez 2 lata tylko i wy艂膮cznie by艂 m贸j. potem by艂o poten- no c贸偶 dupek jest tylko dupkiem i zawsze to wyjdzie pr臋dzej czy p贸藕niej. Recepta tak jak m贸wi臋 sprawdzona i zatwierdzona ale przed zastosowaniem zastan贸w sie czy chcesz dupka bo gwarantuje 偶e wcze艣niej czy p贸xniej to z niego wyjdzie czy mo偶e lepiej troch臋 odcierpie膰, otworzy膰 szeroko oczy i wypatrywa膰 ksi臋cia z bajki... buziaki i g艂owa do g贸ry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶
"dupek jest tylko dupkiem i zawsze to wyjdzie pr臋dzej czy p贸藕niej" - no w艂a艣nie u mnie to chyba wysz艂o pr臋dzej... zdaje si臋, 偶e facet si臋 przede mn膮 ukrywa na komunikatorze teraz... Zaznaczam: nijak go nie molestowa艂am, ni s艂owem, ni czynem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R贸偶owa pantera
Najlepsz膮 metod膮 b臋dzie zerwa膰 z nim kontakty. Nie odbieraj jego telefon贸w, nie odpisuj na smsy. Ja tak robi艂am i teraz mam spok贸j. Chocia偶 by艂 nieugi臋ty i pr贸bowa艂 r贸偶nych meto, ale ja by艂am m膮drzejsza i ola艂am go. Podoba艂 mi si臋, ale w 偶yciu nie tylko uroda si臋 liczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g贸rka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do zaklo偶ycielki
nie Ty jedna!!!!!!!!!! ja nie dosy膰,偶e si臋 w dupku zakocha艂am, to jeszcze za niego wysz艂am ......... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do za艂o偶ycielki
;)

Udost臋pnij ten post

Ehhh... Jakbym sam膮 siebie syszaa. To truizm, ale naprawd臋 nie jeste艣 sama. Nie wiem, czy Ci臋 to pocieszy ale mi \"wyj艣cie\" i to jeszcze nie pelne zaj臋lo rok i to tylko dlatego, 偶e si臋 ludzilam. Nie warto! Wykorzystaj ten czas na poznanie siebie, swoich oczekiwa艅, nie sp臋d藕 go bezmy艣lnie przyklepuj膮c b贸l a b臋dzie dobrze. JESZCZE NA TYM SKORZYSTASZ! Co nie zabije to wzmocni... albo okaleczy. Wyb贸r nale偶y do Ciebie. A teraz to, co mnie na kolana powalio. I wzmocnio w postanowieniu. Polecam.. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=283033

Udost臋pnij ten post

Dirisha, dzi臋ki za linka do topik o pawianie. Nie doczyta艂am do ko艅ca jeszcze, ale i tak da艂 mi wiele do my艣lenia... c贸偶, wygl膮da na to, 偶e trafi艂am na pawiana pe艂na g臋b膮 :o nie odzywa si臋 juz trzeci dzie艅 i to chyba dobrze, powoli zapominam... ale pewnie do czasu, kiedy jemu zn贸w zachce sie ze mna spotka膰... :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶
Ja te偶 dzi臋kuj臋 za topik o pawianie :) Jestem dopiero na jego 14 stronie i dlatego ostatnio nie zagl膮da艂am TU. Ale TAM ju偶 zeszli (zesz艂y) z tematu pawiana i w zwi膮zku z tym jest czas powrot贸w :) Pawian jest zwodniczy i atrakcyjny. Takich spotyka艂am, owszem. Ale m贸j aktualny "problematyczny" - bo ja wiem, czy taki atrakcyjny? Z kolei m贸j by艂y mia艂 wszystkie wady pawiana i 偶adnej z jego zalet. No to ju偶 klasyfikacja siada... Bezradna --> "m贸j" odezwa艂 si臋 dzi艣 przez komunikator, ale pewnie tylko dlatego, 偶e w porywie solidarno艣ci zawodowo-bran偶owej do艂膮czy艂am go do listy adresowej, wysy艂aj膮c wczoraj pewne info. SUMIEMIE go ruszy艂o, albo mo偶e zwyk艂a grzeczno艣膰, hehe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cium ciumek
szczescie ze nikt nie widzi moich lez w tym momencie.................. pasuje do waszego klanu :( moje przyjaciolki mowia co bym sobie odpuscila bo nie warto bo kretyn,idota,dupek itp itd............ ale ja kocham................................................................ ........................... i tak po prostu sie nie da!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dianu艣ka
TYLKO W MI艁O艢CI KOMPLETNE ZERO JEST DLA CIEBIE WSZYTKIM ! a to boli ! :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nierozsadna
dzieki za wskazowki! niestety jeszcze to trwa, trudno jest mi pokazac mu ze nie zalezy mi na nim.. :( ciagle mi smutno, choc powzielam pewne kroki zeby sobie poprawic humor - poznalam kogos przez internet z innego miasta jakis czas temu, nie za bardzo chcialam utrzymywac kontakt bo wydawalo mi sie to zbyt plytkie, ale koles sam sie odzywal co jakis czas, smsy telefony, gadki potem codziennie i w porywach szalenstwach wykupilismy bilety na samolot i zarezerwowalismy hotel w paryzu(dwa oddzielne pokoje.., zalozenie wypad turystyczny, nie mam zadnych oczekiwan, on nic nie sugeruje, moze zyskam fajnego kolege i spedze milo czas) , wiec za 2 tyg lece na 4 dni i nie wazne naprawde nic w tym momencie, jade zwiedzic paryz i spedzic troche czasu poza tym domem. nie powiedzialam jeszcze tamtemu, odkladam na ostatni moment, wiem ze powie z usmiechem po przyjacielsku: "o, fajnie, ciesze sie ze robisz cos dla siebie, milej zabawy".............. ale to te resztki tych uczuc zawiedzionych i pelnych glupich nadziei jeszcze we mnie... co najwyzej bedzie sie martwil zebym uzyla prezerwatywy(...)... moze powiem mu to przed wyjsciem z domu w dniu wyjazdu zeby nie miec czasu do przegryzania wymietoszonych juz tyle razy mysli wiem ze jest ciezko i bedzie jeszcze przez jakis czas. ale kiedys odzyskam radosc i spokoj.

Udost臋pnij ten post

nierozsadna, bardzo dobrze, ze wzie艂a艣 sprawy w swoje r臋ce - nie warto siedzie膰 w domu i si臋 zamartwia膰 - Pary偶 jest pi臋kny, jak nabierzesz troch臋 dystansu do tej sprawy, to mo偶e 艂atwiej b臋dzie ci jak膮艣 decyzj臋 podj膮膰?? wydaje mi si臋, 偶e dla ciebie najlepiej by艂oby poszuka膰 sobie jednak innego mieszkania... nie wyobra偶am sobie m臋ki, kt贸r膮 przechodzisz :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grecja1979
DO BEZNADZIEJNA_JA!!!!!!! jesli chesz to ci podam moj numer gg jesli masz to mozemy sobie poklikac wiem cos o tym moge z toba o tym porozmawiac jesli chcesz moj numer gg to : 1478303 no to do uslysznia za chwilke???????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kika24
Pary偶... hmmmmmmmmmmmmm cudowne miejsce.......... jed藕 i baw sie dobrze nale偶y Ci si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna26
Ehhhh... dziewczyny topik idealny dla mnie! Ch艂one kazdy Wasz wpis..... ale nie mam teraz za bardzo czasu zeby sie rozpisa膰 o mojej historii. Wr贸ce tu napewno... Powiem tylko tyle ze pech chcia艂 ze spotka艂am na swoje drodze takiego w艂asnie dupka dla kt贸rego ca艂kiem straci艂am g艂owe, a teraz cierpie przez niego starsznie Pozdrawiam wszyskie cierpi膮ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶
W przeciwie艅stwie do Was ja jestem dopiero na progu znajomo艣ci :o Niby 艣wietnie, bo mog臋 si臋 jeszcze cofn膮膰. Tyle tylko, 偶e ju偶 mam jazdy psychiczne - facet gra wa艅k臋-wsta艅k臋. A偶 mam ochot臋 sama przej膮膰 inicjatyw臋 (cho膰 to by艂oby upokarzaj膮ce) - nie, 偶eby co艣 z tego wysz艂o, ale 偶eby wreszcie ustali膰: w贸z albo przew贸z. I powoli dochodz臋 do wniosku, 偶e w艂asne zdrowie psychiczne wa偶niejsze ni偶 godno艣膰 osobista...

Udost臋pnij ten post

witaj te偶 :) czy to znaczy, 偶e zn贸w si臋 odzywa?? jak d艂ugo to trwa? bo mo偶e jeszcze za wcze艣nie na jednoznaczne deklaracje... mo偶esz go sp艂oszy膰. Ale z drugiej strony mo偶e lepiej jak najwcze艣niej wiedzie膰 na czym si臋 stoi, 偶ebys potem nie prze偶ywa艂a tego co my wszystkie tu :( jak dupek, to kopa w dup臋 :o ksenofaryna, ja te偶 pa艂am 偶膮dz膮 zemsty. Mo偶e po艂膮czymy si艂y?? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶
ksenofaryna --> tak jest! ja wysy艂am wszystkie chaty z takim mojej bliskiej kole偶ance jako lektur臋 nadobowi膮zkow膮 :classic_cool: bezradna, witaj :) co to znaczy qrde sp艂oszy膰? facet jest z tego samego miasta, mamy wsp贸lnych znajomych - nie uwa偶am, 偶eby przej艣cie z vrituala do reala na zasadzie KAWA by艂o jak膮艣 jednoznaczn膮 deklaracj膮 馃槧 Poniewa偶 ddzywa si臋 od czasu do czasu, ale jakby coraz rzadziej, tym samym przysparza mi niechcianych wahni臋膰 nastroj贸w. No wi臋c dzi艣 odezwa艂am si臋 pierwsza i w tonie p贸偶artobliwym przedstawi艂am m贸j punkt widzenia. Zobaczymy, co dalej, ale dopiero po weekendzie.

Udost臋pnij ten post

te偶 :) ciekawa jestem jak zareagowa艂 na tw贸j punkt widzenia... ach, 偶ycz臋 ci, 偶eby nie okaza艂 si臋 takim dupkiem jak wszyscy prezentowani tu ch艂opcy :O trzymam kciuki!!!! :):):) Trzymajcie si臋, nie dajcie sob膮 manipulowa膰, bo takie dupki s膮 jak sekta; uzale偶niaja psychicznie :( ksenofaryna, 艣wi臋te s艂owa :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶
bezradna --> pocz膮tkowo zareagowal pozytywnie (hehe, no nie mia艂 innego wyj艣cia ni偶 w tym momencie rzec: spotkajmy si臋). Ale zaraz potem napisa艂 par臋 rzeczy w stylu: jeste艣 bardzo wymagaj膮ca... No wi臋c tak szczerze to ja chyba w nim wyczuwam dupka... bezradna, m贸wisz, 偶e to mo偶e za kr贸ka znajomo艣膰 - ale ha! za kr贸tka, 偶eby si臋 um贸wi膰 na kaw臋, ale wystarczaj膮co d艂uga, 偶eby OCENIA膯 kogo艣 "psychologicznie", tak?

Udost臋pnij ten post

te偶 ----> niestety wydaje mi sie, 偶e s艂usznie wyczuwasz w nim dupka :O ja z moim te偶 tak mia艂am, jak tylko chcia艂am jakies konkrety ustali膰, to zaraz \"jestem zm臋czony\", \"nie mam czasu\", \"nie teraz\"... potem nawet jak juz nie chcia艂am powa偶nych temat贸w porusza膰 (jak ju偶 zrozumia艂am, 偶e to nie ma sensu, i tak nie da rezultat贸w, trzeba po prostu da膰 sobie spok贸j) to on ju偶 reagowa艂 ucieczk膮 na ka偶d膮 ze mn膮 rozmow臋... widzia艂am takie w nim napi臋cie, kt贸re dopiero \"puszcza艂o\" jak okazywa艂o si臋, 偶e to kolejny temat \"o pogodzie\" :P po prostu: DUPEK :o ale przyja藕ni膰 nadal si臋 ze mn膮 chce, nie wiem jak si臋 od niego uwolni膰 bez m贸wienia mu jak bardzo mnie zrani艂 :(

Udost臋pnij ten post

za to m贸j dupek odszed艂 znowu od tamtej i pierwsze co to skontaktowa艂 si臋 ze mn膮 z wylewnym tekstem 偶e mnie kocha... nie powiem 偶e nie, bo satysfakcj臋 mi to daje ale nie mam zamiaru ju偶 zawraca膰 sobie g艂owy dupkami bo z nimi nic nigdy nie wiadomo: dzisiaj jest tak a jutro inaczej. Najgorsze jest jednak to 偶e m贸j dupek zawsze jest g艂臋boko przekonany do przed chwil膮 podj臋tej decyzji-i nie mo偶na mu zarzuci膰 偶e k艂amie... a 偶e ma tych my艣li milion na sekund臋 to i zdanie ma do艣膰 elastyczne do nich. wczoraj na gg napis艂 mi powalaj膮cy z n贸g erotyk-mi艂o to mi sie zrobi艂o, nogi mi si臋 ugi臋艂y- szkoda tylko 偶e nigdy nie zrobi艂 czego艣 takiego gdy byli艣my razem a mia艂 przecie偶 troch臋 czasu bo to by艂y trzy lata! tak wiec zrobi艂o mi sie troszk臋 przyjemnie a potem by艂o mi 偶al 偶e wielu rzeczy nie robili艣my jak mieli艣my siebie. Nadrobi膰 tego si臋 nie da chocia偶by dlatego 偶e jak ju偶 kiedys powiedzia艂am: DUPKOM m贸wimy kategoryczne NIE!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gxkgadxkwagfdkj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶
nie wiem, co chcia艂a艣 powiedzie膰, gxkgadxkwagfdkj? Witam Bywalczynie! kika24 --> dupek dzia艂a na zasadzie wahad艂a zegara - w tej chwili jest maksymalnie wychylony ku Tobie, st膮d ten erotyk... bezradna --> z tym listem, o kt贸rym m贸wi ksenofaryna, to jest wbrew pozorom dobry trop! Ja w艂a艣nie tak zrobi艂am, Dziewcz臋ta, 偶e najpierw napisa艂am soczyste ultimatum (ze 艣wiadomo艣ci膮, 偶e pisz臋 dla siebie, bo do wysy艂ki si臋 nie nadawa艂o ;) ). Kiedy ju偶 to mia艂am czarno na bia艂ym przed sob膮, jasno wiedzia艂am, co mu chc臋 powiedzie膰. Potem wystarczy艂o ten tekst przeredagowa膰 :) 偶eby zastosowa膰! No i s艂uchajcie, nie wiem, jak b臋dzie (bo przypadku, ze to dupek, wci膮偶 nie mog臋 wykluczy膰), ale pewne rzeczy zosta艂y w ten spos贸b wyja艣nione. A poza tym napi臋cie zel偶a艂o! Po tej jego pierwszej reakcji, kt贸ra mnie zaniepokoi艂a (m贸j post z 20.01, godz. 21:52) teraz jest coraz lepiej. Hmm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶
ksenofaryna --> ale u mnie to 艣wie偶a znajomo艣膰, wi臋c za wcze艣nie, 偶eby wyrokowa膰. Jak si臋 z tym facetem spotkam, to go wezm臋 w obroty i zobaczymy: pawian li to czy nie :classic_cool:

Udost臋pnij ten post