Zero cukru 466 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Za bardzo monotematyczny i widzą, że gość nie wyjdzie z chałupy żeby się spotkać na żywo. To o jakim on związku w ogóle myśli, jak boi się wyjść i spotkać. Nie ma co płakać, tylko spojrzeć prawdzie w oczy i dać sobie spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Niedługo bezdomny zacznie bardziej rokować niż ty i to powinno ci dać do myślenia. Mam gdzieś ich kalkulator radze sobie mam co chce robie co chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Mam gdzieś ich kalkulator radze sobie mam co chce robie co chce moze z rymcyumem sie umow jak z sernikiem nie chcesz bedziecie sobie grac w gry na multiplayer i to jedyny czlowiek ktory uwaza ze ty rokujesz na zwiazek albo menel tirowiec bo umie cofac ciezarowka Edytowano 20 godzin temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, lybed napisał: widzisz nawet dla takiej jak ona lepszy patol niz ty. wyciagnij z tego wnioski i posluchaj mojej rady ze czas isc do psychaitry i szukac pracy Nie potrzebuje pracy ziemię sprzedalem na 3-5lat mam pieniędzy 2 minuty temu, lybed napisał: dokladnie menel czy narkoman to kwestia czasu az spadnie na samo dno No tylko tacy jej zostali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Nie na to jusz nie mam cierpliwości Nie mieści mi się w głowie, jak ty w ogóle mogłeś brać dziewczynę z roksy pod uwagę, aż taka desperacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 108 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Mam gdzieś ich kalkulator radze sobie mam co chce robie co chce Bo my to nie kalkulujemy i znasz zasady biologii słabsze jednostki zawsze wypadają z obiegu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 20 godzin temu Ja bym w życiu takiej nie pocałował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: moze z rymcyumem sie umow jak z sernikiem nie chcesz bedziecie sobie grac w gry Fajny jest pilot xbox one x jak ruszysz się podswietlajom guziki huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Nie potrzebuje pracy ziemię sprzedalem na 3-5lat mam pieniędzy No tylko tacy jej zostali. ja ci nie pisze jak dojsc do milionow i zarobic tylko jak babe znalezc. ta praca wlasnie po to zebys babe se ogarnal bo ze na tym nie zarobisz zbyt wiele to ja wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Jej wybory ja mam wyższe standardy. Jak będziesz pienieznikiem 1/2 milionera to sama przyjdzie cie błagać a ty powiesz zegnam ozieble joanno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Fajny jest pilot xbox one x jak ruszysz się podswietlajom guziki huh no widzisz on by penwie odpisal to samo pasujecie do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie mieści mi się w głowie, jak ty w ogóle mogłeś brać dziewczynę z roksy pod uwagę, aż taka desperacja? Wewnętrzne dobro. Muszę zawsze sam sprawdzić. Z elkom tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Jak będziesz pienieznikiem 1/2 milionera to sama przyjdzie cie błagać a ty powiesz zegnam ozieble joanno a gdzie trzeba ogloszenie dac jak sie tyle bedzie mialo zeby te baby same przychodzily ? na kowbojkach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, lybed napisał: moze z rymcyumem sie umow jak z sernikiem nie chcesz bedziecie sobie grac w gry na multiplayer i to jedyny czlowiek ktory uwaza ze ty rokujesz na zwiazek albo menel tirowiec bo umie cofac ciezarowka Kolega też raz zaprosił znajomego na pleja, a potem miał jego głowę na udach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 715 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ja bym w życiu takiej nie pocałował. Przecież w związku korespondencji i tak by jej nie całował. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, lybed napisał: ja ci nie pisze jak dojsc do milionow i zarobic tylko jak babe znalezc. ta praca wlasnie po to zebys babe se ogarnal bo ze na tym nie zarobisz zbyt wiele to ja wiem Nie jest mi potrzebna dobrze mi samemu kwestia przyzwyczajenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 715 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Wewnętrzne dobro. Muszę zawsze sam sprawdzić. Z elkom tak samo. Czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Wewnętrzne dobro. Muszę zawsze sam sprawdzić. Z elkom tak samo. Jakie kur dobro. Siebie nie szanowała, a cię miałby szanować? Nie widzę tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 20 godzin temu Po prostu nie szukam ale szanuje kogoś uczucia wróciła to dalem szansę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 715 Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Jej strata. Ty tesz taka głupia do pijakow ciągnie Smuteczek ;< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Przecież w związku korespondencji i tak by jej nie całował. xD I pewnie dlatego mu to nie przeszkadzalo. Przez Internet można przymknąć oko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Po prostu nie szukam ale szanuje kogoś uczucia wróciła to dalem szansę Widać jak wróciła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 715 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: I pewnie dlatego mu to nie przeszkadzalo. Przez Internet można przymknąć oko. Całowanie przez światłowód. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Całowanie przez światłowód. ;pp Och, acha aaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Widać jak wróciła. Watpilem od początku ktoś zdecyowany inaczej się zachowuje. Po prostu nie dla niej jeszcze żyje spokojne, tak jak i u elki emocji potrzebuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Całowanie przez światłowód. ;pp Zdjęcia pochwy na sraczu ;pp 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Watpilem od początku ktoś zdecyowany inaczej się zachowuje. Po prostu nie dla niej jeszcze żyje spokojne, tak jak i u elki emocji potrzebuje. pewnie sie meczy przy alkusie a ty masz ją pocieszac xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Zdjęcia pochwy na sraczu ;pp kto ci pipe wyslal na kiblu elak czy anastazja ? a kibel chociaz miala czysty ? co za patologia 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 20 godzin temu Zawsze taka była tylko ignorowalem czerwone flagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: pewnie sie meczy przy alkusie a ty masz ją pocieszac xd No was to jara nie miec gdzie mieszkac pod oko dostac trzymac go w hipermarket jak mu buja statek i nie może się odlac to takie fajne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach