Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aira

studniówka-Wasze wspomnienia

Polecane posty

Gość iwetkakometka
ja mega fajnie wspominam moją studniówke, poszłam z kolegą z którym wiedziałam ze bede sie fajnie bawić i tak było, nie marudził, nie upił sie, duuużo tańczyliśmy :D niektorzy nauczyciele bawili sie z nami wiec bylo miesznie, do tego przewodniczacy szkoly zalatwil budke do zdjęć z craicford i wszyscy robili sobie jakies smieszne zdjecia nawet pani dyrektor sie dała namówic :D ogolnie super sie bawilam ale to moze tez zasluga tego ze w klasie mialam super ekipe

Gość gość
Ja bardzo dobrze wspominam studniówkę swoją, Odbyła się w Pałacu Wiśniewskim, było bardzo dobre jedzenie i fajna sala. Poza tym dużo tańczyliśmy i super sie wybawiłąm z moim ówczesnym chłopakiem!

Gość gość
Ja super wspominam swoją studniówkę! Było mega, my akurat zrobiliśmy w http://www.venge.pl/ w Łodzi! Wszystko było idealne muzyka, jedzenie i towarzystwo!

Gość gość
Ja miałam studniówkę w tym roku i jestem zachwycona. Mieliśmy ją w pięknym miejscu bo w Hotelu Biały Dom w Paniówkach. Będziemy mieć super zdjęcia bo sala jest jak balowa, taka elegancka i piękna!

Gość gość
Studniówka i inne tego typu imprezy to moje klimaty, lubię ubrać się w elegancki garnitur i pobalować z innymi. Pamiętam, że mieliśmy fotobudkę właśnie na studniówce i była strasznie oblegana, ale bardzo fajna atrakcja, zrobić sobie ze znajomymi fajne zdjęcia. Znalazłem dosyć obszerny artykuł na temat fotobudek i studniówek, polecam: http://www.yonline.pl/slub-i-wesele/wynajem-fotobudki-na-studniowke/