Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza20

heja napisze czekam jeanine czy yasmin

Polecane posty

Gość iza20

chce zmienic jeanine na yasmin a mozna potem wrócić dostarszych jakbym,nie poszła na nowe odp pozdrawiam

Gość możesz jaśniej

Gość cos nie tak
z bystroscia???

Gość iza20
hej no wiec chodzi mi o to ze zazywam teraz jeanine i chce zmienić na yasmin .gdybym sięze czuła po yasmin to moge wrocic do jeanine słyszałam ze jest taka mozliwoośc i w ktorym dniu przy zmianie tablet mam wziać po 7 dniowej przerwie tak brałam zawsze i lekarz mi tak polecił czy w 1 dzien okresu widze rózne opinie ale chyba zaufam lekarzowi co wy na ten temat myslicie w ulotce pisze podobnie ze jesli sie zazywa srodek antykoncepcyjny to po 7 dniowej przerwie juz sie pogubilam w tym wszystkim pomóżcie hellllllllllllllllpppppppppppppp?????????????/

Gość fiona 82
ja wlasnie mialam zmiane jeanin na yasmin - z powodu ze jakby spuchlam i juz zaczelam sie czuc bardzo zmeczona po jeaninie - a moj gin zalecil mi tak ze pierwsza tebletke yasmin mam wziasc pierwszego dnia krwawienia - wiec nie mialam 7 dniowej przerwy , ale skor Twoj lekarz powiedzial ze masz zrobic normalna przerwe to przeciez wie co mowi :)