Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaca sie

stomatologia-czy leczenie kanalowe na znieczuleniu boli?

Polecane posty

Gość bojaca sie

bylam u dentysty z chorym zebem.zalozylam mi lekarstwo na pare tygodni *bo mialam stan zapalny juz lekarstwo to takie dwa mewtalowe druciki ,ktore wcisnela w kanaly zeba zeby je odtruc /tak przypuszczam teraz mam za kilka tygodni zglosic sie na kolejna wizyte na ktorej zostanie podjete leczenie kanalowe...ktore jak stwierdzila p.doktor bedzie trwalo kolejnych kilka wizyt.. pytanie///jak to wszytsko wyglada wiem,ze dostane przy nastepnej wizycie znieczulenie ale...czy ono dziala???bo cholernie sie boje ostatnio przy wkladaniu tego lekarstwa czulam bol stad moje pytanie opiszcie mi prosze wasze przezycia zwiazane z tym...bo teraz musze sie znieczulic ...ale psychicznie

Po to sie daje znieczulenie, zeby nie bolało.:) Poza tym jezeli masz zatruty ten zab to prawdobodobnie on jest \"martwy\" i nic nie bedziesz czuła. Ja mialam kiedys leczenie kanalowe i nic mnie nie bolalo. glowa do gory, nie stresuj się na zapas.

Gość taki se gość
po leczeniu nie będzie cie miało co boleć bo nie będzie nerwów już

Gość bojaca sie
no ale ja wlasnie nie wiem czy to lekarstwo bylo na zatrucie nerwa czy tylko zeby zniwelic stan zapalny.strad brrrr az mnie ciarki pezchodza jak pomysle o nastepnej wizycie.\prosze o wiecej odpowiedzi ps.ja panikara heheh

Gość roni350
hej mialam leczenie kanalowe, i to zreguly nie boli, gdyz wczesniej lekarz ci wynerwia zabka wiec nie ma co bolec, zreszta ja nigdy nie korzytsam ze znieczulen, jak widze ta igle zgieta to nawet borowanie zniose jakoś

Gość boli
jak cholera

ja Ci wszystko powiem:) mi dentysta znieczulal dopoki powiedzialam ze naprawde mnie nie boli(w sumie mialam 6 zastrzykow) ale tylko dlatego bo mialam znieczulanego dolnego zeba a te podobno ciezko sie znieczula. Gorne podobno sa latwiejsze. W kazdym razie moj dentysta powiedzial ze bedzie mi znieczulal dopoki nie bede nic czula i tak sie stalo. siedzialam na fotelu i cala sie trzeslam ze strachu:) ale okazalo sie ze nie ma sie wcale czego bac!! pogrzebal mi w zebie takimi drucikami, ale oczywiscie ze znieczuleniem nie bolalo ani troszke! nie ma sie czego bac naprawde!! po prostu nie pozwol zeby zostawil Cie z niekompletnym znieczuleniem a wszystko bedzie ok!

Gość gość
Jej u ja idę na 10 30 i ty mi muwisz że daje on na dolnego 6 zastrzyków ja chyba się zabije ja idę za dwie godziny