Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona

Tu wypisujemy szczerze rzeczy których w sobie nie cierpimy!!!

Polecane posty

Gość zakompleksiona

Idąc od góry: -rzadkie przyklapnięte włosy -odstajace uszy -małe oczy -za duży biust -paskudna opona wokół brzucha -grube uda A jakie są wasze kompleksy,o których wstydzicie sie mówić?

Gość newyork
a ja do wymiany mam nos,wybielanie ząbków na bank....moze cycuchy kiedys w przyszłosci,ale to tej póżnej... what else? The worst for me is my big nose!!! I hate it!!!:(:(:(:( and I'll change it...I'm safing money.. pozdraaawiam:)

Gość zakompleksiona
ja jeszcze zapomniała dodać,że od niecałego roku jestem zmuszona nosić okulary,których niecierpię:O

Gość łaka szimaka
Gadulstwa, narzekania na wszystko, zanudzania ludzi.......ups

eee z tym to jeszcze mozna najszybciej i najtaniej cos zrobic.... soczewki w porownaniu z tym wszystkim co bym u siebie zmienial nie sa takie drogie

Gość zrzędzenie ma kształt
Nosa. jest naprawdę gigantyczny. I szerokich bioder, choć jestem chuda, mam po prostu taką budowę. Reszta ok.

Gość stanowczo zbyt
cienkie wlosy reszta ok no moze jeszcze opowiadanie przydługich nie zwiazanych z tematem (zwiazki znam tylko ja ale nigdy nie mowie) histori bez puenty ale niektorzy mowia ze to ma urok - przyjaciele :)

Gość zakompleksiona
Chciałabym kiedys zrobić laserową korekcję wzroku i operację uszu,ale na razie nie mam kaski...

1 stosuj lekkie szampony i odzywki+ pianka push up 2 mozesz je zakryc wlosami 3kwestia makijazu jasne kredki cienie 4 kwestia ubioru dieta 5cwicz i stosuj diete 6 tak jak wyzej + zel wyszczuplajacy to tak zeebys pamietala ze wszyskiemu mozna zaradzic TRZEBA CHCIEC nie ma ludzi idealnych IDEAL TO UTOPIA

nosa,włosków na brodzie(tego najbardziej nie cerpie) mojego opryskliwego zachowania i wiecznego krzyczenia na innych za nic

Gość stanowczo zbyt
wiecie co a ja widze ze mi z wiekiem przechodza kompleksy staram sie skupiac na tym co jest na plus moze tez sprobujcie choc wiem ze to trudno mi zajelo to jakies 10 lat nadal walcze z wlosami :)

ok to moze cos napiszecie czy jakos walczycie ze swoimi kompleksami ?? Bo mi sie udaje ze wszystkimi oprocz nosa... niby jest ok tylkoz profilu lekko krzywy, wiec nie bardzo wiem co z nim zrobic.... ale np na : 1. jasna cere - podklad + puder ktory nadaje troche kolorku 2.maly biust- stanik typu push up 3.a na figure poprostu odpowiedni fason ubran.... 4. brwi- nadaje odpowiedni ksztalt kredka Wiec moze az tak tragicznie nie wygladam, gorzej jak jestem tak jak mnie natura stworzyla :D

jesli chodzi o wlosy to ja problemow nie mam, ale po braniu tabletek anty jeszcze bardziej mi sie poprawily.... moze to nie jest sposob,ale moja siostra np. brala witaminki

Gość stanowczo zbyt
przypomnialam sobie ze mam tez kompleks schodzacej skory i rozszerzonych porow Z POWODU DLUBANIA W BUZI (WYCISKANIE ITD) co mobilizuje mnie do niedlubaniana bo na buzie nie dziala nawet najlepszy makijaz jak nie jest czysta wiec przede wszystkim stram sie nie dlubac w niej choc to trudne jesli chodzi o makijaz tuszujacy niedoskonalosci to bardzo delikatnie i kosmetykow z umiarem z wlosami nadal nie wiem co robic witaminy jakos nie dzialaja ESY FLORESY ---> NA NOS NIE MAM POMYSLU BO JAKOS SIE NIE DA ZASLONIC ANI NIC OPERACJI NIE POLECAM BO DROGA BOLESNA I MOZE NIE WYJSC JAK POWINNA (MAM KOLEZANKE MODELKE KTORA MIALA SLICZNY NOS ALE POSTANOWILA GO ULEPSZYC ZROBILA OPERACJE I FACET JEJ SPAPRAL - MA KRZYWY) WIEC POLECAM ODROBINE MNIEJ KRYTYCYZMU A JAK NA SERIO NIE MOZESZ ZNIESC TO MOZE TE OPERACJE

Gość stanowczo zbyt
ESY ---> zapopmnij o nim!!!!!!!!!!!!!!!!! masz moze piekne oczy albo usta??????????????? skoncentruj sie na tym poza tym uroda na serio nie jest najwaznjesza a jak masz maly felerek w postaci krzywego nosa a reszta jest ok to moze czyni totwoja buzke bardziej interesujaca???????????? najnudniejsze sa posagowe pieknosci bez skazy :)

powiem wam drogie panie tak : kompleksy kompleksami, jak sa to trzeba z nimi walczyc !! ja walcze i tak naprawde nikt z obcych nie wie co bym w sobie mogla poprawic:)) \"stanowczo zbyt\" : faktycznie oczy mam fajne , najbardziej mi sie podobaja z tego wszystkiego co mam, takze staram sie je ladnie umalowac zeby to one przyciagaly wzrok innych a nie moj nos :D

Gość stanowczo zbyt
wiesz ja mam np tzw lwa to jest zmarszczke miedzy brwiami jest bardzo gleboka mimo ze mam dopiero 25 lat mam ja od ZAWSZE ale mam na tyle ladna twarz ze chyba nikt na ten feler nie zwraca uwagi to jest jednak we mnie pewnie tak jak twoj nos :) (mam tu na mysli psychike ;) stram sie ja niwelowac ale slabo idzie taka juz moja uroda (mama i siostra maja to samo) MYSL TAK O SWOIM NOSIE!!! TO POMAGA

Gość podnosnikD
up up

Gość zakompleksiona
jeszcze cos: czasem pierdze na mokro, czyli kleksy !

Gość tikita82
niski wzrost-159 kapryśna cera z wągrami ząbki przydałoby się trochę wybielić i lekko wyprostować ??? zbyt wystające kości policzkowe problem doboru odpowiedniej fryzury-od lat noszę dłuuuuuuugie i rozpuszczone włosy, normalnie jak ze wsi(chosiaż włosy są zdrowe, mocne i gęste) no to chyba wszystko

Gość Ach to ja
cera wylewność gadatliwość rozdwajające się paznokcie skóra po poznańskiej ozoniance tego, ze po zjedzeniu czekolady, wyskakują mi pryszcze jak wulkany zmarszczek pod oczyma tego, że się ciagle o wszytsko martwię i takie tam różne ;)

Gość no dobra to ja też...
Wielka dupa i uda mały biust cellulitis duży nos zęby - zółtawy odcień biała skóra jak śnieg wielkie stopy a niedługo do tego wszystkiego pewnie dojdą zmarszczki....:( K....!!!!!!!!!!

Gość tikita82
odświeżam... no i mam pytanie jak ukryć wystające kości policzkowe, bo mam już dość noszenia długich włosów smutno przylegających do twarzy. mam szczupłą twarz ale te cholerne kosci mnie dobijają!!!

Gość piegula
Wielki porowaty nochal Wielkie stopy, rozmiar 40 Duże cyce Małe oczka 20 kg nadwagi Różne choroby (cukrzyca, kamica nerkowa, łuszczyca) A takie ważne jest żeby siebie pokochać, jak spojrzę w lustro to wydaje się to niemożliwe.

-niewyparzony jezyk -nieufnosc -brak pewnosci siebie