Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLKMGC

CZARNA MAGIA- czy naprawde istnieje?

Polecane posty

Gość BLKMGC

Czy mieliscie stycznosc z czyms takim? Czy to dziala? A moze ktos sie zajmuje tylko sie dotad nie przyzawal? Opowiem Wam moja historie. Moj maz poznal w pracy pewna kobiete, to byla jego wspolpracownia. Na pierwszy rzut oka kobieta nie grzeszyla ani uroda ani nadmierna blyskotliowscia. Po jakims miesiacu moj maz chodzil za nia jak oczarowany. Po pewnym czasie zaczal mnie regularnie mnie z nia zdradzac nie kryja sie z tym przede mna. Zachowywal sie jak w transie i zadne racjonalne argumenty do niego jie docieraly. Przestalo sie liczyc, ze mamy 2 dzieci, ze tak bardzo sie kiedys kochalismy. Zupelnie przypadkowo dowiedzialam sie z zaufanego zrodla, ze ta kobieta para sie czarna magia. Wtedy wszystko zaczelo mi sie ukladac w sensowna calosc. Pewnego dnia pod swoimi drzwiami zobaczylam duzo ciemna plame, jakby ktos cos wylal na srodek wycieraczki. Nie wiem co mam juz o tym myslec... Moze sie ktos wypowie?

Gość istnieje coś takiego
moim ostatnim nabytkiem książkowym są:" Rytuały i zaklęcia w magii" - bardzo intersujące POLECAM

Gość kasztanowiec
Myslę, że po prostu jakos probujesz zrozumieć niezrozumiale: jak on mógl Cię zdradzić??? A tak w ogóle polecam film Dark Hours

A ja polecam w takim razie film \"Dark Water\" :-D Kobieta nie musi być piękna, ale jesli mna pasję, która jest oryginalna - jest na pewno ciekawsza i bardziej intrygująca niż przeciętna żona, (a żona z zasady jest przeciętna z racji tego, że jest żoną) ;-)

Gość Iwois wie w koncu jest zona
🌼

Gość coś wam wyznam kafeteriany
KOCHAM iWOSIE

Gość coś wam wyznam kafeteriany
normalnie z ta miloscia do IWOSI to istna czarna magia

Gość istnieje i należy się od niej
trzymać z daleka. Wampiryzm energetyczny w autobusach, zasilanie sygili podczas orgazmów, walki magiczne na branżowych forach internetowych to codzienność dla kumatych.🖐️

Gość to tylko ludzki wymysł
nie ma zadnej magii, wszystko da sie wytłumaczyc, no chyba ze magia nazwiesz ciuch który załoazył na siebie Twój men i na jego widok się pocisz(na dole) to wtedy miozna takie zjawisko nazwać czarna magią :D

oj istnieje, ale nie powiem nic więcej bo życie mi miłe :-O

Gość Krolowa śmieszka
nie wierze w zabobony, przesady, duchy i magie;)

Gość Krolowa śmieszka
Jadzik;)

Gość istnieje niesetty

Gość istnieje niesetty
zwlaszcza na Ukrainie,Bialorusi. Szeptuchy i inni

Gość Czarownica z garbem
Istnieje, Ja rzucam urok i czary, moge miec kazdego mezczyzne

Gość istnieje ale można
skierować czar spowrotem - czyli taka wiedźma może oberwać swoim własnym jadem :P

Gość lol lol lol
zasilanie sygili podczas orgazmów?

Gość jadzia mundra jadzia
przesady sa madre chociaz tak naprawde nie maja nic wspolnego z magia. Przesady da sie bardzio racjonalnie wytlumaczyc. Przynajmniej niektore. podam kilka przykladow: -przesad o stluczonym lustrze ktore daje 7lat nieszczescia wzial sie z tego, ze niegdys lustra byly bardzo drogim i ekskluzywnym nabytkiem. Jak stlukles lustro to musiales dlugo ciulac zeby kupic nowe - przesad z tym ze jak sie zawracasz to musisz usiasc i odliczyc do 10 bierze sie z tad, ze jesli sie gdzies spieszysz i raptem zawracasz to potem w tej nagonce i stersie mozesz sobie polamac nogi albo spasc ze schodow, a odsiadujac 10 sekund masz czas zeby nieco ochlonac i jest mniejsze ryzyko wypadku -przesad z tym ze gdzie jest bocianie gniazdo tam piorun nie uderzy bierze sie stad, ze bociany maja po prostu naturalne wyczucie do miejsc niezagrozonych takim wypadkiem, czyli to nie jest tak ze bocianie gniazdo chroni prze niebezpieczenstwami jak ludzie mysla Takze przesad to nie magia tylko czysty racjonalizm Natomiast duchy tez istnieja, a moze bardziej dusze, bo duchy to po prostu ludzie po smierci a nie jakies potworki zadne naszej krwi i zguby;) Czarna magia moze istniec, z tym ze ninie jest ona zwyklymi czarami- marami, ale zapewne moznaby ja wytrlumaczyc prawami fizyki, problem polega tylko na tym ze jeszcze nie jestesmy na tyle rozwinieci w tym, aby to zbadac;)

Gość no ale
moja tesciowa od wroz i tarota zwariowala, bo tak w to wierzyla, a to sie nie spelnialo.. pozniej wyszla z kliniki i wyjechala zagranice, bo tam przebywa osoba, ktora ma na nia silny wplyw..

Gość no ale
dodam, ez maila wysokei stanowisko i zarobki,a tam bawi sie w pokojowke i piekunke dla starszych, nikt tego nie rozumie.. a szczegolnie jej maz i dzieci.. moj tesc splaca dlug, ktory ona zrobila dla tej osoby, bo inaczej wsadziliby go do wiezenia.. horror nie zycie..

Gość prawdziwa wrozka magi nie robi
to osoba z darem i nie rzuca zadnych magi spetan itd magia to biznes jak ezoteryka prawdziwa wrozke znam jedno od kilkunastu lat a ta osoba ma grubo ponad 80 lat nie dajcie sie nabierac na magie by wrocil eks , jelsi wam jest pisany to bedziecie jesli sie rozstaliscie i nie wrocil , poczekajcie na wlasne szczescie

Gość zallllllllllllllllllllllllllll
maz cie po prostu zdradza dla ladniejszej kazdy by tak robil moj ojciec tak robil ja tak robie kumple tak robia....a czarna plama to pewnie jakis atrament czarny sie jej rozlal

Gość siedzi facet w barze i pije
wódeczkę, po chwili wyjmuje z kieszeni marynarki małego ludzika i pyta się go co wypije. Barban zdziwiony pyta dlaczego on taki mały, na to facet mówi: powiedz Ignac panu, co czarodziej zrobił, jak mu powiedziałeś, żeby cmoknał ciebie w dupsko.....

Gość siedzi facet w barze i pije
sorki barman

Oczywiście, że tak. Jest osoba, która do dziś nosi na sobie brzemię uroku rzuconego przeze mnie... ALe dobrze mi się z tym żyje, ponieważ zasłużył sobie. Moja wiedza jest na tyle potężna, że nie boję się zemsty, ani odwrócenia uroku.

Gość jsiksdhkjkej
kocia czarownico a uczylaś się sama czy od kogoś? jak wygląda droga do wiedzy czarownicy?

Gość ankhh
ja kiedyś rzuciłam urok na takiego jednego i się okazało, że gorzej nie mogłam trafić, psychopata, alkoholik, złodziej, kłamca itd... a potem ciężko było mi się od niego uwolnić bo mi nie chciał dać spokoju... zastanówcie się 10 razy zanim któraś będzie chciała to zrobić...