Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kłapouchy

Ponury Zakątek Kłapouchego

Polecane posty

Gość ja tam
wolę miodzik......mniam :)

Gość fanka K.
Jeśli nie wbryknięto Cię do rzeki, to to naprawdę dobry dzień... ;-)

Gość myervin to kura
kudkudak!

Nie nie, dziękuję za troskę ale ogon tym razem trzyma się na dwóch gwoździach, nei na jednym. Nic to, że trochę w lewo, i tak się da pomachać.

Taaaak, wszyscy twierdzą, że uwielbiają, a jak przychodzi co do czego, to zostaje się wbrykniętym do rzeki

Gość fanka K.
a jednak...? a tak ładnie się zapowiadał... dzień, nie Kłapouchy :P

z samego rana ja też zawsze myślę, że dzień zapowiada się mniej źle niż zazwyczaj a potem wpada do mojego zakątka banda krewnych i znajomych Królika i zadeptują oset, który chciałem zjeść na śniadanie

Prosiaczek to pinda bez charakteru!!! Kłapouchy zdecydowanie.

ja tez zawsze mam nadzieje na fajny dzień... i powiem szczerze ze róznie to bywa... ale przesyłam lawinę ciepłych uścisków, zeby Ci moło było kłapouszku... chociaż ja lubie takie smutne osiołki...:)

Prosiaczek jest całkiem miły, dostałem od niego swego czasu balonik, żeby móc go chować do baryłki... Ale nie wie, co to jest A

Hejże ha! Nich żyje Miś! ( Kto? Kto taki? Co za Miś?) Miś Puchatek, chyba wiecie? Kubuś znany w całym świecie! ( O kim mowa?) O Kubusiu, o Grubasku, o Niedźwiadku O tym Misiu, mężnym, znanym Co miał rozum niesłychany. O tym co jak głosi wieść Ponad wszystko lubił jeść. I był gruby jak baryłka ( Czy to czasem nie pomyłka?) Czy na pewno to ten sam? Przecież ja go dobrze znam! Tak! To Kubuś, Miś, Grubasek Wielki mędrzec i bohater A więc panie i panowie Pijmy dzisiaj Jego ZDROWIE. :) uwielbiam ten wierszyk...

Toż to szczyt niedelikatności! Od razu mi się przypomina, jak rozebrał na części moją chatkę! Do spółki z Prosiaczkiem jednak, ale nie można za to winić zwierzątka, które nie wie co to jest A

Gość kłapouszka_ja
czesc chetnie dołacze do Klapouszkowej gromadki :)

a proszę proszę, ostu starczy dla wszystkich trzebaby tylko ustawić jakieś płotki, żeby króliki nie zadeptały i Tygrys brrrr bo jak on się zjawi to znowu zeżre moją najlepszą porcję i zmarnuje, będzie pluł - szaleniec!