Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reality

jak się nie zakochać w przyjacielu....?

Polecane posty

Gość reality

była fajna przyjaźń i było zbyt pieknie zżeby to przetrfało...Jeden pocałunek i KONIEC NIE MA NIC!!!

Wytycz granice i NIGDY jej nie przekraczaj to skutkuje nawet po paru kielonkach bo okazji bylo Sporo...

Gość ciekawa bardzo
Przyjażn z męzczyzną jest niemożliwa bo zawsze coś przynajmniej jedna strona poczuje.Nie musi to być miłość ale chwilowe uniesienie,wypicie paru piw.Porozumiemie między mężczyzną a kobietą,wspólnie spędzany czas owocuje często uczuciem,fascynacją.Najgorzej jak jedna ze stron ma problemy ze swoim życiowym partnerem a znajduje zrozumienie u przyjaciela.To bardzo niebezpieczne.

Gość reality
....to nie takie proste "nie zakochać się" NO BO PRZYJAŹŃ I MIŁOŚĆ ZACZYNA SIĘ OD TEGO SAMEGO....

Gość reality
a co jeśli druga strona ma już partnera wtedy to już wogle nie ma mowy o przyjażni nie prawdaż:(

Gadanie!!! E tam ...Moze i jestem wyjatkiem ale mam 2 przyjaciolki i nie sa jakies straszne z wygladu tylko niezle Laski i jest przyjazn tylko na nic sobie nie pozwalamy nawet po paru piwach ... Trzeba tylko chciec...

Gość tak tak tak tak
Do nomena Tylko to może nie jest przyjażn a koleżeństwo.To róznica.

Gość reality
niestety stwierdzam że przyjąź taka prawdziwa nie jest możliwa miedzy kobietą a mężczyzną .... chyba w miłości tak jest że się przyjaźnią... bo w życiu nie da rady albo albo zwykła znajomość albo bycie ze sobą :(((

Nie maja przede mna tajemnic i vice versa..Zawsze wsparcie coz dla mnie to przyjazn...

Gość reality
wyjątek i szczęściaż z ciebie nomen ale co od początku tak było.... czy miałeś wątpliwości jak z wami bedzie...?

z poczatku mielismy sie ku sobie ale pozniej jakos tak przechodzilo w przyjazn i tak trwa moze nie potrafilismy zdecydowac sie na ten krok i czulismy ze to jednak nie to?? Nie wiem teraz to juz nie dopuszczam nawet takich mysli bo nie chce stracic tego kontaktu jaki mam...

U mnie jest trochę na odwrót - miałam chłopaka, którego na własne życzenie straciłam, ale zyskałam w nim przyjaciela. Fakt faktem, że jeszcze do końca w sferze seksualnej z niego nie wyparowałam.. :( ale to przyjdzie z czasem mam nadzieję..

Gość reality
właśnie te początki niby fajne ale idzie się pogłubić...

Gość tak tak tak tak
Mój przyjaciel kochał się we mnie latami a ja tego nie wiedziałam,potem jak to wyszlo coś się popsuło między nami,teraz znamy się owszem ale to raczej koleżenstwo.Potrzebowaliśmy trochę czasu.On ma kobietę,z którą myślę jest szczęśliwy. Kobiety są bardziej emocjonalne od mężczyzn i niestety trudniej im być tylko w sferze przyjażni z mężczyzną.

Gość ludzie wysilcie sie
mnie to też ciekawi jak tego popsuć i się nie zakochać wprzyjacielu ............. bo ja już nie moge dłużej go oszukiwać

Gość ciekawa bardzo
No to już się zakochałaś i po ptakach prawda...po co ci rady jak się nie zakochać.Nie ma takich rad bo każde relacje międzyludzie to odrębna historia...

Gość poprostu...
musisz umieć rozdzielić te znajomości .... nie można wszystkich traktować jednakowo ....

Gość POPROSTU........
.,....

Gość wirus
Jesteście jak zwierzęta

Gość wirus
Mój przyjacielu bułeś mi naprawdę bliski