Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DresoCJALIZATOR

Opiszcie najgłupsze laski jakie w życiu spotkaliście

Polecane posty

Gość true author of this topic....
winszuje poczucia humoru... ale jak nie masz nic do powiedzenia to naprawde dla wlasnego dobra nie rob krzywdy spoleczenstwu i sie nie udzielaj

Gość A ja znam tego extra
jebake. Mitoman. Mieszka w moim bloku. sam jak palec w dupie i tylko to jest jego przygoda erotyczna.

Gość desunia
Podsumowujac........ faceci uwazaja ze najglubsze laski to...... takie co daja dupy, glownie zapoznane przez net?????

encyklopedia mówi tak: Idiota to \"Imbecyl Dający Infantylny Obraz Tępej Aparycji Gatunek człowieka, który ewoluował z małpy \"conus debilis\". Jego jedynym celem w życiu jest zbieranie znaczków i jedzenie sałaty. Jest to istota całkowicie niepoczytalna i dlatego doradza się trzymanie z daleka, bo może dziabnąć. W czasie rytuałów godowych samiec wypatruje bazyla, robi się czerwony, zaczyna ślinić i zwraca mu się masło, które zjadł na śniadanie. Podchodzi do kandydatki i zaczyna bełkotać w sobie tylko zrozumiałym języku. Istnieje też odmiana idioty zwana psychoidiotą. Osobnik taki praktycznie nie ma wstydu i mimo bystrości umysłu może latać w centrum miasta z wywalonym \"Stefanem\". \"

no i głupota bo o tym mowa:) popatrz w w lustro! jeśli to czytasz, to wyzierający z lustra obraz nie może być niczym innym niż doskonałym egzemplarzem głupoty

Gość bakszysz
czy tego chcecie czy nie, to większość z was ludzie, to zwykłe pustaki... z tym, że głupich facetów jest jeszcze więcej od głupich kobiet, ale ci pierwsi mnie nie interesują, więc dla mnie problemem jest powszechny kretynizm wśród płci pięknej takie studentki chemii - osoby z założenia inteligentne... nie potrafią podjąć tematu innego niż chemia, bluzki czy seks... i ten ich pretensjonalizm... aż się gęba otwiera i oczy wychodzą na wierzch ze zdumienia takie co w wieku 20 lat nie studiują to w ogóle porażka... w 99% totalne kretynki, którym z oczu aż dymi ich tragiczna tępota - te tlenione brązowe lale w różowych ciuszkach i białych kozaczkach, których śmiech przypomina do złudzenia dźwięk wierconych zębów w gabinecie dentystycznym i to ich mlaskanie podczas żucia gumy... mój pies tak nie mlaska gdy kość mu rzucą. Stosunkowo inteligentne są studentki informatyki, może dlatego że nie muszą robić z siebie totalnych kretynek, żeby się wyróżnić - w końcu samą płcią się wyróżniają na studiach, gdzie na jedną studentkę przypada 100 studentów... ale jak taka zacznie nadawać jak to jej system padł w ostatnim tygodniu, to aż człowieka tęsknota bierze za probówkami tamtej z chemii... ale to już inna bajka, pora na piwo.........

Gość bakszysz
A czy z mojej wypowiedzi wynikało, że faceci nie rozmawiają o seksie? :P Co do studentek chemii, to trzeci akapit mojej wypowiedzi ich nie dotyczył. Dotyczył natomiast takich dziewczyn, ktore zakończyły edukację na szkole średniej lub (o zgrozo) podstawówce czy gimnazjum. Poza tym na początku celowo użyłem słowa "większość", żeby ci co na to zasługują mogli się zaliczyć do mniejszości (choć znając życie to pewnie wszyscy się do niej zaliczą :P )

Gość Atomowy Seks
Pewnego ranka idąc ulicą spotkałem nagle swojego nauczyciela od Przysposobienia Obronnego. Zaczęliśmy rozmwiać i od razu zeszliśmy na temat homoseksu. Nie tracąc czasu na pierdoły wsiedlismy razem na tyły tramwaju lini nr 23 i na widok kanarów zaczęlismy sobie trzebać konie. Gdy dojechalismy do jego domu od razu zaczął mnie dźgac w dupę. Nie był romantykiem :o Chcial mi obciagnac chuja, ale w Poznaniu na marszu dostal taki wpierdol ze ma zadrutowana szczeke. Widzac me bezowocne pruby na oral, wzial mnie szturmem i beznamietnie pieprzyl mnie w Wedla. :o Gdy sie zaspokoil, oblizalem mu Kutasa przygryzajac jaja. Nie zapomnialem tez o jego kakale. Gdy zamienilismy sie rolami to ja go w tedy zaczolemniczym kafar wbijac swa sade w poszukiwaniu jego "brązowego" zlota. Gdy skonczylem uswiadomilem sobie ze moj byly PeOwiec jest zwyklym cwelem ktory nie powinien uczyc w szkole. Dlatego nieglosowalem na tych żydów z Platformy

Gość bakszysz
moje doświadczenia są związane z Politechniką Gdańską - wydział chemiczny. Dziewczyny tam nie są tępe... wiele z nich regularnie dostaje piątki, ale nie przeszkadza to im być pustakami :P A co do kujonów, to czy można powiedzieć, że kujon to ktoś mądry? Ja bym polemizował. Może dlatego, że cenię sobie u ludzi umiejętność abstrakcyjnego myślenia, której wszelkiej maści kujony są całkowicie pozbawieni.

Gość gocha 69
bakszysz dobrze piszesz wiedza tzn mądrość nie zawsze idzie w parze z inteligencja. mozna miec doktorat albo byc profesorem i jednoczesnie byc malo inteligentnym. inteligencja to madrosc zyciowa , umiejetbnosc odnalezienia sie w danej sytuacji , to wyrozumialosc, zdolnosc do pokory i umiejetnosc sluchania opinni i pogladow innych ludzi...... no i ........ wiedza ale ogolna a nie wiedza specjalistyczna

Gość Anasis
>bakszysz< cenisz sobie u ludzi umiejętność ABSTRAKCYJNEGO myślenia ...... to znaczy ,co konkretnie myślisz pisząc abstrakcyjne ....??

Gość IQ 150
DODA !!!

Czyli wychodzi na to, że ja jestem inteligentna bo studiuję informatykę? Nie wiedziałam, że inteligencja zależy od wyboru kierunku studiów ale ok :/ Co za ludzie..................

ja pierdole przeciez to jest proste do zrozumienia, no ale jak ktos nie czai to... wiadomo :D:D:D mozesz zrobic z tej informy doktorat, ale jak nie potrafisz np zczaic.... zreszta... co ja bede tlumaczyl wiuele... nie czaisz kolejnych wypowiedzi na forum=PUSTAK

Gość do true author....
Widac ze masz problem emocjonalny, jakas kobieta Cie chyba bardzo skrzywdzila i masz skrzywienie na punkcie calej kobiecej populacji. Widze ze co by tu ktos nie napisal to jest skonczonym kretynem, zwlaszcza jesli wynika z tego ze jest plci pieknej. Wpolczuje, moge polecic dobrego psychologa...

Gość true author of this topic...
hehe.. to zes mnie rozjebala psychologicznie :D:D:D:D a nie przyszlo ci do glowy ze moze mam kochajaca matke, kochajaca dziewczyne, ktore szanuje (bo Bogu dzieki rzeczywiscie tak jest), a jedyne co mnie drazni to faktyczna glupota NIEKTORYCH (jak zaznaczone na poczatku) kobiet?? wiec nie sil mozgownicy nad wyraz, gdy nie ma ku temu potrzeby, bo tylko sobie krzywde zrobisz

Gość gocha 69
pedotka - ja niestety znam :( facet jest wyksztalcony ma doktorat i w swojej dziedzinie jest najlepszy .......a w zyciu traktuje kobiety jak przedmiot ,zreszta nie tylko , ogolnie ludzi......uwaza ze wszyscy sa od niego glupsi , ze on wie najlepiej ,a bron boze powiedziec mu ze cos Ci sie nie udalo , bedzie zagnebi do granic wytrzymalosci

hmmmm....tak sobie czytam tylko kilka postów. I wszyscy mają dużo do powiedzenia o tępych dziewczątkach, które tylko różowe kozaczki, w główce gąbka, w dłoni pilot od tv ...itd. Skoro tak łatwo je rozpoznać po co zaczepiacie, poznajecie itp ? Ciekawa jestem tylko ilu z was tak szczerze przed sobą (nie mówie o chwaleniu się na forum, bo tutaj mozna sprzedać wszystko i nikt tego nie sprawdzi) może się pochwalić, że poznał sympatyczną, uśmiechniętą kobietę, z którą można było interesująco porozmawiać, pośmiać się i pomilczeć nastrojowo, która miała wszystko na swoim miejscu, taktownie i niepretensjonalnie. Łatwo jest krytykować kiedy się nigdy nie poznało nikogo kto wzbudziłby w was szacunek do kobiet. A to kogo krytykujecie nie świadczy źle o tych, którym ze swoją różową spódniczką nie jest wcale źle, tylko o was. nie złośliwie, ale dla wieczornego przemyślenia.pozdrawiam,

Heh... ja nigdy nie napisalem, ze jedynymi wyjatkami od kobiet ujetych w temacie sa te w jakikolwiek sposob zwiazane ze mna! NIE! Dlatego zamiast sie obrazac (czy jak to wolisz zapewne FOSZYC) postaraj sie przeczytac ze zrozuemieniem to co pisze, a nie unosisz sie wielkim damskim honorem po 3 pierwszych slowach mojego postu, tak ze ci kurwica oczy zalewa i nie dociera do lebka co czytasz, bo juz sobie ukladasz w glowce pelna zawisci i nienawisci odpowiedz.... I nie wypowiadaj sie za mnie co ja mialam na mysli zakladajac ten topic i uzywajac slowa "najglupsze", bo tego nie wiesz, bo zwyczajnie nie jestes mna i to nie Ty zakladalas ten topic!! Wiec moze teraz wyjasnie, zeby kolezanka juz nie silila sie na wymyslanie kolejnych teorii powstania mojej motywacji do utworzenia topica o "glupich laskach": - po pierwszse to do cholery nikt nie zaprzeczy ze na swiecie glupie laski istnieja (podobnie jak glupi faceci, ale na poczatku zaznaczylem wyraznie ze w tym temacie chodzi o plec piekna, wiec jak masz problem z glupota facetow to zaloz sobie o tym topic!! - a nie watpie ze nie jeden juz taki powstal na tym feministycznym forum... wystarcz y dobrze poszukac - wskazowka dla kolezanki "o co kurwa chodzi" - u gory masz taki button "SZUKAJ" - ot taka mala wskazoweczka;)) - nie zaznaczylem natomiast precyzyjnie o jaki konkretny rodzaj glupoty mi chodzi, co jest rownoznaczne z dopuszczeniem calkowitej dowolnosci w interpretowaniu tematu! A to miedzy innymi dlatego ze jest tych rodzajow sporo i dlaczego jeden z nich mialby byc szczegolnie wyrozniony? Mam nadzieje ze teraz wszystko jasne, (nawet dla kolezanki "ale o co kurwa chodzi")

Gość chłopak nimfomanki
a poznałem kiedyś taką jedną nimfomanke, nic tylko pieszczoty i sex... nawet porozmawiać zznią nie szło bo odrazu wtykała język do gardła... fajnie, ale na krótką mete, bo dłużej już nieszło wyrobić... skończyło się po miesiącu spotykania...

widocznie odnalazlas tam siebie... i nie pisze tego zlosliwie, poprostu reakcja na to wskazuje (nawet ostatni Twoj post) przestan brac wszystko tak do siebie

Gość no szlag
by to trafił :O nie spotkałem żadnej głupiej laski :( pecha mam jakiegoś, czy co?

Gość bakszysz
oo widzę, ze mój ulubiony topic odżył... coś mnie ominęło?:D z tego co zauważyłem, to kilka osób bardzo dosłownie odczytało mój wywód... a co do abstrakcyjnego myślenia, to jego brak zarzucam głównie kujonom, o których była mowa... taki przykład: autor X napisał w swojej książce zdanie, które oznaczę symbolem "Y+Z" . abstrakcyjne myślenie: a może X nie miał racji.. może to powinno być "Y-Z" kujon: "tylko 'Y+Z' jest prawdziwe i niepodważalne, 'Z+Y' już jest błędne.... ", a pewnie niektórzy z Was z matematyki pamiętają, że dodawanie jest naprzemienne. A jaki to ma związek z tematem? Szczerze mówiąc sam już nie wiem :P

Super topik, chodliwy temat, możnaby dużo i fajnie pisać, tylko te 4 strony wypowiedzi lekko nie na temat.

Brawo Laura Diaz!! zgadzam sie w 100% to sie nazywa zdrowe podejscie do sprawy

Gość prosze skasowac ten DURNY
topic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!