Gość sosik Napisano Styczeń 14, 2006 hej wszystkim, jakis czas temu miałam super twarde, ładne paznokcie, ale niestety od prawie stałego malowania zaczeły sie łamac , rozdwajać, i nie moge wyhodować nawet długości pół cm zeby sie nie rozwdoiły. Na razie robie przerwe w malowaniu, ale mam pytanie- moze ktos z was zna dobre sposoby na ich wzmocnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup sobie odżywki Napisano Styczeń 14, 2006 nail tek, tez miałam z tym problem, nawet raz skusiłam sie na tipsy - to juz była katastrofa dla moich paznokci :P zaczęłam używac tych odżywek i teraz mam piekne paznokcie, mocne, sprężyste i niełamliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniskaaa Napisano Styczeń 14, 2006 odzywki nail teka sa drogie.. mi pomogla odzywka Avonu Strong Results Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fakt tanie nie są Napisano Styczeń 14, 2006 ale tez jakoś abstrakcyjnie drogie tez nie , sa za to bardzo bardzo skuteczne :) warte swojej ceny http://aukcja.onet.pl/search.php?string=nail+tek&encoding=iso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa123 Napisano Styczeń 15, 2006 A ktora z tych odzywek z tej strony jest najlepsza do rozdwajajacych sie paznokci??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fakt tanie nie są Napisano Styczeń 15, 2006 kup sobie jedną buteleczke nail tek xtra a jak ci sie skończy to kup nail tek III protection plus :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moniśta Napisano Styczeń 15, 2006 jedz sylicę, to ziołowe tabletki wpływające zbawiennie na paznokcie, cerę i włosy. ja dzieki nim mam super twarde paznokcie! łykasz jedną dziennie (op.50 szt. kosztuje ok. 30 zł) po dwóch miesiacach zobaczysz efekt. ja dodatkowo używam odżywki do paznokci dally hansen z teflonem, trochę droga, ale warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moniśta Napisano Styczeń 15, 2006 *sally hansen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annah 0 Napisano Styczeń 15, 2006 hej,kup w aptece lewitan(to sa drozdze).W opakowaniu jest 200 tabletek i kosztuje 7 zl,polecam!Sa super na paznokcie,rosna jak szalone i sie nie lamia w ogole. Trzeba lykac po 2 tabletki trzy razy dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rumiankowa Napisano Styczeń 15, 2006 ja tez mialam lamliwe paznokcie,ale teraz sa juz ok,po pierwsze zainwestowalam w odzywke joko ok 9 zl i paznokcie mocze w oliwie z oliewk,(albo olejku rycynowym) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przede wszystkim Napisano Styczeń 15, 2006 bezacetonowy zmywacz bo to podstawa. Kup masc z wit. A i wcieraj w paznokcie, mocz w cieplej oliwie z oliwek albo oleju rycynowym (15 min. paznokcie w tym zanurzone) Rob takie zabiegi ok 3 razy dziennie. Sa tez olejku do kupienia - specjalne olejk do paznokci z witaminami. Wieczorem rób te kuracje a wdzien smaruj odżywka. Ja mam taka zwykla odzywke z apteki za 5 zł z keratyna i witaminami i pomaga, prawie pozbylam sie problem a minely jakies 3 tyg. paznokcie mam bardzo dlugie:) Najlepsza masc z wit A wciram w pazkocie i zakladam bawelniane rekawiczki, na noc tak robie. Zobaczysz ze bedzie poprawa - masc 2 zl kosztuje. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sosik Napisano Styczeń 15, 2006 dzieks wszystkim za porady, złoci jesteście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapeccccccccccccccccc Napisano Styczeń 15, 2006 a czy moczenie w oleju i cwasku cytrynowym pomaga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa123 Napisano Styczeń 16, 2006 a czym sie roznie nail tek xtra od nail tek III protection plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carnaby 0 Napisano Styczeń 16, 2006 Polecam Ci Nail Vital. daje ci 100% gwarancji ,ze bedziesz miala super paznokcie. http://www.pazury.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa123 Napisano Styczeń 16, 2006 ale to jest z tej samej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hilsen Napisano Styczeń 16, 2006 nai tek xtra jest przeznaczony do ratowania paznokci spisanych na straty, powoduje, że paznokcie robia sie bardzo twarde a nail tek III powoduje, że paznokcie robia sie sprężyste - są bardziej elastyczne i niełatwo je uszkodzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carnaby 0 Napisano Styczeń 16, 2006 Tak ale sama odzywka nail tek nic ci nie da musisz kupic podklad ktory naklada sie raz na tydzien, niestety podklad ten jest drogi i trzeba chodzic do manicurzystki aby ci go nalozyla, dopiero pozniej mozesz nalozyc zwykly nail tek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa123 Napisano Styczeń 16, 2006 Czyli jesli ja mam rozdwajajace ,warto zainwestowac w nail tek xtra ?http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=80385429 ta tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmaarrttaa 0 Napisano Styczeń 16, 2006 A moesz powiedziec ile kosztuje ta odżywka? dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hilsen Napisano Styczeń 16, 2006 jaki podkład? chodzi ci o fundationII? nakłada sie go pod lakier w celu wyrównania płytki ale to wcale nie jest konieczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carnaby 0 Napisano Styczeń 16, 2006 Nie polecam kupowac na allegro bo jest duzo podrobek. Nail Tek normalnie kosztuje ok 130zl ( na allegro 80 z tym ze wiekszosc to podrobki ) Nail Vital 60zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmaarrttaa 0 Napisano Styczeń 16, 2006 Kurcze drogo troche... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa123 Napisano Styczeń 16, 2006 No i sie juz zamotalam....chyba mnie nie stac na wydatek az 130 zl.czyli te z allegro duzo mi nie dadza?a ktora lepsza Nail Vital czy Nail Tek Xtra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carnaby 0 Napisano Styczeń 16, 2006 Nail Vital mozesz kupic mniejsza za 30zl albo wieksza za 60. na stronce ktora podalam masz wypisane sklepy gdzie mozesz ja dostac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa123 Napisano Styczeń 16, 2006 no wiem,ale wlasnie mieszkam w malej miejscowosci i trudno bedzie mi je kupic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiedźma bleble 0 Napisano Styczeń 16, 2006 Tylko i wyłącznie SILICA :) Działa nawet szybciej niż pisała Moniśta - u mnie zauważalny efekt jest już po 2 tygodniach. Poza mocnymi, pięknymi paznokciami zyskujesz mocniejsze włosy i zdrową skórę :) Zdecydowanie polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carnaby 0 Napisano Styczeń 16, 2006 Jesli chcesz moge ci wyslac na maila zdjecie moich paznokci po Nail Vital :) Jestem zniej naprawde zadowolona. Z allegro juz sie raz nabralam na podrobke .. wiec jak chcesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hilsen Napisano Styczeń 16, 2006 ja kupuję na allegro i nie są to podróbki :) kupiłam własnie u tej pani, której aukcje wkleiła ewa. mam teraz mocne sprężyste paznokcie a użyłam 1 buteleczki nail tek xtra, 1 buteleczki foundationII i 1 buteleczki nail tek III protection plus. Przeprowadziłam sobie taka kuracje po zdjeciu tipsów :P miałam bardzo zniszczone paznokcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa123 Napisano Styczeń 16, 2006 no jesli mozesz to wyslij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach