Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scoooter

Czego wciąż mi brak....

Polecane posty

Gość polka.
najwspanialsze a nie najdziwniejsze :-)

Gość Scoooter
to co mówicie jest piękne, miłe itp....ale ja to ciągle słysze!!!! Pamiętam najszczerszy tekst jaki mi przyjaciółka powiedziała..." Kobieta mówi jedno a robi drugie" i to chyba o to chodzi.... wasze słowa nie pokrywają się z rzeczywistościa...Oczywiście są wyjątki...ale widocznie na nie zasłużyłem :D

To juz obłuda myśleć jedno a mówić drugie. Scooter okluary naprawde mogą dodawać uroku. To kwestia dobrania ich do typu urody. Wg mojego uznania potrafią wydobić to coś w mężczyźnie. Choć rozumiem że nie każdemu może sie podobać. Ja osobiście lubię typ frapującego intelektualisty pełnego energii i spontaniczności. A to bardzo ciekawe wiesz,że własnie nawet w kwestii okularów - jedno kobiety lubią mężczyzn z nimi, inne nie. Jedni lubią długie włosy, inni nie. Ja osobiście nie przewiazuje tak strasznej uwagi do tego wszystkiego, bo umiem dostrzec to \"coś\" i w okluarach i bez. A to \"coś\" to właściwe \"COŚ\", co jest wynikiem kombinacji mnóstwa cech w tej właśnie osobie.

Gość slodziutka...............
nieprawda ze kobieta mowi jedno a robi drugie!!!ja zawsze mowie to co mysle i zawsze robie to co mysle i czuje!!!!!!!!!!!!!

słodziutka i Catwoman moze Wy tak robicie i chwala wam za to i czesc ale wiekszosc dziewczyn w dzisiejszych czasach robi tak jak pisze scooter jedno mowia ze one by chcialy takiego i takiego i wtedy to i to...ale pierwsza lepsza impreza troche alkoholu czy nawet bez i czlowieka zgroza widzi co kolezanka wyprawia z facetem ktorego nawet nie zna...Brr..zgroza... Polskie kobiety to najwspanialsze istoty pod Słońcem....(a co trzeba byc patriota..)

Tu protestuje . Mówienie jednego, a myślenie drugiego charakteryzuje nie tylko kobiety, ile ogólnie gatunek ludzki. A przecież można żyć dobrze bedąc w pełni sobą. Niestety bolączka naszych czasów to wysoki poziom ASEKURANCTWA.

ale masz zdanie o kobietach!!!ja nigdy nie lecialam na facetow z dyskoteki!!!!!na imprezach nie poznaje sie pozadnych facetow!!!!

slodziutka fakt troszke uogolnilem, to byl tylko przyklad ilustrujacy...to gdzie poznaje sie tych porzadnych facetow.??

nie wiem gdzie sie poznaje pozadnych facetow,jakbym wiedziala tobym na pewno w tych miejscach byla!!!!!!!!!!!!!

A propo zdrad na wszelkich imprezach, zjazdach firmowych. To szczera prawda. Tylko się troche napiją i już prawie wszyscy szukają przygód cielesnych. I odbywa się to niezależnie od wieku.... Panie 30 pare lat, zamężne , młodsze, starsze. Panowie w całym zakresie wiekowym. A mówią że po 25 roku życia mężczyzną hormony ustają z roku na rok ;););). Nawet w filmach nie przybiera to takiej skali. Chyba scenarzyści nie chcą deprawować społeczeństwa....;) ;)

ale znowu uogolniasz!!!nie wszystkie takie sa!!!!!!!!!!ja np nigdy tak nie postapilam,moze po prostu mnie takie cos nie bawi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Słodzituka nie uogólniam, mówie prawie wszystkie. A to co mowię, to znam z autposji. Wiem, że to przechodzi może wyobrażenie ale tak jest. Jest to troche temat tabu, bo wiele osób chce tak robić i wzajemnie sobie dają na to przyzwolenie. Wiesz to jest aktwyność podobna do trawienia dla ludzi którzy postępują tak. Chcą strawić różne rzeczy. Strawic i wydalić. Smutne ale prawdziwe

Wiadomo ze kazdy jest inny..ja tam bylem na takich zjazdach i jakos mnie nie ciagla a innych tak kazdy ma wlasne sumienie ja bym nie potrafil wrocic do dziewczyny i zachowywac sie jakby nic...Sumienie by mnie zjadlo, no ale sa osoby o innym podejsciu inniestety jest ich wiekszosc... Slodziutka kazde miejsce jest dobre tylko trza trafic grunt nie siedziec w domu heh

nomen82 podoba mi sie twoje nastawienie!!!oby bbylo wiecej takich ludzi!!!tak trzymaj!!!!!!!!!!

Popieram slowa Scoooter\'a, ze kobieta mysli o jednym a robi drugie. I jeszcze napisze, ze kobiety sa niezdecydowane i nie wiedza co chca. Juz nie wspomne o tym, ze po kilku glebszych lepia sie do facetow, ze az milo :/. A pozniej czyta sie na forum, ze pewnie facet szuka w zlym miejscu itp. bo kazda dziewczyna przeciez jest super i wogole (albo tylko te na forum). koniec narzekania. re Scoooter: Coc Tobie zycze, zebys znalazl odpowiednia kobiete dla siebie. Glowa do gory. Ja rowniez nosze okulary i nie uwazam tego za wade (chociaz mam dosyc duza). Teraz jest taki wybor oprawek, ze mozesz wybrac cos, co zamiast obnizac Twoje walory bedzie je podkreslac. Pozdrawiam i zycze szczesnia

Nomen 82 ma rację. To że stystycznie rzecz biroąc większosc ma takei zapędy nie jest jednoznaczne z tym że każdy je ma. To że mi nie potrafilibyśmy zrobić świnstwa drugiej osobie, nie oznacza że wszyscy tak mają. Nie można mierzyć innych swoją miarą, jakaby ona nie była. Chyba topik zmienił temat? nie?

a propo tych naszych generalizacji . Mówisz ze kobiety po kliku drinkach się lepią do mężczyzn. I tu wychodzi znowu relatywizm. Ja mam wrażenie, że to mężczyzni sie lepią jak zobaczą że dziewczyna wypila jednego drinka. Budzą się w nich jakieś pierwotne instykty. Wydaje im się, że może będzie łatwiejsza chyba. Nie zastanawiałeś się nad tą stroną medalu?

Zdecydowanie.. Dzeyms ma tez troszke racji...sam jestem ofiara kobiety niezdecydowanej ale to juz przeszlosc... Scooter spokojnie trafisc na taka co to doceni wierzaj mi...Powiem co najbardziej mnie smieszy heh mam kumpla przystojniak ma plaski brzuch ladna klata na jego widok kobiety mdleja ale facet ma poukladane pod sufitem i ma przez to troszke przerabane u kobiet bo jak jakas kobieta sie zblizy i okazuje sie \"pusta\" on ja sobie odpuszcza heh wiecie jak ma zszargana opinie przez kobiey bo podobno niezdobyty jest...wiem ze to wyjatek ale i dobry przyklad ze nie kazdy jest taki sam...

Nomen 82. I super, że są takie osoby jak Twój kolega. Jak znajdzie swoją półówkę to stworzą razem rzadkie połączenie.

catwoman fakt tez tak jest to druga strona medalu i Ty tak ja widzisz ..ja ma inne odczucia bo wydaje mi sie ze to kobiety wysylaja sygnaly( te kocie ruchy hehe maslane oczka), ale faceci tez nie sa bez winy...

re catwoman: Owszem nie same kobiety sa winne, mezczyzni sa na rowni. Wielu z premedytacja wykorzystuje ten fakt i ja to potepiam, bo nie jest to fair. Co nie zmiania faktu, ze wiele kobiet ma mniejsze hamulce po wypiciu. Dla mnie jest to oczywiste - nie umiesz sie zachowac po wypiciu nie pij. Wiesz, takie dyskusje do niczego nie doprowadza. Poniewaz jest tyle jest ludzkich zachowan ile ludzi na swiecie. A kazde generalizowanie, zawsze szkodzi i obraza osoby, ktore nie zachowuja sie w ten sposob jak ogol. Dlatego sugeruje zakonczyc dyskusje i skoncentrowac sie na problemie Scoootera. Pozdrawiam

catwoman fakt tez tak jest to druga strona medalu i Ty tak ja widzisz ..ja ma inne odczucia bo wydaje mi sie ze to kobiety wysylaja sygnaly( te kocie ruchy hehe maslane oczka), ale faceci tez nie sa bez winy...

Scooter, Ja mysle ze to co mozesz zrobic to po prostu byc soba.Nie oszukiwac siebie ani innych. Troche cierpliwosci tez nie zaszkodzi. To naprawde działa !!! Aha a jak juz wybierzesz sobie jakas kobiete to wiecej zdecydowania. Wiesz, kobiety lubia byc zdobywane. :D:D:D

Nomen 82 Troche nie tak, po pierwsze kobiety maja w sobie juz jakis rodzaj poruszania się i nad tym się nie zastanawiają. To mężczyni czasmi po prostu myśla ze wszytsko robimy po to zeby ich uwieść. A zapominają ze sami tez mogą uwodzić po prostu faktem samego bycia.

Gość Scoooter
Ta niechęć do okularów ma jeszcze jedno podłoże, kiedyś musiałem przez nie zrezygnować z bardzo ważnej dla mnie rzeczy :(.Wiec codziennie gdy je zakładam to przypominają mi, że zabrały mi coś cennego z życia :( Dlatego one nigdy nie będą mnie zdobiły. Co do kobiet które mówia jedno a robią drugie, to dogie panie często robicie to nieświadomie, podobno nadzieja umiera ostatnia ale widze, że z dnia na dzień jestem coraz słabszy mniej pewny itp,co raz mniej rzeczy mnie cieszy....poprostu się wypalam...ale Sił do walki nigdy nie zabraknie :)

Scoooter: A dlaczego nie mozesz np zaczac nosic szkiel kontaktowych? Chyba, ze masz jakies przeciwskazania - to wtedy rozumiem. Nie powinienes rowniez patrzyc na okulary, jak na obiekt ktory cos Ci odebral/nie pozwolil robic (oczywiscie nie podales powodu, wiec ciezko mi zgadywac co to bylo). Sprobuj przestac myslec w tych kategoriach, chociaz zdaje sobie sprawe jest to niezwykle ciezkie. Czasami wada (okulary) moze stac sie zaleta. Wszystko zalezy od Ciebie. Mam nadzieje, ze bedziesz mial na tyle sily aby sie nie poddac i nie zniechecic. W zyciu jest tak, ze czesto ponosimy porazki. Nie wolno sie poddawac.

Gość Scoooter
Zabrała mi to co najbardziej kochałem w życiu...sport... Opinia lekarza bezlitosna.Jedynie amatorsko bez kontroli lekarza...a nie po to poświeciłem kilka lat :( Moim zdaniem lekarz troche na wyrost to zrobił ale co się stało to się nie odstanie. Najgorsze, jest to że przy każdej porażce zawsze znajduje jakieś uzasadnienie w swoim wyglądzie, ale po tylu niepowodzeniach mam chyba takie prawo..... zresztą chyba tylko druga osoba która ma takie problemy może to zrozumieć..wkońcu syty głodnego nie zrozumie. do catwoman cierpliwość to chyba moja specjalność 6 lat bez nikogo to chyba wszystko mówi, potrafiłem rok powoli starać się o kobiete, a gdy myślałem, że jest najlepszy moment na wyznanie uczuć to wszystko pękało. Najgorsze, że one chciały, żeby wszystko było jak dawniej ale ja tak nie umiem za bardzo boli gdybym ja widział np z innym facetem , więc cześć jeszcze dolepiła mi etykietke obrażalskiego. A do zdobywania, hmmm niedawno czytałem tu topic o tym, że jakiś facet nie daje jednej dziewcynie przez rok spokoju a ona za nic w świecie nie chce z nim być...chciałbym oszczędzić mękii "zdobywanej" dziewczynie i upokorzenia sobie... Ps szkieł niestety nie moge nosić

Chopie jak sie bedziesz martwil tym co ludzie gadaja albo takie pojedyncze kobiety to daleko nie zajdziesz...Wiadomoze nie mozna przesadzac..Stosuj zasade 3 spotkan...Kino spacer impreza...dziala...e tam okularki w niczym nie przeszkadzaja..

Scooter Co do cierpliwości i porażek. Każde działanie ludzkie ma w sobie ryzyko. Podajesz akurat przypadki niepowodzenia. Tak też bywa. Gdyby isniała gotowa recepta na wszytsko to nie byłoby wielu problemów i ludzie byli szczęslwi. Zreszta \"szczęscie to kwestia również chwili, więc jemu też czasmi trzeba powiedzieć dobranoc\" Wracaja do meritum, w sytaucji kiedy nie da sie nam przewidzieć i zaplanować wszystkiego pozostaje jedna recepta, którą chyba o której kilka razy już wspomniałam. Trzeba postępować w zgodzie ze sobą, aby nie mieć sobie do zarzucenia nic, no może prawie nic ;);)