Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazonaaa

Zaespół Fallota

Polecane posty

Gość Przerazonaaa

Prosze o pomoc,czy sa tutaj kobiety,które urodziły dziecko z Zespołem Follota(złozona wada serca)Bede wdzieczna za kazda informacje,jak przebiegała operacja,jakie sa rokowania dosłownie wszystko jest dla mnie wazne:(

Gość pacia123456
nie wiem czy jeszcze odczytasz tą wiadomość, ale ja jestem po takiej operacji mam 30 lat i jest dobrze, musisz być dobej mysli, że z Twoim dzieckiem będzie wszystko dobrze bo będzie

Gość Tutaj są też ojcowie kurduple
którym urodził się syn bo ich laska nie chciała się dać wyskrobać :( A potem dorosną i będą mieć 170 cm i przejebane życie !!! buble genetyczni :(

Gość do tego powyzej
szkoda, ze twoja matka nie chciala sie wyskrobac, jednego debila byloby mniej na swiecie.

Gość szczyt chamsta
kobieta zapytala o wazna dla siebie sprawe w sposob kulturalny i konkretny ale jak zwykle ktos musi byc chamem, kretynem, idiota i pokazac to koniecznie :-O do pytajacej-nie szukaj odpowiedzi i wsparcia tutaj bo to forum zajmuje sie glownie seksem analnym, onanizmem, tradzikiem i grzybica :-O poczytaj o tetralogii fallota, rozmwiaj z lekarzem, nie boj sie :-) wszystkiego dobrego i trzymaj sie

Gość Wypraszam se qrwa
Bo co? Bo napisałem prawdę. Nie ma nic gorszego jak zrobić syna kurdupla! To już down lepiej (i downy potrafią mieć 180 cm) a nie kurwa kurdupel. Znam jednego kurdupla, jest porządny bo nie chce mieć dzieci. Jednak jego laska musiała spartolić branie środków antykoncepcyjny i teraz będą mieli synka :( Ciekawe ile będzie on miał mając 20 lat. dodam tylko tyle że ten koleś ma 170 cm, a jego żona 160 cm. Więc po kim ich syn ma być wysoki? Będzie miał pzrejebane życie tylko dlatego że ta laska nie chciała się dać wyskrobać. A on ją błagał żeby to zrobiła to nie kurwa. A potem ich synek dorośnie i będzie tu pisał jaki to on brzydki stańczyk jest. Żałosne !!

Gość prowokac--prowokacja
a teraz spadaj pryszcze wyciskac i marzyc, ze kiedys jakas kobieta da ci sie dotknac nawet jak jej nie zaplacisz zakompleksiony kurduplasty onanisto :classic_cool:

Gość a może ktoś tak
wyliże dupkę bredakowi albo tijgerowi ;)