Razorblade 10 Napisano 18 godzin temu Dlaczego tak trudno powiedzieć how 2 razy z rzędu? Spróbuj. …. dobry piesek. 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 12 godzin temu Dzień dobry 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 4 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dzień dobry Dzień dobry łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu Cześć dziewczynki, ale sobie pospałem o tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, kIaudia napisał: Dzień dobry łysa Cześć łysy prawiczku na utrzymaniu matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 6 godzin temu, Razorblade napisał: Dlaczego tak trudno powiedzieć how 2 razy z rzędu? Spróbuj. …. dobry piesek. 🫸 Haw haw i co dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, kIaudia napisał: Dzień dobry łysa Dam ci biedaku radę =Jeżeli nadal będziesz mnie obrażał i stalkował w sieci, to twoje dópsko z owsikami pójdzie na każde forum i spotted. Mam nadzieję, że dotarło szczerbatku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 4 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dam ci biedaku radę =Jeżeli nadal będziesz mnie obrażał i stalkował w sieci, to twoje dópsko z owsikami pójdzie na każde forum i spotted. Mam nadzieję, że dotarło szczerbatku Dobra spokojnie, napij się melisy może ci przejdzie. Ja nikogo nie stalkuje ani nie obrażam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, kIaudia napisał: Dobra spokojnie, napij się melisy może ci przejdzie. Ja nikogo nie stalkuje ani nie obrażam Ja ciebie nie zaczepiam, to ty łazisz za mną. Kotarba pod koszem cię postawił do pionu, wiec ja ustawie w postaci owsików. Tak 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, kIaudia napisał: Ostatnio cię szukałem w Bielsku-Białej po nazwisku bo bałem się że nie żyjesz i nekrolog jest Nie mieszkam w Bielsku i nie znasz mojego prawdziwego nazwiska. Nic o mnie psycholu nie wiesz. Cóż. Screen i leci do Nimfy, a później owsiki do księdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 4 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie mieszkam w Bielsku i nie znasz mojego prawdziwego nazwiska. Nic o mnie psycholu nie wiesz. Cóż. Screen i leci do Nimfy, a później owsiki do księdza. Niestety znam. Dobrze że żyjesz. A Wapienica jest w Bielsku-Białej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 11 godzin temu 6 godzin temu, Razorblade napisał: Dlaczego tak trudno powiedzieć how 2 razy z rzędu? Spróbuj. …. dobry piesek. 🫸 Wybacz zamieszanie, ale szczerbaty nie chce się odczepić, bo chyba się zakochał Może trzeba zadzwonić pod 112? Żeby sprawdzili co się tam dzieje w Łyszkowicach. Kierowca pali gumy bez prawa jazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, kIaudia napisał: Niestety znam. Dobrze że żyjesz. A Wapienica jest w Bielsku-Białej Poszukaj pracę, bo matka wyrzuci cię z domu blokerze i stalkerze, który wrzucał nagie zdjęcia Nimfy i ubiera się w kobiece projekty oraz peruke siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 4 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Poszukaj pracę, bo matka wyrzuci cię z domu blokerze i stalkerze, który wrzucał nagie zdjęcia Nimfy i ubiera się w kobiece projekty oraz peruke siostry Nic takiego nie robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 8 Napisano 11 godzin temu Co ty jej się boisz? Ona tylko groźnie wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 8 Napisano 11 godzin temu A ty biednych ludzi przestań straszyć od rana w niedzielę, bo normalnie wstyd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Toya napisał: A ty biednych ludzi przestań straszyć od rana w niedzielę, bo normalnie wstyd. Malowany? Ile ty masz tych nicków kapusiu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 11 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 8 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Malowany? Ile ty masz tych nicków kapusiu? Multum. Musiałem się zabezpieczyć, bo wróg nie śpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 10 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Wybacz zamieszanie, ale szczerbaty nie chce się odczepić, bo chyba się zakochał Może trzeba zadzwonić pod 112? Żeby sprawdzili co się tam dzieje w Łyszkowicach. Kierowca pali gumy bez prawa jazdy Good morning. 🩷 Wiesz co, wydaje mi się, że on ma jakiegoś downa albo inny stopień niedorozwoju. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Razorblade napisał: Good morning. 🩷 Wiesz co, wydaje mi się, że on ma jakiegoś downa albo inny stopień niedorozwoju. Mogę się tutaj schować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu mozecie schowac te swoje kły wy kloszardy z bagien to ewki tez schowaja z niej wychodza dzikie wijace węże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu fak straszne baby som piekła nie ma jest tutaj z wami ludzmi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu tylko Greta jest tu łagodna babuszka z ktorej nie wychodza zaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu same monstra no kurfamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu a no jerzowa i Ela mogom byc jak nie rochajom badbojuw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: a no jerzowa i Ela mogom byc jak nie rochajom badbojuw Z kim rozmawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Z kim rozmawiasz? z waszymi uzebionymi waginami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, starra mendah balkonova napisał: same monstra no kurfamać Daniel pisał jest trochę upośledzony.,.ale jak tak czytam tutaj większość w 90 procentach tutaj są bardziej upośledzeni od niego. Porównać Daniel okaz zdrowia według większości. Fajny chłopak powinnaś zainteresować nim. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu (edytowany) moim zdaniem wielu typow zostaje gejami bo typy sa czasem mniejszymi zwyrolami energetycznie Edytowano 3 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach