starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Daniel pisał jest trochę upośledzony.,.ale jak tak czytam tutaj większość w 90 procentach tutaj są bardziej upośledzeni od niego. Porównać Daniel okaz zdrowia według większości. Fajny chłopak powinnaś zainteresować nim. nah on mily facet powinien znalezc jakas jadowita gasienice, predatorke z pelzajacym kroczem chyba tak to dziala w przyrodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu mi by pasowal doktor mengele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: nah on mily facet powinien znalezc jakas jadowita gasienice, predatorke z pelzajacym kroczem chyba tak to dziala w przyrodzie Pisze co widzę sama sobie zobacz mam racje. Tylko porównuje moje spostrzeżenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 5 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: z waszymi uzebionymi waginami Lubię Twoje teksty Dumbo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Pisze co widzę sama sobie zobacz mam racje. Tylko porównuje moje spostrzeżenia nie szukam lepiej mi bez chlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 5 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: moim zdaniem wielu typow zostaje gejami bo typy sa czasem mniejszymi zwyrolami energetycznie Leżak też jest tym mniejszym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jerremy napisał: Leżak też jest tym mniejszym? on nie jest jedyny na swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: on nie jest jedyny na swiecie Tacy jak on są w dużej mniejszości, na całe szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 141 Napisano 3 godziny temu ciekawe czy sado macho jest czyms powszechnym w spoleczenstwie teraz wsrod normalnych ludzi zdrowych psychicznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 10 Napisano 52 minuty temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Mogę się tutaj schować? Oczywiście, a stało się coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 20 Napisano 49 minut temu 2 godziny temu, starra mendah balkonova napisał: ciekawe czy sado macho jest czyms powszechnym w spoleczenstwie teraz wsrod normalnych ludzi zdrowych psychicznie Największe Sado maso to słuchanie nieustannych kocopołów na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 48 minut temu 4 minuty temu, Razorblade napisał: Oczywiście, a stało się coś? Już nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach