Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mosia18

W jakim wieku urodziłyście swoje dzieci?

Polecane posty

Gość hmmmnm
na to chyba nie m areguły ale 20lat,psychika jest chyba malodojrzała :omoze pierw dorosnij?

zapóżno..a mnie się wydaje,że psychika nie ma nic do wieku.Często dziewczyna w wieku np.17 lat jest bardziej dojrzała od 30.Wiele razy spodkałam się z takimi nierozsądnymi i dziecinnymi 30latkami.

Gość urrrium
moze pierw dorosnijcie,wyuczcie sie,miejscie jakąs stabilizacje materialna,kupcie mieszkanko,zlapacie meza a pozniej dziecko?w biede chcecie sie pchac?dziecko z wpadki:oalbo chwilowej zachcianki :o przykre

Mosiu jeśli mam być szczera to uważam ,że nietyle zawcześnie o ile ma się ułożone życie i prawdziwie kochającego i odpowiedzialnego faceta, z którym możne stworzyć prawdziwą rodzinę i dom dla dziecka;)

Tak wiem,ja mam 21 lat(prawie skończe w lutym).Mam kochającego chłopaka i planujemy ślub:D Ja tam ciesze się,że będe mieć malucha.Dziecko to coś cudownego i pięknego:*

Gość hammmlet
a sama umiesz zapenic byt dziecku?czy liczysz na chlopaka?miec malucha mozna raz dwa-z tym nie ma problemu,21lat uczysz sie dalej,PRACUJESZ?czy spoczelas na laurach i czekasz na slub,dziecko?

Gość cos tam cos
no pewnie i sadze ze wiek nie ma tu nic do rzeczy moja kol. ma 18 lat i urodziła dziecko i jej psychika jest ok i jest za nie odpowiedzialnaa i wyszła za maz. Wiec przestancie srac ogniem

Ucze się i nie mam zamiaru przerywać nauki.Ucze się na dwuletnim studium kosmetologii.Chłopak dość dobrze zarabia a ja wynajęłam studentom mieszkanie i co miesiąc mam kaske.

mialam 22 lataka :) najważniejsze by zapewnić dziecko wszystko co najlepsze za swoje fundusze a nie żerowac na rodzicach ,jeśli to potrafimy to można sobie skrobnąc maluszka

cos tam cos :) Masz racje ale nie wszyscy mogą do końca uwierzyć w ,,rozsądek i odpowiedzialność\'\'młodej dziewczyny..Dla mnie jest to głupiutkie..Co ma psychika do wieku dziewczyny.Jak człowieka zmusza życie do odpowiedzialności to człowiek sobie potrafi poradzić i szybko dorosnąć.

loli21 dzidzia urodzi się w czerwcu,to będzie dziewczynka:D A ślub kościelny we wrześniu.A cywilny za 3 miesiące.:D

Dziewczynka :) ja też mam córcię ;) Ale naprawdę wychowanie dziecka to nie jest takie różowe i słodkie ;)

widać tępa masa ja rzeczywiście widze tępego krytykującego człowieka! Nie wiem czy kobietą jesteś a może facetem ale od razu poznaje ,,starych tępaków\'\'! No cuż i na świecie muszą być tacy ludzie...

Widzisz Mosiu potem wyrastają takie ordynusy ,jak powyżej ... A wszystko wina ,że rodzice nie potrafili wychować ,smutne,przerażające...

Mosiu ,a czy macie już wyprawkę ? Rodzice ,jak do tego podchodzą? Czy zamierzasz potem otworzyć własny interes,salon kosmetyczny?

Znam więcej życia od ciebie.Tępaku a ja widze,że ty za mądra/mądry nie jesteś.Człowiek z klasą i prawdziwym życiowym doświadczenie nie używa wulgarnych słów które pochodzą ze slamsów.Sorry ale taka jest prawda ,jeśli chcesz kogoś krytykować to spójrz w lustro..

Loli21 Mój chłopak prowadzi własny interes , a ja myślałam żeby otworzyć coś swojego,wiadomo na swoim najlepiej:) Ale jeszcze się nad tym zastanawiam. psssss19 czy ja jestem sflustrowana??hehe :D Raczej szczęśliwa:)

Gość facccet
mosia złapałas jelenia firmą hahahhaaa,znasz zycie-chyba nie sepie ;O

Nie rozumiem tych tekstow tutaj,czy wy wszyscy jestescie tacy idealni do cholery??czy nigdy nikomu nie zdarzylo sie zajsc w ciaze w mlodym wieku??Ja osobiscie wiem ze mozna sobie poradzic bo mam kumpele ktora urodzila dziecko w wieku 17 lat i dzisiaj corcia juz duza a ona poszla do pracy i moze spokojnie ja utrzymac(konczy tez studia)i mimo ze nie miala latwo to dala sobie rade!!wiec mysle ze dziecko w wieku 20 lat nie jest jakas kara boska,dziewczyny moga sie uczyc i wychowywacv dziecko,potem bedzie juz duez pojdzie do przedszkola a mama moze poswiecic sie pracy!!nie przesadzajcie ze kazdy dzisiaj tak wszystko z gory planuje bo wiem doskonale ze zycie plata rozne figle ale nie ma tego co by na dobre nie wyszlo...glowa do gory i nie przejmujcie sie tymi durnymi tekstami bo to przewaznie stare panny sie wyzywaja bo zostaly doswiadczone przez los i nie wiedza co to macierzynstwo!!

Witam wszystkie mlode i starsze mamy, ja mam 21 lat i mam 6 miesiecznego synka i wcale nie jestem z tego powodu nieszczesliwa,kazda mama niezaleznie od wieku da sobie rade to jest tak zwany instynkt macierzynski pozdrawiam :)

ja miałam 19 lat jak urodziłam dziecko.. za wczesnie , bo byłam zupelnie nie przygotowana i niedojrzała do małżensta i do tego wszystkiego, ale cóż, trudno.. teraz patrząc z perspektywy czasu- nie załuje tego. jest ok!