Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagness

BABSKIE POGADUCHY

Polecane posty

Gość aagness

Witam:) Mam na imię Agnieszka 21 lat, jestem z Radomia. Stwierdziłam,że przydałby się nam kobietą topik, w który m będziemy mogły porozmawiać, poplotkować,pożalić się czy wymienić poglądami na temat facetów, diet, kosmetyków lub o czym po prosru bediemy chciały pogadać:) Co Wy na to? Jeśli są jakieś chętne panie obojętne w jakim wieku - to zapraszam:) Pozdrawiam cieplutko:)

Gość golumea
Babskie pogaduchy sprawiaja zawsze mala ulge. Bo przeciez z mezem o kochanku nie pogadam ;-) takze super pomysl.

hello :D a ja mam 22lata-jeszcze :P i jestem z Poznania ;):P pozdrawiam

Gość aagness
Golumea...trafiłaś w samo sedno :P Ja chętnię się wymienię poglądami czy doświadczeniai w tym temacie:P a Teraz czekam na mojego faceta,z który mammy iść na niby romantyczną kolację ale jak tak dalej pójdzie to bedzie miała wojnę a nie kolację..wrrr:(

Gość bmw530d
hej,🖐️

Gość bmw530d
zapomniałam napisac cos o sobie:O mam 21 lat,jestem rodowita Wroclawianka i w ogóle fajnie mi tu:)

super! dolaczam sie :) po ciezkim dniu pracy nic tylko pogadac z babeczkami, a brakuje mi tego strasznie bo siedze sobie sama za garnica probujac zdobyc kasiorke :/ i strasznie tesknie za sobitnimi pogaduchami przy pifku

Gość aagness
No proszę jak ładnie się zapowiada;) mam nadzieję,że nam się rowinie topik i sobie pogadaaamy:P Tak,że zapraszam:) No i po zapoznaniu się możemy powolutku zacząć rowijać temaciki;)

Gość klooops
HEJ JESTEM TADZIOO! HEJ DZIWCZYNYA GORONCE I PACHNOCE:):):):):):):) :!!!:********************************** całuje wasze stopy:*****

ja tez pogadam,moj luby siedzi w Anglii tu mam troche problemow-moze dzieki wam sie lepiej poczuje ;) pozdrawiam

Gość aagness
Wy tu gadajcie aj w tym czasi ide zrobić opierdziel konkretny. Zajrzę tu jak wroce to powiem jak było na klacji> Buziak Wam wsystkim:*

Gość bmw530d
no własnie z tym czekaniem na faceta.... tez czekam u niego 20 minut to juz prawie 2 godziny,nie wiem jak ja z nim wytrzymuje i co wazne kocham go:O:D

Gość golumea
Aagness to badz zadowolona, ze on chce z toba isc. Ja to nie mam szans na takie cos. Maz poprostu jest dziwny, mysli ze po 5 latach malzenstwa je sie w domu;-) ale co tam jak nie z nim kolacja to z innym;-)

Gość bmw530d
do mnie dzwonił moj terorysta,i wyskakuje do mnie z tekstem ,wiesz moja mendo społeczna ze Cie kocham co sie denerwujesz:O:D zapodaj jakis fajny temacik??:)

alez Wam zazdroszcze kobitki.. macie facetow pod reka.. heheh a menda spoleczna to niezle okreslenie ;)

Gość bmw530d
słodkie takie romantyczneeee:D:D moze uda mi sie go jeszcze nauczyc mówic "myszko""robaczku"albo cus...;)

dobrywieczor z Malborka sie solniczka klania:) alez jestem glodna,a spagetti sie grzeje i grzeje ,jak na zlosc:o padam po pracy,ale to nic: cala noc przede mna-impessska,jeee;) a Wy gdzie,w domq dzis,czy poza...??:D

w domu .. tak jakby :D kolejny sobotni wieczor sie marnuje.. a tyle knajp do odwiedzenia jesszcze, a tyle jeszcze piwa do wypicia,.. ehmmmm

Gość bmw530d
ja dzisiaj spedze romantyczny wieczor(jak dojedzie;))u mnie w domku,trzeba korzystac jak nikogo nie ma:D;)