Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shenk Nadzorca

wiek, a kasa....

Polecane posty

Gość Shenk Nadzorca

Od jakiego wieku dziewczyny patrzą na kase faceta??? Wydaje mi się, że koło 22 roku życia.Mam tyle i chyba będe musiał poszukać sporo młodszej kobiety...

Gość masz tyle kasy czy tyle lat
i właściwie ile masz kasy i ile lat, bo nie wiem o co ci właściwie chodzi :O

Gość mam 18
i patrze juz teraz !

Gość DRACKO
NIE KAZDA DZIEWCZYNA PATRZY NA KASE UWAZAM ZE JESLI MYSLI O STALYM ZWIAZKU NIE PATRZY NA KASE PATRZA TE KTORE SZUKAJA JELENIA DO WYDOJENIA.

Gość kasa to nie wszystko
liczy sie serucho i umiejętność manewrowania między życiem a życiem

w polsce mnostwo kobiet ma mentalnośc dziwki,w sumie czasem trudno im się dziwic,niskie zarobki,brak perspektyw często wymuszaja w nich ten typ zachowania z ktorym takze czesto nie jest im łatwo życ,gdyż wolałaby by być naprawdę niezależne i same zapewnić sobie przyszłośc,dobra rada ucz sie jezyków stary i wyjedz gdzies za garanicę,w naprawde wielu krajach grubośc twego portfela ma bardzo małe znaczenia dla kobiety jeśli cie pokocha i jesli jestes dobrym kochankiem ;)

Gość sad but true

Gość doremi *
nie zgadzam się...nie wszyskie Polki czychaja na kasę...uogólnianie w tej sytuacji jest nie na miejscu !!

no macie zbyt wysokie mniemanie o sobie,polki juz nie sa tak piekne jak kiedys,albo skora i kośc albo fałdy wystajace znad obcisłych spodni,wszystko to przyozdobione tandetnym rózem i solarką,poza tym lepiej mieć mniej piekna,wręcz zwyczajną a normalna i wierną

Gość dobra dobra dobra bleeee
kolego nie uwazam sie za blachare ale mylke o swojej przyszłosci tym bardziej jak patrze co sie dzieje.....kobiety za przeproszeniem zapierdalaja a faceci,tylko patrza jak wymotac na piwo albo kreche do nosa............dlatego patrze czy facet ma pieniadze czy nie .......nie chce mi sie pisac ale skoro jestes taki madrt to zrozumiesz:P

rozumiem doskonale twoje kurestwo,dlatego ucze sie juz hiszpanskiego,angielski znam i wypierdalam z tego piekiełka w centrum starego kontynentu tam gdzie warunki społeczno-ekonomiczne znacznie bardziej sprzyjają spokojnej,szczesliwej egzystencji wśrod szczesliwszych ludzi u boku normalnej kobiety :D

Gość doremi *
kto Cie tak zranil człowieku ??

Gość dobra dobra dobra bleeeeee
biedactwo wypierdalej poszukaj sobie w zambii kobiety z wielkim dzyndzlem[czesc}

w sumie tak poważniej i mocno to nikt :D ale jestem dobrym obserwatorem i obserwuje czujnym okiem to co się dzieje dookoła i na podstawie tej obserwacji wycigam wnioski :D jak widzicie sa to wnioski bardzo prawdziwe ale tez brutalne jak ta rzeczona rzeczywistośc :) jakoś nikt nie potrafi im w zaden sposób logicznie zaprzeczyć pomijając hasła typu-jestes głupi,kto cie tak skrzywdził :D to wszystko co potrafią nabazgrac przewaznie krytykanci bez argumentów :)

nie,to nie sa zadne stereotypy,stereotypem byłoby gdybym powiedział ze wszystkie,tak samo jak to ze wszyscy zydzi sa bogaci,wszyscy rosjanie to alkoholicy,wszystkie niemki sa brzydkie,to sa stereotypy,natomiast to ze uzyłem określania \"mnóstwo\" jest po prostu prawdą na ktora jak tu widze pewna nerwowa panienka \"dobra bleee\" zareagowała dośc oburzona,ale jak to sie mowi przypierdol w stól a nozyce sie odezwą co jak widac znów sie sprawdziło buahahaha :D

Gość doremi *
guzik prawda...bo jak widzisz nikt juz nie chce dyskutować - nie warto z kimś do kogo nic nie trafia

buahahahahah.o kurwa przestancie już,nie chce dyskutować bo nie potrafi,nie potraficie zaprzeczyć dlatego,kurwa mać no,wysilcie swoje mozgownice i sformułujcie jakas celną riposte dotyczaca moich wywodów :D bo jak juz napisałem hasła typu-guzik prawda,stereotypy,jesteś głupi,wypierdalaj nie robia juz na mnie żadnego wrazenia

poza tym skoro jedna tutaj potwierdziła to co mowie i same to czesto przyznajecie ze $ ma znaczenie to dlaczego zaprzeczacie,dziewczyny nie badzcie bardziej zakłamane od panów w garniturach i czarnych sukienkach buahahaha :D

Gość pierdolisz
wes społeczniaku idz juz sac bo walisz smuty i wszyscy Cie jada po co Ci to :P

Gość Shenk Nadzorca
prosze mi nie rozmywać tematu..pytanie bradzo poważne i na czasie, wydaje mi się, że dopóki jesteście na utrzymaniu rodziców to jeszcze uczucie ma znaczenie, potem już wchodzi ekonomia, i poziom życia do jakiego jesteście przyzwyczajone.

Gość kolega z kafe
pewnie jestes jednym z tych nie pracujacych gnid i myslisz ze w przyszłosci kobieta bedzie za ciebie pracowac..wspołczuje Twojej zonie ------------------jak bedziez ja miał w co watpie🖐️

buahahahahahhaha heheheh i znów tylko pierdolisz głupoty,wypierdalaj itd.,itp.,pisałem ze wam wpółczuje,ze rozumiem ze kierujecie sie hajsem bo jestescie biedne i chcecie lepszej przyszłosci a wy tu po mnie jedziecie :( cóz za niewdziecznosć,nigdy ani nigdzie nie napisałem ze wszystkie polki to dziwki,uczcie sie czytac,wysmiewałem prostackie riposty typu powyzsza a tymczasem one ciagle sie pojawiają,czy naprawde nie potraficie dyskutować??? czy to przekracza wasze mozliwosci intelektualne??? koles sie spytał czy w jakim wieku zaczyna sie liczyć aspekt $$,wiec odpowiedziałem mu ze w tym chorym kraju niestety jest on dla wielu kobiet wazny z powodu niskich zarobków i słabego socjalu,czyli ogolnie rzecz biorąc biedy i nowo-kapitalistycznego slepego pędzenia konsumpcyjnego,ponieważ jestem facetem ktory ma swoje potrzeby emocjonalne,wyznajacym zasade ze miłosci i przyjaciól sie nie kupuje poradziłem kolesiowi zeby wyjechał,bo za granicą jest czesto łatwiej znalesc swoje szczescie jesli sie tego chce,ale jak widzę jak zwykle prawda mocno zabolała, a do tego ze po mnie jadą to sie przyzwycziłem bo mowię prawde w oczy :D,gdyby tylko wiecej ludzi potrafiła madrze pojechać bo texty typu wypierdalaj,pierdolisz bzdury to jazda prostacko-infantylna

Gość my materialistki
przyznakemy Ci racje🖐️:) a Tobie zyczymy powodzenia :):D ps bo naprawde w srodku nocy nie masz innych problemow?:O bo nikt Cie nie chce..........moze z czasem jakas NIE MATERIALISTKA CIE POKOCHA CHŁOPCZYKU:) ps2 pozdrowienia od blachary;):P

nie,nie jestem niepracującom gnidą,studiuje,pracuje i nigdy nie wymagałem od kobiety zeby za mnie płaciła ani cokolwiek mi stawiała,mam jaja jestem facetem i łamią mnie goscie ktorzy traktują kobiety jako skarbonki z ktorych zawsze da sie coś wyciagnąć :| i kto tu się kieruje stereotypami,kto tu jest wulgarnym prostakiem??? :D :D bo z powyzszych textów wynika ze raczej nie ja,ja mowie tylko prawde,trudna i bolesna ale i brytalną,opinia na zachodzie o polakach że złodzieje a polki to kurwy nie bieze sie z nikąd,fakt jest to krzywdzący stereotyp ale każdy stereotyp ma jakis zalązek i przykład ktory powoduje jego powstanie i utrwalenie

czy nie chce to nie wiem,jeste brunetem, 180cm.dobrze zbudowany,nie łysym,bez brzucha,pełne uzebienie czyli w naszej szerokosci geograficznej jestem dosyć pozadanym przez kobiety typem urody,a i płacic za sex i pieszczoty nawet nigdy nie musiałem,a to ze nie spie w nocy,wypiłem kilka piw w knajpie i 2 kawy i jakoś mnie tak wzieło na rozmowe to wcale nie znacyz ze jestem,łysym,grubym przyszczatym nieudacznikiem ktorego nikt nie chce,jak to pewnie wiele z was sobie mysli w przypadkach gdy ktoś odwazy sie coś powiedziec o kobietach nie po ich mysli :D :D

Gość ReaI_Annihilator
a w wolnych chwilach lubie obciągnąć z połykiem panu Zenkowi, naszemu dozorcy, a potem wspólnie raczymy się kocimi odchodami znalezionymi na klatce schodowej, co umacnia więź między nami. Pan Zenek często mówi mi, że jestem typem pożądanym :classic_cool: