Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shenk Nadzorca

wiek, a kasa....

Polecane posty

no cóz,dzieki serdeczne,zajebiscie im wiecej debilnych odpowiedzi i podszywów tym wiekszy jest to dowód na brak argumentów z waszej strony :D :D jak sie nie ma nic do powiedzenia to się mowi byle co

a coz ci mozemy powiedziec? :D trzeba bylo szukac kobiet w odpowiednich kregach, a nie na dysko itp. :) np. takich, ktore same maja prace albo ucza sie i zamierzaja byc w zyciu finansowo niezalezne, a jest mnostwo takich, wierz mi :)

czy ja gdziekolwiek napisałem ze Polki to tylko kurwy??kto was kurwa uczył czytać??chodziłyscie do szkół specjalnych gdzie wykładowcy cierpieli na wodogłowie??

lepiej miec nawet urojone kompleksy niż byc debilem ktory nie potrafi przeczytać kilku zdań ze zrozumieniem ani sformułowac zadnej celnej riposty poza żulowatymi odzywkami

Gość ale bredzicie

Gość Tiffosi
No a ja sie z nim zgadzam pracuje w Anglii juz od 2 lat i naogladalem i nasluchalem sie o Polkach duzo .Ba nawet sam z jedna z takich bylem ale to bylo ryzyko ktore podjelem bo nei znalismy sie dobrze wczesnij.Coz opinia od kolegi Lotysza ktory dosc wiele kraji w europie odwiedzil spedzajac po kilka miesiecy tu i uwdzie jest taka ze polki to ku..wy juz litwinki francuski rosjanki nie sa takimi jak polki.Murzyni korzystaja z polskich dziewczyn ktory mysla ze chwycily pana Boga za nogi.A przyjezdzajace tu mysla ze spotkaja jakiegos lorda ktory im da zamek.Smutne ale prawdziwe.

Gość oj tak tak

Gość Szukam milosci a nie przygody
Kasa to nie wszystko, zostawilam wlasnie faceta ktory mial jej mnostwo, ale co mi po jego kasie jak z nim bylo cos mocno nie tak- chorobliwa zazdrosc, picie- niby TYLKO piwo, ale jak sie pije 8 piw dziennie, to nie jest normalne, do tego mial fiola na punkcie sexu, pieprzyl by sie kilka razy dziennie, bleh