Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITA------25

Pierwszy taniec weselny - przeczytajcie !!

Polecane posty

Gość beti84
ja na pierwszą piosenkę polecam BEATĘ BARTELIK - SEN NA POGODNE DNI, jest przśliczna, uważam że Moje jedyne marzenie to już trochę oklepane, a jeszcze jakbym miała się stresować, czy zatańcze to dobrze czy też nie to już podziękuje ;) ale brawo dla ambitnych i słowa podziwu:) Wszystkim dziewczynom radzę sobie ściągnąć ze Emulka Beatę Bartelik nie pożałujecie :) pozdrawiam:):)

...było się na weselku,gdzie młodzi odstawili 10-cio minutowy show taneczny,w ciekawym układzie choreograficznym,oczywiście muzyczka z odpowiednio przygotowanej płytki....i po bólu z wyborem pierwszego tańca.Ladne to było,a inne niż standard:)

Gość do krajewskiego
...wileka miłość... polecam blusea. Kroki sa naprawdę proste, ale można z tego zrobic naprawdę ładny taniec. Ja właśnie to zatańczyłam na swoim slubie :)

Gość emi_2
...chyba zostaje nam improwizacja:) Jesteśmy totalnymi beztalenciami tanecznymi, dlatego szukamy jakiegoś prostego do zatańczenia kawałka. A Wielka Miłość wydaje się prosta... chyba:)

Gość do krajewskiego
prosta wwielka Miłość. I blues też banalny, naprawdę! My tez jesteśmy totalnym beztalenciami, a udało sie nam. Lepiej to będzie wygladać, niż zwyczjne kręcenie się w kółko. Spróbuj!

Gość marzenie8555
a ja polecam Sumptuastic-niepokonani, swietny tekst na nowa droge zycia

Gość chmura116
Witam wszystkich! Ja też zastanawiam się nad pierwszym tańcem i mam problem z wyborem. Proszę o pomoc. Jak jest możliwość proszę przesłać na e-maila utwory: 1)Magda Famme\" rozmowa z aniolem\" 2)walc , noce i dnie 3)Forever Tonight 4) oczarowanie 5) z tobą chcę oglądać świat 6)ślubowanie 7)przetańczyć z tobą chcę całą noc Z góry WIELKIE DZIĘKI KOCHANI!!!Pozdrawiam

Gość czeszka85
Bardzo proszę o piosenkę ślubowanie.Dzieki.

Gość Caamillaa
Witam Was bardzo serdecznie. U Nas już za kilka miesięcy wesele. Nadal się zastanawiamy nad pisenką do pierwszego tańca. Ma ktoś może tą piosnkę "Ślubowanie"?? Nigdy tego nie słyszałam a widzę, że dużo osób chwali :) Byłabym bardzo wdzięczna.

Gość NIE MUSI BYć
pierwszego tańca:-))))

Gość asiosa
wiem ze się powtarzam, ale czy może ktoś mi wysłac na maila walc z noce i dnie i czy damy rade to zatanczyc, jesli jestesmy kompletnie antytaneczni, a jesli nie, to co polecacie????

Gość ja mialam
"Jestem bogaty" Bajora Chcielismy miec cos innego i wyszlo przepieknie..Tekst podzielilismy na zwrotki spiewane przez mezczyzne i przez kobiete, mielismy taka mozliwosc W sam raz na pierwszy taniec jako malzenstwo :D

Gość dzidzia 23
za miesiąc moj ślub już od początku wiedzieliśmy z moim ukochanym co chcemy na pierwszy utwor-seweryn krajewski -tak to ja,bardzo ładna piosenka i mamy do niej sentyment-nasza znajomość rozwijała się przy tej piosence :P

Gość agniesiaxxxxxxxxx
a ja będe miała MAGME WSZYTKIE CHWILE -:)

Gość Bajor
My równiez wybralismy Bajora-Jestem Bogaty..jak to sie tanczyło??Uwazam ze piosenka jest super nie jakies takie smetowatre tyko wesołe i szczsre a jedoczesnie wzruszajace:)

Gość Rrrrybka
Będę wdzięczna za przesłanie Forever Tonight i piosenki z "Noce i Dnie" z góry thanks i pozdrawiam!

Gość Rrrrybka
...przez cholerną chorobę zapomniałam o czymś takim jak eMule,więc dzięki już mam:o) easy:o)

Gość Aniolekk86
Hejo chcialabym zapytac czy zna ktos jakas stronke gdzie mozna nauczc sie walca weselnego krok po kroku jakis filmik albo cos..Z gory dziekuje za pomoc

Gość agnieszka22m
witam czy mogę prosić żeby ktoś przysłał mi te utworki z góry dziekuje Hej bardzo proszę o przesłanie mi: 1)Magda Famme" rozmowa z aniołem" 2)walc , noce i dnie 3)Forever Tonight aga20m@tlen.pl

Gość __Nika__
Była już mowa o piosence Anny Jantar "przetańczyć z Tobą hce całą noc"... ma ktoś może instrumentalną wersję tego utworu? jeśli tak to bardzo proszę o przesłanie na maila

Gość effelina
za kilka miesiecy sama mam wesele i kompletnie nie eiemy co wybrac na ten pierwszy taniec...napewno nie chce wielkiej milosci bo jest zbyt oklepana...prosze o przeslanie jakis fajnych piosenek na adres: www.effelinka24@wp.pl z gory dziekuje...

Gość aniacu
czy moge prosic o przeslanie a meila ślubowania?

Gość aniacu
moj meil anucha19@op.pl chce zeby to byl asz pierwsyz taniec a nie moge nigdzie znalesc tego utworu dzikuje bardzo i zycze wszystkim powodzenia:)

Gość nienastolatka
Bardzo prosze o przeslanie na moj adres muzyki walca z nocy i dni. Z gory dziekuje

Gość Temidek
Gincolla Cinquetti- non ho l'eta, bruce springstreen- hungry heart (ale to dla bardziej odważnych:) ), a niebo z moich stron rzeczywiscie, tanczy sie miło:)))