Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znajoma

Jak zakończyła sie wasza znajomość z osobami poznanymi przez net

Polecane posty

Gość JAIJAAAAAAA
A MOJA ZNAJOMOSC TRWA DO TEJ PORY I JEST CUUUUDOOOWNIEEE.A ZAWSZE MOWILAM ZE NIE BEDE MIEC FACETA Z NETA:p

Gość kasia i Łukasz
poznalismy się na necie, 2,5 roku temu, 23 wrzesnia mamy slub,jest cudownie:)

Gość hmm moja historia
poznalam kogos na necie, on sie rozstal z dziewczyna, ja bylam ta pocieszajaca no i po miesiacu rozmow umowilismy sie, nie widzielismy sie wczesniej, piekny to byl wieczor, kilka godzin przegadanych w samochodzie, spacer po parku zimowym wieczorem, no i sam jego wyglad byl dla mnie milym zaskoczeniem, on chyba tez rozczarowny nie byl ;) zaczelismy sie spotykac no ale po kilku miesiacach cos sie popsulo umawial sie a nie przyjezdzal i mial glupie wymowki az w koncu zamilk, chyba wrocil do bylej wiec podziekowalam za mila przygode i szczescia pozyczylam a sobie obiecalam, ze nigdy wiecej w ten sposob nie chce poznawac ludzi.. minely dwa miesiace ja w ramach odskoczni od nauki przed egzaminami weszlam na gg.. ktos mnie zaczepil.. no i sie rozkrecilo, choc bylam nieufna i moje obiecanki sobie poszly w dal i jestem szczesliwa od dwoch lat :)

Gość nutella///
Ja poznałam swjego miska na necie prawie rok temu ... jestesmy razem ze soba niebawem wynajmujemy razem mieszkanko .. a za 2 latka moze i slub ale tonarazie wstepne plany ;)

Gość ulalalala.............
jupiiiiiiiiiiiiiiiiii lecimy do gory