Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znajoma

Jak zakończyła sie wasza znajomość z osobami poznanymi przez net

Polecane posty

Tak trzymaj i nie puszczaj a wiadomość jak się sprawy mają wyślij mi na maila dormik10@wp.pl. Aha tak dla ścisłości to jestem kobietą, bo nie wiem czy z nika tego się domyśliłeś ;)

U mnie znajomość netowa zakończyła się dwuletnim związkiem.

kurcze, naprawde sie nie domyslilem mik38. wcale nie brzmi jakos super kobieco:)))

Dokladnie. Ale z pewnoscia sie odezwe co i jak sie potoczylo. Ale zrob to samo!!!Prosze

Ja poznalam przez neta fajna dziewczyne i do dzis jestesmy najlepszymi przyjaciolkami wlasnie jutro do niej jade, dzieli nas az 300 km ale to no problem, kazde wakacje i ferie spedzamy razem. Juz nie moge sie doczekac kiedy sie u niej zjawie tyle czasu sie nie widzialysmy, sms-sy , telefony , e-maile to tyko takie zastepcze rozwiazanie kiedy spotykamy sie nie mozemy sie nagadac. Wracajac do tematu moj szwagier poznal przez neta swoja obecna zone sa bardzo szczesliwi i wlasnie niedawno urodzila im sie coreczka. Tak wiec dochodzac do konkluzji takie znajomosci czasem owocuja;)

Do Tomka. Czy zrobię - nie wiem, ale mój znajomy (nie lubię słowa przyjaciel) mieszka w tym mieście co ja. Poza tym ja jednak myślę że inicjatywa powinna należec do faceta. Dlatego też tak Cię namawiam do szczerej rozmowy.

I jakbym chcial by byla z tego smaego miejsca co ja...coz ma sie to co sie ma...trzymaj kciuki:) Mykam powoli. Dobranoc:))

Gość teeeeeeeeeee
manianaaa a co Ci gg przeszkadza??

Internet to po prostu jeszcze jedna droga do poznania kogoś - nie przeczę, dośc specyficzna ale \"na miarę czasów\". Przed 20 laty były rubryki w gazetach młodzieżowych (np \"Razem\") gdzie pisały osoby mniej śmiałe albo ze specyficznych środowisk celem poznania kogoś - przyjaźń, sympatia, miłość. I to działalo podobnie do neta. Niczego więc nowegó ów net nie wymyślł - tylko że poznawanie przez net staje się coraz bardziej popularne bo jest - co tu duzo mówić - najłatwiejsze. Klikasz i juz gadasz z kimś. Wspaniałe rozwiązanie dla tych mniej śmiałych. Ale powodujące \"nadużycia\". Dlatego może lepiej podchodzić do netowych znajomości z większym dystansem? Chociaż... czy mamy jająkolwiek gwarancję w realnym swiecie? Czy jest jakakolwiek reguła żeby się nie rozczarować, nie zostać wykorzystanym? Przez net poznałam wielu ludzi i zauważyłam że jeśli nie oczekuję od danej osoby to się nie rozczaruję. Jestem zadowolona z 98% tych znajomości. Tylko raz zdarzyło mi się cos bardzo przykrego, co bede długo pamietac ale zaufałam tej osobie (kobieta) z własnej woli, znalazłam się w trudnej sytuacji i potrzebowałam się komuś zwierzyć, wygadać nie mając w realnym takiej możliwości. I nie chodzi o to co ta osoba potem zrobiła ale JAK. Okazała się niestety nie tylko niegodna zaufania ale nikt mnie do tego nie zmuszał, nikt mnie podobnież nie zmuszał do późniejszego kontaktu z nią więc wpisałam ów smutny fakt w poczet moich pomyłek i niewłaściwej oceny człowieka. Nie traktuję netu jako środka do poznawania partnerów bo takowego już posiadam a w tym przypadku od przybytku może nie tylko głowa boleć ;) Natomiast dziewczynom i chłopakom radzę więcej dystansu i nie zakochiwać się od razu \"bo on tak pięknie pisze\".

Gość czytelniczka
czatowalismy ja i maz i zle sie skonczyło omal sie nie rozstalismy przez głupote. Teraz juz wiemy ze nie warto było . Ci ludzie szuikali romansów chodz zonaci a nie znajomosci przyjazni .Nigdy wiecej , to dla wolnych ludzi w zwiazku .Uwazam ze kazdy powinien szukac tej połówki jesli szuka szczerze wolnej osoby a nie rozbijac komus małzenstwa to nie moralne . Rada dla wszystkich . Jesli jestes z kims zwiazna , masz meza i dzieci , dziecko układaj swoje małzenstwo tak by było szczesliwe i trwałe a nie szukaj przuygód kosztem innej rodziny > Niech dzieci i zony , mezowie nie cierpia przez kogoś .Nie dopusmy do tego _wiadomo ze sa dobre i złe chwile . Na dobre i złe nie mozna szukac , nie po to staramy się i budujemy wspólne zycie by pózniej je nam ktoś niszczył > zawsze dajmy sobie te powody dla których chcielismy byc z tym kims i realizujmy z nim z nią te marzenia , plany bezwzgledy na wszystko To jest piękne i warto się tego trzymać bo cóz jest wart człowiek który to wszystko niszczy , zwłaszcza po tylu latach staran > Wszystkim zycze powodzenia by ulepszac swoje zwiazki bo naprawde warto > Kazdy ma sumienie i niech kieruje sie nim .

Gość filemonka
nigdy nie przywiązywałam uwagi do rozmów netowych i poznawania ludzi przez net, rozmawiałam z wieloma osobam, nawet nie wiem dokładnie ile ich było 100, 200, 500? (czyt. facetami) na gg czatach albo skype na 10 osób spotkanych w realu, 3 znajomości trwają już od dłuższego czasu dokładnie 2,5 roku, 1,5 roku i roczek (moja miłość największa, jednyna). zawsze wychodziłam z założenia, że im dłużej się zwleka ze spotkaniem w realu tym mniejsze powodzenie ma taką znajomość. z moją miłością umówiłam się po 2 lub 3 rozmowach, a że z nas luzaki żadne nie spodziewało się czegoś szczególnego po tym spotkaniu, ot nowy kolega, nowa koleżanka ale nie żałujemy, oj nie:) i się kochamy i to BARDZO:)

Gość do Tomka
ja tez chce wiedziec jak to sie potoczylo!!!!! powiedz tutaj o tym, prosze!!!!!! zycze Ci powodzenia, tez radzilabym Ci abys jej powiedzial, nie ma innej mozliwosci,Jak ktos tu juz napisal, bierz ,co Ci los daje!!!!!!!!!! hehe a to ,ze ona malo znakow daje, niektorzy tak robia z obawy przed odtraceniem , wiec glowa do gory :)

Gość w moim przypadku
:) bardzo udanym i szczęśliwym małżeństwem a pomyłkowo wysłał mi maila jakieś 3 lata temu

Gość do Tomka
jeszcze dodam, odleglosc nie ma zdnego znaczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem to z wlasnego doswiadczenia :D

Gość w moim przypadku
właśnie, nas dzieliło 500km, jego żona, mój narzeczony i wszystko ułożyło się super:) my jesteśmy szczęsliwa, ona też układa sobie życie , poznała kogoś przez pomyłkę na GG jakoś wszyscy są szczęsliwi i my, i ona i mój dawny narzoczony a nikt się z nikim nie męczy ani nie trwa z rozpędu:)

Gość do Tomka
nas dziela tysiace a juz wiem,ze bede z nim i tylko z nim, gdziekolwiek...

{DO TOMKA}--------> Powiem jej to, nie wiem czy tak doslownie ale powiem y wiedziala co o tynm wszystkim mysle...dla mnie terazta odleglosc tez nie ma znaczenia, ale co byoy pozniej???

Gość do Tomka
a co Ty sie martwisz o pozniej, rob,co Ci serce mowi, reszta sama sie potoczy....Nie zamartiwj sie na zapas

Gość Justine Potter
Moja znajomość rozpoczęła się prawie rok temu. Aktualnie jestem zaręczona i planuję z NIM ślub. Nigdy nie wierzyłam w internetową miłość, ale zdarza się i nie można w nią wątpić !!! Powodzenia wszystkim szukającym

Gość do Tomka
no !! znalazlam :D:D:D:D Tomek, jestes tam? i co? powiedziales?

ja bylam z chlopakiem poznanym na necie przez pol roku - myslalam ze to milosc mojegp zycia ale niestety bardzo sie pomylilam i naprawde nikt mnie do tej pory tak nie zranil jak on... ale wiem ze takie znajomosci koncza sie czasem duuuuzo lepiej - mam znajomych, ktorzy sa malzenstwem od 3 lat a poznali sie wlasnie na czacie.

Gość do Tomka
Tomek!€!!!!!!!!!!!!!!!!!! odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość do Tomka
ja tu caly czas czekam ;)