Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znajoma

Jak zakończyła sie wasza znajomość z osobami poznanymi przez net

Polecane posty

manianaa dlatego przyjaciolka bo p[rzez ten pokres kiedy znamy sie na necie to spotkalismy sie juz 2 razy raz w \\kanadzie miesiac czasu bylem u niej a teraz ona jest w polsce, za tydzien jedzie.Nie3 mowie o jakims wirtulanym zwiazku ale o tym co czuje naprawde fizycznie gdy z nia tu przebywam. Aloe fakt bedzie lipa gdy wyjedzie do kanady za kilka dni.

kasztanowiec. Widze w spojrzeniu jak kokietu przytula sie i lapie meni czasem za reke, ale nie wiem czy ona naprawde chce czegos wiecej bo do pocalunku nigdy nie doszlo, gdy zaczynamy cos rozmawiac powazniej zmienia temat i sie wycofuje...moze sama nie jest pewna.

Gość manianaaa
W pewnym sensie wiem co czujesz - tez poznalam 1 swietnego faceta z zagranicy. Co prawda nie mieszka w Kanadzie tlyko w Europie, a dokladniej w Holandii;) Spotkalismy sie w wakacje-przyjechal do Polski i pomimo tego, ze nie czuje do niego nci wiecej poza sympatia to oddalabym wiele, zeby widziec go codziennie (no moze nie codziennie;) ale czesciej;) ehhhhh, dlaczego zawsze musza wyniknac jakies problemy??:O

Rozumiem Cie, nie wiem czy nie kieruje sie zbytnio emocjami bo np. nie wiem co by bylo gdyby ona mieszkal ana codzien w polsce?? czy tez bym sie w to tak wkrecil??Nie wiem?? Co byc\\s zrobila jakby ten facet z Holandii powiedzial Ci ze cos do Ciebie czuje?? Ja mam tak samo, chcialbym ja poprostu czesciej widziec i powiem Ci teraz szczezre ze marze by chociaz wHolandii mieszkala a nie taki kawal z Polski://

Moja znajomość i miłość zaczęła sie przez neta i skończyła przez neta. Po roku gorącej miłości dostałam e-maila od niego, ale przez pomyłkę, Naprawdę pisał do innej kobiety a do mnie wysłał przez roztargnienie. Umawiał się w nim na wspólny wyjazd i bardzo był tym podekscytowany.

Gość manianaaa
Tomek, tu taj wlasnie mozesz miec racje- zawsze pociaga nas cos nowego i nieznajomego, troche tajemniczego- tak jak Twoja Przyjaciolka z Kanady;) Byc moze gdyby byla Polka i widzialbys ja codziennie nie czulbys tego co czujesz. Moze to uczucie jest prawdziwe, bo w sumie dlaczego nie.... Nie chce tutaj za Ciebie decydowac, ale pomysl czy warto ujawniac swoje uczucia?? Ona zaraz wyjezdza a Ty zostaniesz sam w Polsce, sam ze swoimi uczuciami nakreconymi na maxa.... Co aj bym zrobila gdyby moj kolega z Holandii powiedzial, ze mnie kocha??? na pewno nie przestalabym go lubic, ale bolaloby mnie to, ze on cierpi...

Gość Moniśta
do znajomej: tak, widziałam zdjęcie - jest słodziutki! ale on nei zabiega o mnie tak jak bym chciała, gdy mu to wypominam, to tłumaczy, że tak został wychowany, ale popracuje nad sobą. jednak nie widać poprawy, jest wręcz coraz gorzej, ale gdy chcę zerwać znajomość, płacze i mówi, ze go ranię.... co robić?

Nigdy w zyciu nie mialem oproblemow w relacjach damosko meskich. Ale od jakiegos roku wlacza mi sie jakis mechanizm obronny i kazda dziewczyne od sibei odzuwam gdy zaczyna jej zalezec.Wiec 2-3 spotkania i koncze to wszytsko. Tym czasem jest tak ze gdy kogos znalazlem to ten KTOS wyjezdza za 5 dni tak daleko. Wiesz boje sie tez tego ze jak nie powiem to byc moze ta szansa ktora mam teraz nigdy juz sie nie powtorzy...ale boje sie tez tego ze powiem jej to, a ona powie sakramentalne \"zostabmy przyjaciolmi\" i tak naprawde wszytsko si eposuje. Tego bym bardzo nie chcial, moglbym powiedziec ze jest dla mnei wyjatkowa ale by choc zostalo tak jak jest.Boje sie poprostu ze juz tak nie bedzie:((

Gość manianaaa
A co bedzie, jezeli ona powie, ze tez cos do Ciebie czuje??? Poczujesz sie lepiej czy wrecz przeciwnie??

Chyb bylbym najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie...pojechalbym po wakacjach do niej. na kilka tygodnii:))

Gość manianaaa
:) Tylko co dalej??? Spotkania raz na pol roku??;) Ja tylko z tego powodu nie zakochalam sie w tym gosciu z Holandii - chcialabym go miec blisko na codzien a przynajmniej raz na tydzien a nie raz na pol roku:(

ha! nawet o tym nie mysle. pojechalbym i raz na jakis czas pewnie bym ja odwiedzal, co pol roku nie wiem?? MOze jakis szybki slub?? BOZE CO JA WYGADUJE, gdybys mnie znala nie wierzylabys w to co ja wyprawiam...nigdy tak nie mowilem, nigdy tak sie nie zachowywalem,,,ale mnei dopadlo:///

Gość manianaaa
szybki slub, ale co dalej??;) Ty tu, ona tam?? Jesli moge wiedziec to co robisz?? Studoujesz, pracujesz czy jedno i drugie??;) Jka nie chcesz odpowiadac na kafe to moze na maila???

Tomek - powiedz jej co czujesz. Łap szansę jaką dał Ci los. Nawet jak ona nie czuje tego co ty to dalej będzieie przyjaciółmi. Kto nie ryzykuje ten nie ma. Sama tego nie potrafię , ale ty spróbuj. Trzymam kciuki.

nie no SLUB wiaze sie juz z zamieszkaniem razem to pewne. Studiuje prawo i politologie - 3 rok, ale dla niej bez zastanowienia rzucilbym studia...o i to jest kierowanie sie emocjami:///

mik38 sam widzisz...to nie jest latwe:/// to mnie kurcze przerasta, a zawsze uwazalem ze bez problemow mowie co mysle i zachowuje sie jak facet...prosto z mostu. Ale nie tym razem...

Gość jednajedynatrwa
Jestesmy razem 6 lat poznalismy sie na chacie wp. Z innymi znajomymi z netu mam rowniez kontakt tez ok 5-6 lat :)

Gość przede wszystkim
mija 15 miesiecy jak jestesmy razem:) poznalismy sie przez gg

Gość manianaaa
A Ci tutaj z czatami WP i Gady-gadu wylatuja;) Tomek, zachowujesz sie irracjonalnie bo milosc racjonalna nie jest;) Wiesz co - powiedz tej dziewczynie co do Niej czujesz!! W najgorszym wypadku zostaniecie przyjaciolmi- tak jak do tej pory.

Gość naranja
z jednym po spotkniu (bylo to ponad 1,5 roku temu) utrzymuje kontakt do dzis, chociaz jest on tylko przez net, smsy i (dzis pierwszy raz po 1,5 roku rozmowa telefoniczna) ale on ma juz dziewczyne. Z dwoma nastepnymi po spotkaniu byl jeden sms i nagle sie przestali odzywac do mnie. A jak zakonczy sie moje 4 spotkanie , to sie okaze niedlugo.

Gość a moze ona też
powiedz jej !

Tak chce zrobic, ale czy mi starczy sil:))??!! MUSI!! nie powiem moze tego doslownie ale tak by zrozumial w koncu co czuje!!:)) Boje sie wiesz czego...ze przyjazn to juz nie bedzie ta sama...gdybym chociaz mial pewnosc ze bedzie tak jak wczesniej to juz by o tym wiedziala:)!

ale wszytskim mowie jedno POWIEM JEJ!!!!!!! Poinformuje jak si epotoczyly sprawy:))

Gość manianaaa
czekamy;) Ja na pewno wolalabym wiedziec:)

Gość a moze ona też
trzymam kciuki :)

Gość manianaaa
posle Ci nr gg w mailu;) Taki mail jak masz pod nickiem??:)

taki sam. Pozdrawiam wszytskich majacyh rozterki sercowe. Wspolczuje i Podziwiam!!!!