Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LOLA18

Czy związek na odległość ma szanse na przetrwanie?

Polecane posty

Czy ma szansę? Wszystko zależy od dwojga ludzi, czy chcą byc razem i czy im na sobie zależy.Na pewno jest to szczególna sytuacja, ale jeśli pragną tego oboje to wszystko się uda.Poza tym trzeba miec duże zaufanie do drugiej osoby. Powodzenia dla Wszystkich , którzy są w takich związkach.

Gość pozdrawiam środkową pochwą
Nie

Gość gość
Oczywiście, że tak od prawie 3 lat jestem w takim związku :) i za niedługo się zaręczamy. Mamy też plany ślubne :) Wszystko można- zależy to oczywiście od pary :) pozdrawiam 🌼 Aha dzieli nas dokładnie 105 km :) widujemy się co tydzień, były też wspólne dłuższe widzenia :P :)

Gość gość
300 kilometrów 1,5 roku i nagle co wszystko poszło sie j***c taka prawda na zwiazkach na odległosc ja ja kocham i bardzo mocno w to wierze/wierzyłem ale jak widac ludziom nie mozna ufac ....

Gość gość
Jest bardzo ciężko, związek na odległosc to koszmar aczkolwiek jestesmy razem już pół roku, dzieli nas 1500km widujemy sie 1 lub 2 razy na 2 miesiace, niestety nie ufam mojej drugiej połówce, żyje z dnia na dzień, czekajac az pewnego dnia sie do mnie po prostu nie odezwie...mimo tego bardzo go kocham i nie jestem w stanie tego zakonczyc