Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna83

Jestem załamana, pomózcie, prosze

Polecane posty

Gość smutna83

Jestem ząłamana. Byłam z chłopakiem 5 lat. Ostatnio, dokładnie wczoraj dowiedziałam sie ze mnie oszukiwał. Od miesiąca sie spotykał z jakaś dziewczyną. Kłamał mnie. Mówił ze jedzie do pracy, ze jedzie do domu bo jest zmeczon y. Kłamał, jechał do niej. Całował ja. Ponoć nie spali razem. Zerwałam z nim. On teraz szaleje, przeprasza, płacze i błaga na kolanach (dosłownie) zebym mu wybaczyła. Ze nigdy iwecej, ze od razu po tym pocałnku zaczał załować. Ze mnie kocha, ze naprawi to zaufanie. Co mam zrobić. Z jednej strony go kocham, z drugiej - tak bardzo mnie skrzywdził....

Gość co się dzieje
rzuć go!!!!!!!!!!!!!!

Gość no cóż
Nawet jak będziecie razem - to i tak do końca mu nie będziesz ufać, co to za związek będzie.......

Gość smutna83
Wiem, że macie rację. Ja nie bede mu potrafiła zaufać, za każdym razem jak bedzie gdzies jechał bede sobie mysleć, że znowu ONA. On tłumaczy to tym, że wtedy w naszym związku było źle, ze sie kłócilismy. Ze był zaślepiony, ale teraz "porócił dawny Marcin".

Gość smutna83
dupersztajn: a Ty bys wybaczył/ła?

Gość wiem ze latwiej napisac
niz zrobic,ale... pomysl,ze mial w objeciach inna - pomysl co mogli robic - to straszne - jak on mogl-przeciez Ty go kochaals bylas mu wierna, a on po porstu poszedl do innej - oszukujac, krecac... Nie jest wart zadengo uczucia. Na pewno jest Ci trudno zapanowac nad uczuciami, nad tym by go odrzucic definitywnie, ale... on zrobi to najprawdopodobniej jeszcze raz... moze nie jutro moze nie za miesiac ale kiedys... Nie masz pewnosci nawet czy z nia spal - bo jesli nie... to... nie przeszkadza Ci np ze dotykal jej piersi i calowal je gdy ty bylas w domu i slepo wierzylas ze Twoj lubu spi?? Proponuje znalezc Ci kogos kto bedzie ciebie wart. Mozen ie bedzie Ci latwo - miesiac dwa... Ale pozniej bedziesz szczesliwa ze zmienilas swoje zycie:( Obiecuje... Mialam podobnie:)

Gość co się dzieje
wybacz mu , a potem pożegnaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość maszeka
takich bledow sie nie wybacza, mnie tez skur....zostawil po 5 latach i tez bylam zdradzana, teraz jestem z tego zadowolona, ale wtedy cierpialam zdrada jest obrzydliwa

Gość co się dzieje
poczujesz wielką ulge i zacznij życie od nowa

ciężka sprawa:( niezazdroszcze Ci, ale mi było troche żal wyrzucić te 5 lat...może dowiedz się czy rzeczywiście tak było jak on mówi...a jeśli znowu kłamie?? to lepiej skończyć to wszystko teraz i niemęczyć się tak długo...pewne jest jedno-- będziesz cierpieć ...ale od Ciebie tylko zależy jak długo... życze powodzenia:)

Gość smutna83
"wiem ze łatwiej napisać" od wczoraj o tym mysle, zasnęłam o 7 rano. Na poczatku byłam pewna ze go rzuce. Później zaczęłam o tym myslec na spokojnie, jeszcze do tego przyłozył sie on. Wiem, całował ja, nie wytrzymam tego. Tej mysli nie da sie wytrzymać. On twierdzi ze nawet jak z nim nie bede, on nie spotka sie z tą dziewczyna wiecej bo nie chce z nia nic mieć. Ze to była zabawa, bo siękłócilismy. Jejku....koszmar

Jesli Go kochasz i byliscie ze soba az tyle czasu to chyba nie warto tego niszczyc. Moze zbyt malo sie o Niego troszczysz, zabraklo mu Twojego ciepla, a podrywany przez inna kobiete, uleg jej. Jesli Go kochasz to daj mu jeszcze jedna szanse, zrozumie jak wiele stracil krzywdzac Cie i na pewno da sobie z tamta kobieta spokoj. Nie bój, wszystko bedzie dobrze :)

Gość smutna83
Teraz jak o tym mysle, jestem taka zła, wściekła. Ponoc była młodsza ode mnie, normalka. Zle mi, chce zapomniec. Ale boje sie ze on przyjdzie, ze bedzie płakał a ja ulegne. Wiem, że nie moge. Kiedy mi to przejdzie?

Gość smutna83
"Disease" on powiedział mi tak, powiedział ze dopiero w momencie jak pocałował tamta, zrozumiał jak bardzo załuje, ale było za pozno. Ze od tamtego pacałunku nie widział jej. Ze teraz juz jest na 100% pewnien ze mnie kocha i ze nie chce innej dziewczyny. Płacze, błaga. Ale on chyba chce mnie wziaść na litość.

jeśli chcesz z nim zerwać to najlepiej odrazu i kategorycznie bo takie płakanie w mankiet i wracanie do tej sprawy to i tak nie przyniesie nic dobrego

Gość smutna83
Dziekuje dziewczynki za wsparcie. Powiedział mi, żebym dała mu miesiąc, że on sie zmieni, ze bedzie najlepszym facetem na swiecie. Ze jesli za miesiąc nadal mu nie bede ufac i bedze czuła do niego żal to da mi spokój. Ale że gwarantuje mi ze nie bede żałowac. Powiedział ze chce wziążć słbu ze mną, ze jest pewnien ze mnie kocha. I ze wie, że popełnił bład i że nigdy tego nie zrobi juz bo zdał sobie sprawe, że moze mnie stracic.

Gość smutna83
dziekuje Migotka20.

Mnie też tak zrobił facet. Mówił mi, że nie ma eraz czasu bo remontuje mieszkanie a w tym czasie umawiał się w najlepsze z inną dziewczyną. Nie wiem jak długo by to trwało gdyby nie pomylił adresu i nie wysłał mi e-maila, w którym umawiał się z inną dziewczyną.

Gość smutna83
"Fantasy" podobna sytuacja jak u mnie. Powiedz, zerwałaś z nim? Jak sobie poradziłaś?

Gość smutna83
Boże, jak ja bym chciała zeby to sie wogóle nie wydarzyło.....

Wiesz, nie jestem Kobieta, dlatego powiem Ci jak to jest. Mowisz ze sie klociliscie, tak? Ze nie bylo miedzy Wami tak \"super\"..i to spowodowalo ze tak postapil..to byla chwila, poznal nowa dziewczyne, byla dla Niego mila..no i zblizyli sie..pocalowal ja..ale jesli mowi prawde to bedac z nia myslal o Tobie..a to cos znaczy..wiem, ciezko jest odbudowac to zaufanie, ale jesli cos do Niego czujesz to daj Mu druga szanse.. ..uwierz ze jesli facet placze przed Toba, to znaczy ze jest uczuciowy..i cos czuje.. :)

Gość smutna83
"Disease" ja sobie staram tłumaczyc jego zachowanie własnie w taki sposób jak Ty piszesz. Czasami zaczynam juz myślec, że warto wybaczyć. Jednak chwila, moment, wyobrażam sobie go z tamta i już znowu jestem wsiekła i załamana. Trudna sprawa dla mnie, za trudna. NIe byłam zawsze świeta, wiem o tym. Ale nigdy go nie oszukałam. I moze dlatego to tak boli.

Wiesz mnie rzuciła kobieta i w sumie to ona odeszła do innego i wiesz kiedy pomyśle o tym co robi z nim to jest mi ciężko ale gdyby chciała wrócić może i by było to ciężki i niezdecydowałbym się odrazu ale przyjął bym ją. Bo byliśmy 5 lat i to były wspaniałe lata a my rozumieliśmy się bez słów dopuki nie pojawił się ten drugi. Ale wiem że warto spróbować jeszcze raz... daj mu szanse... ja też bym chciał naprawić wszystko tak jak on... jak było wam dobrze ze sobą to daj mu szanse... warto...

Gość Ktos napisal ze nie warto
tego niszczyc...to juz kuleje...jak w zwiazku jest zle, to przede wszystkim kieruje sie swoje zale do osoby ktora to dotyczy...i obojetnie czy smutna nie zadawalala go, lub nie czul sie przy niej spelniony to ona powinna sie w normalny sposob o tym dowiedziec a nie poprzez zdrade. To nie malzenstwo, nie maja ze soba dzieci zeby ratowac za wszelka cene... Smutna, jezeli wiesz ze nie bedziesz mogla mu tego wybaczyc (zapomniec sie nie da) to zwiazek ten wisi na jednym wlosku...przez wybaczyc mam na mysli nie wypominac mu tego za kazdym razem jak nie bedziesz pewna gdzie on przebywa, trzymaj sie

Gość smutna83
"michspeed" było dobrze miedzy nami. Ostatnio zaczęło sie psuć. Wiecie co on mi powiedział? Ze moge tez sie z kims umówić, jak ma mi byc lżej. I ze wtedy mam przyjść, ze on mi to wybaczy bo za bardzo mnie kocha. O zrozumiał to za późno. Przemyśle to jeszcze. Teraz musze uciekać, zajrze jutro. Dziekuje za wypowiedzi i rady wszystkim.

widze ze te 5 lat jakos nie bardzo wpłynąlo na wasz zwiazek skoro przez takie cos chcesz go przekreslić...wiem straszna rzecz sie stala ale chlopak załuje , błaga , wiem ze jest mala szansa ze zawsze bedzie juz grzeczny ALE czy przez głupi bład ktory jak widac załuje chcesz 5 wspolnycvh lat wywalic na smietnik? daj mu szanse dziewczynoo..bo potem bedziesz załowac ze kiedys tak bardzo kochałas ale to skopałas nie dajac drugiej szansy kazdy facet cie kiedys zawiedzie nie miej złudzen ..wiec po co tracic cos co cie uszczesliwiało?

U nas też się coś psuło. jest z nim już miesiąc ale wiem że jeszcze bym jej to wszystko wybaczył i dał rade z tym żyć bo Kocham ją strasznie. Tylko że ona narazie tego nie chce... ale skoro ty też chcesz to ratować bo widze że nie checesz rozstania a on pragnie to naprawić wszystko i żałuje tego... więc... Nie warto to przegreślać. Wybacza się choć raz a ludzie się zmieniają... on być może zrozumiał to wszystko tak jak ja ale ja nie dostałem drugiej szansy... i to jest najgorsze... pozdrawiam :-) będzie dobrze...

Gdy są jakieś zgrzyty w związku ,to wina często leży po obu stronach- chociaż nie zawsze jesteśmy tego świadomi.Skoro tą drugą babę znalazł to może znaczyć, że ta z którą był do tej pory może mu nie wystarcza, nie zadowala go...

czesc mialam dokladnie taki sam scenariusz. wiem co czujesz bo przezylam dokladnie to samo, te same wykrety itp . ja wybaczylam ale nigdy nie zapomnialam. on zmienil sie tak jak obiecywal. jest nawet lepszy niz przed ta cala sytuacja. od tego czasu minely juz 3 lata.nadal jestesmy razem.choc moze cos sie zmienilo, moje ucucia ale to juz inna historia. ja kochalam i wybaczylam. sluchaj glosu swojego serca. zycze wlasciwej decyzji :)