Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
giorno_giovanna

ty moja kruella

Polecane posty

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

I Widmo twoja obsesja 😄 

Raczej twoja. Od kilki miesięcy częsciej piszesz o nim niż ja. Ale rozumiem, nie masz żadnego innego punkru zaczepienia i musisz kombinować jak koń pod gorę 🙂

22 minuty temu, jeronimo napisał:

a ty czemu pisales kiedys ze doktor od płaskiej gwalci córke i liże jej łiłę? czemu tak pisałeś?

Chyba z nudów, bo srafe to hejterskie srorum i chcialem być największym hejterem, ale to już przeszłość, bo gram w Runescape i mi się nie nudzi już.

Z nudów też.

Klaudiusza też kiedyś od szmaat wyzywałem, masakra. Jak o tym myślę, to mam nawrót depresji ;/. Dlatego nie chce hejtować, bo potem się źle czuję i płaczę. 

9 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Raczej twoja. Od kilki miesięcy częsciej piszesz o nim niż ja. Ale rozumiem, nie masz żadnego innego punkru zaczepienia i musisz kombinować jak koń pod gorę 🙂

Przecież to ty łazisz za nim od lat. Nie kompromituj się jeszcze bardziej i zmykaj warować. 

11 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Twoja i Moon dziś ci to wyjaśnił. Ja za nim nie chodzę, bo to wy łazicie za ludźmi nudziaro 😄 

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Przecież to ty łazisz za nim od lat. Nie kompromituj się jeszcze bardziej i zmykaj warować. 

Do krzaków 😅😄 

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Twoja i Moon dziś ci to wyjaśnił. Ja za nim nie chodzę, bo to wy łazicie za ludźmi nudziaro 😄 

Moon miesza cię z błotem i wyzywa od najgorszych, a ty lecisz za nim jak piesek i powołujesz się na jego "wyjaśnienia"? Ty w ogóle masz jeszcze jakiś kręgosłup, czy strach przed byciem ignorowaną sprawił, że polubiłaś bycie poniżaną? Jesteś tak wtórna i bezbarwna, że musisz żebrać o uwagę u ludzi, którzy plują ci w twarz. To twoje nudziara brzmi komicznie w ustach kogoś, kto nie ma odwagi nawet obronić własnej godności.

Edytowano przez orkiestra księżniczek
  • Like 1

6 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Moon miesza cię z błotem i wyzywa od najgorszych, a ty lecisz za nim jak piesek i powołujesz się na jego "wyjaśnienia"? Ty w ogóle masz jeszcze jakiś kręgosłup, czy strach przed byciem ignorowaną sprawił, że polubiłaś bycie poniżaną? Jesteś tak wtórna i bezbarwna, że musisz żebrać o uwagę u ludzi, którzy plują ci w twarz. To twoje nudziara brzmi komicznie w ustach kogoś, kto nie ma odwagi nawet obronić własnej godności.

Gdzie tu widzisz latanie za nim? Po prostu tylko powołała się na jego słowa, a widziałam, że mu jechała. Więc nie siej fermentu i zajmij się swoim menelem z tira Dareczkiem. 🚚

19 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Porażka wyzywać cudzych rodziców od alkoholików, kiedy nie zna się ich osobiście, ani nie ma zielonego pojęcia o ich życiu. Stare kwoki łażące za ludźmi, tworzące scenariusze nie mające pokrycia z rzeczywistością, wyśmiewające, że ktoś jeździ na wózku, nie pracuje =To wszystko jest tak żenujące, że naprawdę nie chce się człowiekowi już logować. 

Edytowano przez 250GodzinTak
  • Thanks 1

11 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Śliwka łazi od lat za Widmo, a ty z resztą wariatek łazisz za mną i za innymi. I te muchy w nosie 😴 Daj się w końcu ponieść chwili i wyjedź tirem, bo wzbudzasz tylko współczucie 😄 

Co tam, jak tam? Że zapytam jak Elcia. 😉

37 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Nie łaziłam, sam przylazil i opowiadał ciężkie historie o życiu w Jukonie 😄 teraz nie pajacuje i mało kto mu wypomina nieścisłości. Ale przekręcaj sobie na zdrowie bo nie jesteś w stanie nawet zmyślić sobie czegoś, jak twoja Madzia 🙂

18 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Śliwka łazi od lat za Widmo, a ty z resztą wariatek łazisz za mną i za innymi. I te muchy w nosie 😴 Daj się w końcu ponieść chwili i wyjedź tirem, bo wzbudzasz tylko współczucie 😄 

Następna 🤣 

32 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

Malo jej zostało poplecznikow bot narracji, Gienia nic raczej nie wymyśli to chwyta każde okruchy 😉

• Like 1

41 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Porażka wyzywać cudzych rodziców od alkoholików, kiedy nie zna się ich osobiście, ani nie ma zielonego pojęcia o ich życiu. Stare kwoki łażące za ludźmi, tworzące scenariusze nie mające pokrycia z rzeczywistością, wyśmiewające, że ktoś jeździ na wózku, nie pracuje =To wszystko jest tak żenujące, że naprawdę nie chce się człowiekowi już logować. 

Obraza majestatu, bo śmiałam powiedzieć parę słów prawdy o jej tulpie, więc wjechał rynsztok na pełnej. 

22 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Nie łaziłam, sam przylazil i opowiadał ciężkie historie o życiu w Jukonie 😄 teraz nie pajacuje i mało kto mu wypomina nieścisłości. Ale przekręcaj sobie na zdrowie bo nie jesteś w stanie nawet zmyślić sobie czegoś, jak twoja Madzia 🙂

Za to ty cały czas pajacujesz. 

15 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Obraza majestatu, bo śmiałam powiedzieć parę słów prawdy o jej tulpie, więc wjechał rynsztok na pełnej. 

Gdzie widzisz rynsztok, mitomanko?

Edytowano przez Doktor ZG

16 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Mnie doktorek kiedyś jechał za tatuaże, a później sam się chwalił, że sobie zrobił wzorując się na tajskich prostytutkach 😄 Oblech do kwadratu 😄 

• Haha 1

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Mnie doktorek kiedyś jechał za tatuaże, a później sam się chwalił, że sobie zrobił wzorując się na tajskich prostytutkach 😄 Oblech do kwadratu 😄 

Kiedy to było? Z ciekawości. Nie przypominam sobie. Co pisałem? 😀

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Chyba jednak za dużo tego wciągania. Jak taki element społeczny może dzieci wychowywać? A no tak, chyba prawa mu zabrali.

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Kiedy to było? Z ciekawości. Nie przypominam sobie. Co pisałem? 😀

Pisałeś. Nawet leniwa żona chwaliła się tutaj, że właśnie zrobiłeś sobie tatuaż i jej wysłałeś na telefon. A ty stwierdziłeś, że niczego nie zrobiłeś, bo masz tatuaż zrobiony 10 lat temu. 

Następnym razem jak coś wymyślasz doktorze z gabinetu, to gdzieś zapisuj sobie, bo masz demencję. Poza tym sprawdź co znaczy słowo mitoman, skoro całe forum o to posądzasz perfidny kłamco. 😅 

13 minut temu, Doktor ZG napisał:

Gdzie widzisz rynsztok, mitomanko?

Mitomanko? Rynsztok to nazywanie czyis rodzicow pijakami. Chyba ze tak sie wyzywacie w domu i tak macie przyjete to ok.

4 minuty temu, Koralgor napisał:

Mitomanko? Rynsztok to nazywanie czyis rodzicow pijakami. Chyba ze tak sie wyzywacie w domu i tak macie przyjete to ok.

A nazywanie kogoś narkomanem itd i ciągle jechanie po moim dziecku jak nazwiesz? Przy czym to nie jest sprawa z dzisiaj 😉

Edytowano przez Doktor ZG
  • Haha 1

2 minuty temu, Pan troglodytes napisał:

O, fajnie. Kojak zrobił desant z kaleką na wózku...😄

Witaj grubasku 😛🍀 

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Płaska wyłaź z krzaków, bo twoja tulpa jest orana. 🤡 

Jest na zakupach, zaraz wróci 

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

A nazywanie kogoś narkomanem itd przy czym ciągle jechanie po moim dziecku jak nazwiesz? Przy czym to nie jest sprawa z dzisiaj 😉

Co to za whataboutism? "A u was mu/rzynów biją". Zawsze to samo. 

• Like 1

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

A nazywanie kogoś narkomanem itd przy czym ciągle jechanie po moim dziecku jak nazwiesz? Przy czym to nie jest sprawa z dzisiaj 😉

A już tekst o byciu narkomanem to folklor tego forum. Piszesz w żartach o lataniu ze spadochronem to następnego dnia piszą że z garażu skaczesz z gaciami nad głową. I tak obie strony robią.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować