250GodzinTak 1375 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: A nazywanie kogoś narkomanem itd przy czym ciągle jechanie po moim dziecku jak nazwiesz? Przy czym to nie jest sprawa z dzisiaj Ty jechałeś po córce Prezydenta, a wcześniej ryczałeś, że nie chciałeś córki tylko syna.. Fajnie tak? Normalny jesteś? Kto dał prawo, by twoja bezrobotna żona, którą poznałeś w tym chlewie, będąc żonatym wyzywała cudzych rodziców od alkoholik na publicznym forum? Już nie wspomnę, że twoja żona wyzywała mnie od starych bezpłodnych rur, kiedy sama jest stara, wredna z trudnym charakterem. Weź zamknij dziób i waruj. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Co to za whataboutism? "A u was mu/rzynów biją". Zawsze to samo. Wtracilas się. Wiec pytam co sądzisz o wieloletnim przez Madzię i wielomiesięcznym przez Ginę jechaniu po małej dziewczynce? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 124 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Wtracilas się. Wiec pytam co sądzisz o wieloletnim przez Madzię i wielomiesięcznym przez Ginę jechaniu po małej dziewczynce? Whataboutism, whataboutery – błąd logiczny oraz technika erystyczna i propagandowa, polegająca na odbiciu krytyki poprzez skierowanie oskarżenia w stronę oponenta, zamiast odniesienia się do meritum stawianego zarzutu. Odpowiadam na twoje pytanie o rynsztok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 121 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Wtracilas się. Wiec pytam co sądzisz o wieloletnim przez Madzię i wielomiesięcznym przez Ginę jechaniu po małej dziewczynce? Nigdy nie napisałam nic obrażającego rzekomą córkę, wszytko było kierowane do ciebie, tulpo. Prezentujesz się jako prostak, więc czego oczekujesz? Oklasków i owacji na stojąco? Wstawaj, bo zesrałeś się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Whataboutism, whataboutery – błąd logiczny oraz technika erystyczna i propagandowa, polegająca na odbiciu krytyki poprzez skierowanie oskarżenia w stronę oponenta, zamiast odniesienia się do meritum stawianego zarzutu. Odpowiadam na twoje pytanie o rynsztok. Czyli rozumiem, że nie odniesiesz sie do tego, ze te panie pierwsze zaczęły nękać tu moje dziecko? Itd? Rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1375 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Wtracilas się. Wiec pytam co sądzisz o wieloletnim przez Madzię i wielomiesięcznym przez Ginę jechaniu po małej dziewczynce? Po mojej mamie też jeździła twoja żona, gdzie nawet że wstydu nie przyznałeś się rodzinie, w jakim miejscu i na jakim temacie się poznaliście Podobno idąc tym co wymyslila twoja żona nr 2, ukradlam faceta swojej matce, bo chciałam posiąść jego ptaka. A twojego ptaka to kto dosiadł ? Dziewczyna, z którą uprawiałeś seks i nawet jej nie znałeś, czy tajska prostytutka? Więc wybielanie swojego wizerunku i dochodzenie swoich praw, kiedy ma się wątpliwą reputację jest nie na miejscu Doktorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 26 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Doktor ZG napisał: Jest na zakupach, zaraz wróci plaska tez ma tatuaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 255 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Koralgor napisał: Mitomanko? Rynsztok to nazywanie czyis rodzicow pijakami. Chyba ze tak sie wyzywacie w domu i tak macie przyjete to ok. Skoro sam gienek przedstawia własnych rodziców jako pijaków to jak ich nazywać? Degustatorami trunków żeby nie urazić twoich wrażliwych uszu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, pyszny2 napisał: plaska tez ma tatuaze? Nie. I nie mów o niej plaska Edytowano 3 godziny temu przez Doktor ZG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 702 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Doktor ZG napisał: Wtracilas się. Wiec pytam co sądzisz o wieloletnim przez Madzię i wielomiesięcznym przez Ginę jechaniu po małej dziewczynce? Magda z Giną jeżdżą po Tobie. Wykorzystują opowieści o Twojej córce, żeby Ciebie hejtować ale o samej dziewczynce nie pisały źle. Przynajmniej ja tego nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Skoro sam gienek przedstawia własnych rodziców jako pijaków to jak ich nazywać? Degustatorami trunków żeby nie urazić twoich wrażliwych uszu? Ja tego nie napisałem tylko, że moze pije piwo bezalkoholowe. I dałem uwagę, ze nie chcę nikogo obrazić, ale nie lubię gdy kobieta śmierdzi piwem. Mitomanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Magda z Giną jeżdżą po Tobie. Wykorzystują opowieści o Twojej córce, żeby Ciebie hejtować ale o samej dziewczynce nie pisały źle. Przynajmniej ja tego nie widziałam. Dla mnie to jechanie po mojej córce. Nigdy nie pisałem nikomu jakis hejterskich tekstów w kierunku jego dzieci. Mogą obrzucac mnie swoim gow.nem, ale mogłyby sie trochę powstrzymać i dzieci w to nie mieszać. Ale wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 26 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Doktor ZG napisał: Nie. I nie mów o niej plaska szkoda mogla by sobie cycki wytatuowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 255 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Ja tego nie napisałem tylko, że moze pije piwo bezalkoholowe. I dałem uwagę, ze nie chcę nikogo obrazić, ale nie lubię gdy kobieta śmierdzi piwem. Mitomanki Też nie cierpię zapachu piwa, dla mnie to jest po prostu fuj. Bezalkoholowe chyba tak samo cuchnie jak zwykłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 26 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Koralgor napisał: Whataboutism, whataboutery – błąd logiczny oraz technika erystyczna i propagandowa, polegająca na odbiciu krytyki poprzez skierowanie oskarżenia w stronę oponenta, zamiast odniesienia się do meritum stawianego zarzutu. Odpowiadam na twoje pytanie o rynsztok. Poetka podoba sie piosenka ? Edytowano 3 godziny temu przez pyszny2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Dla mnie to jechanie po mojej córce. Nigdy nie pisałem nikomu jakis hejterskich tekstów w kierunku jego dzieci. Mogą obrzucac mnie swoim gow.nem, ale mogłyby sie trochę powstrzymać i dzieci w to nie mieszać. Ale wiadomo Facetom też to nie dodaje u/roku gdy śmierdzą piwskiem. Nie czyni ich to bardziej atrakcyjnymi i pociągającymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 26 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Koralgor napisał: Whataboutism, whataboutery – błąd logiczny oraz technika erystyczna i propagandowa, polegająca na odbiciu krytyki poprzez skierowanie oskarżenia w stronę oponenta, zamiast odniesienia się do meritum stawianego zarzutu. Odpowiadam na twoje pytanie o rynsztok. Poetka podoba sie piosenka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Też nie cierpię zapachu piwa, dla mnie to jest po prostu fuj. Bezalkoholowe chyba tak samo cuchnie jak zwykłe. Nie wiem, bo nie pijam bezalkoholowego. Nigdy nie przepadałem za piwem, piłem tylko na imprezach w czasach wczesnej młodości, bo to bylo najtańsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1375 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: Ja tego nie napisałem tylko, że moze pije piwo bezalkoholowe. I dałem uwagę, ze nie chcę nikogo obrazić, ale nie lubię gdy kobieta śmierdzi piwem. Mitomanki Wolisz jak śmierdzi koksem?Sam polecałeś na usuniętym temacie, gdzie cię wyśmiałam, że lepsza jest dieta oparta na koksie.. 6 minut temu, murb napisał: Magda z Giną jeżdżą po Tobie. Wykorzystują opowieści o Twojej córce, żeby Ciebie hejtować ale o samej dziewczynce nie pisały źle. Przynajmniej ja tego nie widziałam. Nikogo nie hejtuje, ja tylko prostuje pewne fakty i pisze tylko tutaj. Nie na nerwicy, jak niektóre panie stąd, które nawet tam o mnie piszą. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 255 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: Poetka podoba sie piosenka ? Skąd wiesz ze to ona, przyznała się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 26 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Też nie cierpię zapachu piwa, dla mnie to jest po prostu fuj. Bezalkoholowe chyba tak samo cuchnie jak zwykłe. ja rzucam juz, dla Ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Skąd wiesz ze to ona, przyznała się? poznalem ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wolisz jak śmierdzi koksem?Sam polecałeś na usuniętym temacie, gdzie cię wyśmiałam, że lepsza jest dieta oparta na koksie.. Nikogo nie hejtuje, ja tylko prostuje pewne fakty i pisze tylko tutaj. Nie na nerwicy, jak niektóre panie stąd, które nawet tam o mnie piszą. Tak. podobno od koksu sie strasznie cuchnie, znaczy nie wiem czy od kokainy ale na pewno od fety podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Facetom też to nie dodaje u/roku gdy śmierdzą piwskiem. Nie czyni ich to bardziej atrakcyjnymi i pociągającymi. Bo piwo wybitnie śmierdzi. I kac po piwie jest beznadziejny. Ostatnio wyjątkowo posmakowało mi Stella Artois, ale rzadko ogolnie pijam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 26 Napisano 3 godziny temu ja nigdy nie bralem zadnych narkotykow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 702 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Doktor ZG napisał: Dla mnie to jechanie po mojej córce. Nigdy nie pisałem nikomu jakis hejterskich tekstów w kierunku jego dzieci. Mogą obrzucac mnie swoim gow.nem, ale mogłyby sie trochę powstrzymać i dzieci w to nie mieszać. Ale wiadomo Może się powstrzymać ale jest inaczej. Napisałeś, że jeździ po małej dziewczynce a to nadinterpretacja. Hejtuje Ciebie i Twoją żonę. Edytowano 3 godziny temu przez murb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 295 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ty jechałeś po córce Prezydenta, a wcześniej ryczałeś, że nie chciałeś córki tylko syna.. Fajnie tak? Normalny jesteś? Kto dał prawo, by twoja bezrobotna żona, którą poznałeś w tym chlewie, będąc żonatym wyzywała cudzych rodziców od alkoholik na publicznym forum? Już nie wspomnę, że twoja żona wyzywała mnie od starych bezpłodnych rur, kiedy sama jest stara, wredna z trudnym charakterem. Weź zamknij dziób i waruj. Żałosne jest to jak prawie zawsze nie masz argumentów i powtarzasz w pętli te same kilka zmanipulowanych bzdur, chyba tylko gienia wierzy w te androny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 702 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, taka_pokraka napisał: Facetom też to nie dodaje u/roku gdy śmierdzą piwskiem. Nie czyni ich to bardziej atrakcyjnymi i pociągającymi. Byś się zdziwiła co się komu może podobać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1375 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: podobno od koksu sie strasznie cuchnie, znaczy nie wiem czy od kokainy ale na pewno od fety podobno Nie wiem, bo nie próbowałam. Ale jak ktoś się chwali takimi rzeczami, to niech ma świadomość, że wystawia się na oceny. Córka, która ma prawie 11 lat będzie kiedyś dumna, jak dowie się, że tata jej nie chciał i coś brał pod nos. Naprawdę ojciec roku na medal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 702 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pyszny2 napisał: ja nigdy nie bralem zadnych narkotykow No i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach