Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak_18

ból kręgosłupa z niewiadomego powodu???

Polecane posty

Gość chłopak_18

Nie wiem co sie dzieje boli mnie kręgosłup w dolnej części od jakiegoś czasu dlaczego nie miałem żadnego wypadku ani nic dlaczego co może być powodem??? Ból nie jest silny tylko taki lekki. Co może być przyczyną mam 18 lat to chyyba w tym wieku jeszcze powinno być ok????

Gość hm----
a boli cie caly czas czy nasila sie jak chodzisz siedzisz albo siadasz? bol zachodzi w okolice nerek czy tylko kregoslup? dzwigales cos ostatnio?

Gość chłopak_18
hmmm... ćwicze czasem na siłowni ale nie obciążając kręgosłupa zdażyło mi sie przenieść sztange tydzień temu co ważyła z 50kg ale to nie przez to bo te lekkie bule miałem już od jakiegoś miesiąca. A ból wzmaga sie kiedy sie np rośćiągam. Co to może być??

Gość hm----
mozliwe ze sobie cos nadwyrezyles (juz wczesniej na silowni), a przenoszenie sztangi moglo najwyzej to poglebic jesli przenosiles ja na prostych nogach albo odkladales na prostych nogach, gdy podnosisz cos pamietaj zawsze na ugietych, bo potem sa problemy z ledzwiowym odcinkiem ktegoslupa czyli dolnym, byc moze jest to bol ktegoslupa natury korzeniowej albo naciagnales sobie cos po prostu, jesli cie nie przestanie bolec idz lepiej do lekarza, jesli to nic groznego to trwa to nie dluzej niz 3-4 tygle

Gość chłopak_18
Aha mam jeszcze do ciebie pytanko gdzie trzeba iśc żeby sprawdzić czy sie jeszcze rośnie i czy trzeba za to płacić???

Gość chłopak_18
pytam z ciekawości???

Gość hm----
idz do normalnego lekarza ogolnego masz 18 lat to juz mozesz urosnac najwyzej pare cm w 21 roku zycia kregoslup juz jest skostnialy tzn juz nic nie rosnie ani w gore ani wszerz mowie o kosiach oczywiscie