Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponczuszek21

czy sciagacie buty u ginekologa?

Polecane posty

Gość ponczuszek21

wiem dziwne pytanie ale ja ide na pierwsza wizyte i kompletnie nie mam pojecia czy trzeba sciaganac buty czy tylko spodnie chyba ze ma sie spodnice prosze pomóżcie

Gość do ponczuszka
raczej powinnas zdjąc buty do badania .przecież mimo,że bedziesz w spódnicy następna kobieta może byc w spodniach i chyba niezbyt przyjemnie byłoby jej mieć błoto z twoich butów na swoich stopach. ginekologa to nie zdziwi zapewniam,raczej zdziwiłby go fakt gdybyś do badania na fotel usiadła w butach.

ściągam.Głupio bym się czuła siedząc na samolociku i wymachiwała brudnymi buciorami nad głowa lekarza.Zreszta to normalne jak będziesz wyglądac jak będziesz w spodniach wszystko zdejmniesz a buty zostaną???

Gość małe różowe
sandałków nie ściągam...za to zimowe tak....

u mojej gin w pokoju gdzie gdzie mozna sie rozebrac i prtzygotować jest koszyk ze specjalnymi jednorazowymi kapciami i uważam , że jest to bardzo dobre rozwiazanie.

Gość zmartwiona i to bardzooooo
A czy jak macie spódnicę to w niej siadacie na fotel i tylko ją podciągacie? Bo chyba lepeij iśc w spódnicy, niż paradawoć bez majtek po gabinecie ( bo spodenki trzeba przecież zdjąc).

Gość Wanka
Ja zawsze idę w spódnicy albo dłuższej bluzce, żeby nie latać z gołym tyłkiem po gabinecie.

Gość zależy od gabinetu
u mojego gina wchodzę za parawanik, rozbieram się, wsiadam na samolot i wtedy przychodzi lekarz, więc nikt mnie nie widzi, jak ganiam z gołym tyłkiem. Buty oczywiście też ściągam, bo po co mi one w czasi badania?

ja zawsze ide w spodniach i sie gołym tyłkiem nie przejmuje zwlaszcza ze dla ginekologa goły tyłek to widok zgoła naturalny :D

Gość Gej Danielek
Ja też idę dziś do gina. Całkiem przystojny. No co? Najwyżej mnie wyjebie z gabinetu!

Gość ja sciagam
bo nago z butami troche glupio hehe

Mnie osobiscie jakos nie przeszkadza \"paradowanie bez spodni po gabinecie\" lekarz to lekarz i nawet na to nie zwraca uwagi - ale najlepszym rozwiazaniem sa bluzeczki w typie tunik - przyslonia co trzeba i nie ma problemu z podwinieciem na fotelu. Co do butow - zawsze sciagam - tez bym nie chciala machac lekarzowi kolo twarzy brudnymi butami:) Xaxa - rzeczywiscie super pomysl z tymi kapciami - szkoda, ze tak malo popularny:(

Gość laborantka
A ja zakładam skarpetki i jakąś dłuższą bluzkę, koszulkę i nie ma problemu.

Gość ja tez nie kapuje
a ja latam z golym tylkiem,chodze do tego samego gin.5 lat i nie krepuje mnie golizna ,bardziej przerazaja mnie badania......

Gość gośćrwrw
Wysokiej jakośc***antofle znajdziesz w naszym sklepie – www.pantofle-goralskie.pl. Odwiedź naszą stronę i zobacz wspaniałą kolekcję tradycyjnych pantofli. http://pantofle-goralskie.pl/