Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niegrzecznaa

krem przeciw ZMARSZCZKOM dla 28-latki???

Polecane posty

Hej:) Zastanawiam sie nad kupnem kremu czy myslicie ze za wczesnie na uzycie np Vichy Myokine??cera sucha i wrazliwa-wiem ze jest dla kobiet majacych 30.../ a jak tak to jaki polecacie???

Gość jeśli Twoja cera
tego wymaga, to nie patrz sobie w metrykę. Nie wiem, dlaczego w Polsce kobiety tak poważnie podchodzą do zaleceń producenta w kwestii wieku. To jest przecież tylko informacja, sugestia. A 28 -latka może mieć cerę kobiety starszej od siebie o np.5 lat (albo i młodszej, bo czemu nie?) A jesli nie masz powodów - typu zmarszczki mimiczne albo skłonność do nich, to Ci krem nie pomoże. Choć i nie zaszkodzi. Więc zamiast patrzeć w metrykę - popatrz w lustro. A jeszcze lepiej poradź się mądrej kosmetyczki, czy dermatologa.

Mam 26 lat, a ze mam suche skore pojawily mi sie juz pierwsze zmarszczki mimiczne, szczegolnie na czole i kolo ust. Kupilam ten krem z Vichy Myokine, jest rewelacyjny naprawde. Nie wiem czy calkiem znikna zmarszczki ale skora jest gladka i jedrna... polecam rowniez inne produkty z Vichy...

Gość laura30
skoro teraz stosujesz tak silne kremy, to jakich kremów będziesz uzywać za np.20 lat ??

myokine nie jest \"tak silnym kremem\" - przynajmniej moja kosmetyczka tak twierdzi, mowi zreszta, ze lepiej zapobiegac niz leczyc

Gość jeśli Twoja cera
A na marginesie - żywa skóra ciała to bardzo skomplikowany narząd pełniacy szereg istotnych funkcji. To jest tez narząd "inteligentny". Pobiera to, co do jej prawidłowego funkcjonowania w danym momencie potrzebne. Więc nie ma obawy o "rozleniwienie" skóry, o którym mit wciąz jeszcze pokutuje. Najwyzej o wyrzuceniu pieniędzy na darmo, na coś, co nie zostanie wchłonięte.

dzieki :)dziewczyny za odpowiedzi...chyba sie zgodze z tym co pisze lejla\" ze lepiej zapobiegac niz leczyc\"...nie mam az takich zmarszczek jedynie mimiczne wokol oczu i chyba kupie ten vichy myokine--bo to dobra firma..., polecam allegro polowa ceny niz w aptece!!!

Gość dziwna_samotnica_77
jasne ze powinnaś!!!

Jestem stałym konsumentem Vichy i owszem - kosmetyki tej marki mają wady (cena!) ale i zalety (skuteczność). Vichy Miokine jest bardzo dobre, tylko trzeba pamiętać, iż niekoniecznie ten krem dobrze zadziała na młodą cerę. Ja mam 35 lat i jest super ;)

a ja mam 29 lat i tlusta cere bez pryszczy i zmarszczek mimicznych wcale i jestem szczesluiwa bo nikt mi nie daje tyle lat ale ja bardzo duzo cwicze i zielona herbata to lekarstwo na zmarszczki polecam

I dużo sportu! Basen jest super - oby tylko w ozonowanej wodzie! :)

Gość MikeTyson_26
Moja dziewczyna, wraz ze mną na kurze łapki oraz zmarszczki innego typu używa krem nanobase, spłyca je po pierwszym użyciu. A gdy skóra się przesuszy mamy nawilżający krem keranorm Pozdrawiam