Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vasco

Zodiakalne Raki - to topik dla was...

Polecane posty

Czy raki są zaborcze i czy często bywają zazdrosne? Może ktoś spróbuje odpowiedzieć na to pytanie.

Gość raczkowa
Nie wiem jak inne raki, ale ja jestem bardzo zazdrosna, nie o rzeczy materialne, ale o uczucia. Zaborcza? może nie, ale potrzebuję ciągłego potwierdzania przyjaźni, miłości itp.

Gość raki to najgorszy znak zodiaku
mam kilku znajomych spod tego znaku i wszyscy to nieudacznicy życiowi. w uczuciach niestali,zdradzajcy na lewo i prawo. obiboki wiecznie narzekające na wszystko i wszystkich. jeśli już ich zainteresuje coś, nie pogłębiają wiedzy. nieuczciwi, wyłudzający, podejrzliwi, kłótliwi. tfuuuuu, najlepiej obchodzić szerokim łukiem wszystkie raki.

Gość dziewczynka lipcowa
raki są zaborcze, to prawda... ale da sie z nimi jak najbardziej żyć.. tylko sa tajemnice które trzeba znac... i idzie z górki

Gość raczyca_z_czerwca
Ja urodzilam sie 29 czerwca i jestem - nadwrazliwa -bardzo uczuciowa -zazdrosna o uczucia -domagajaca sie ciagle zapewnien o milosci i przyjazni -bardzo sprytna i zaradna - majaca niskie poczucie wlasnej wartosci -placzliwa -rozhustana emocjonalnie - widzaca wszystko w dwoch kolorach - majaca duzo przyjaciol -bardzo otwarta -wdzaca wady tylko u siebie -nie potrafiaca wlaczyc. nawet o milosc. jak chce, niech odejdzie -dumna -niecierpliwa -majaca 1000 pomyslow na godzine Slowem mieszanina nie do pozazdroszczenia. Pewnie dlatego jestem sama...

O raju, jak to czytam, to tak jakby ktoś tworzył mój opis :-)) to niesamowite . Czyli jednak jest cos w tych znakach, ponieważ ja jestem typowym rakiem, marzycielka wiecznie bujajaca w obłokach, kochm antyki i wszystko co stare. Czasem mam wrażenie że jestem z innej epoki, że powinnam żyć w 18-19 wieku, jakos nie mogę nadążyć za tym obecnym światem. Nie rozumiem ludzi pędzących za pieniędzmi , którym brakuje tej nutki zamyslenia, romantyzmu, którzy są tak obojętni na losy innych. Mierżą mnie te nowe wystroje mieszkań, te meble z ikei, które są bez duszy. I jeszcze jest milion inych rzeczy, do których ja nie pasuję a muszę sie nimi otaczać. Oj tak jestem typową raczycą, urodziłam się 7.07 a imieniny mam 6.07 :-) Wspaniale dogaduje się z lwami ( moja mama, mój facet), z rybami, skorpionem, ale tylko jednym, Koziorożcem ( moja przyjaciółka, ale kiedys ja zabije, albo Ona mnie :-)) ) no i oczywiście z byczkami.

Cały czas śledze postępy na topiku i mam kolejne pytanie...: Czy Rak to kochliwe stworzonko? No i czy łatwo się zakochuje?

Raczki to najwspanialsi ludize na świecie. wiem coś o tym. Sama jestem raczkiem i mój luby też>

Rak to bardzo kochliwe stworzonko :-) bardzo wierne i uczuciowe. Ja sie zakochałam jak miałam 15 lat, teraz mam 26 i jestem z tym samym facetem i dalej Go tak mocno kocham :-)

Gość zimna ryba
ja jestem ryba ale moj ukochany jest rakiem. jest dzelikatny i uczuciowy oraz bardzo konkretny facet tzn jesli cos powie to tak jest .jest realista nie wierzy we wlasne zdolnosci i mozliwosci. potrzebuje ciepla jak male dziecko. jest uszczypliwy jak prawdziwy rak, czasem naprawe potrafi jedny slowem powalic czlowieka, jest szczery nie nawidzi obludy kocham mojego raczka ❤️

Gość Raczyca24
Ja do tego wszytskiego dopiszę chyba moją najgorszą raczą wadę- wrodzony pesymizm. Przykład? Przeczytałam wszystkie ''racze'' horoskopy na 2006 i jak się okazuje ten rok bedzie raczej dla nas ciężki, w 2 polowie szykuje się jakaś większa strata i łzy i mam już takiego doła, że najchętniej przespałabymb cały ten rok w łóżeczku z głową zakrytą kołdrą:-( Do tego tydzień temu porzucił mnie moj ukochany, za 4 miesiace miałam bronic magisterkę i wyjechać na stałe do Szkocji, a tu firma, w której pracowałam zmienia właściciela, ktory chce zatrudnic swoich ludzi i w ten oto sposob wszystkie plany legly w gruzach:(:(:( I jeszcze te dobijajace horoskopy:( I znow nie widze swiatełka w tunelu:(:(;(

Gość kazia z podlasia
do raczycy z 29 czerwca Moj maz tez ta sama data i kompletna porazka .Wady? Chorobliwa zazdrosc i czepialstwo .pfuuuuj .Kto to ulagl ?:(

Gość do kaja2
Ja tez z 11 lipca

Czy Raki są bardzo szczere? Jeśli tak to w jakich sytuacjach? Czy może to ich wyznacznik życia?

Gość zula _20
moim zdaniem raki są duszą towarzystwa choc czasami bywają też skryte !!!! gdy już kochają to całym sercem, potrafią zrozumiec drugą osobę nie boją sie stanąc przed wyzwaniem, uparcie dążą do celu nigdy nie żałują swoich decyzjii>>>>>> co wy na to drogie raczki???

Gość zosiula
a czy jest może ktoś z 30 czerwca?

zgadzam sie z tobą zula _20 a w szcególności z tym: \"gdy już kochają to całym sercem, potrafią zrozumiec drugą osobę nie boją sie stanąc przed wyzwaniem, uparcie dążą do celu nigdy nie żałują swoich decyzjii\"

Gość Jolcia_82
Hmmm może ja też się wypowiem...ja wprawdzie jestem skorpionem i to baaardzo typowym;) ale mój Ukochany jest raczkiem i to też bardzo typowym, chyba :) Kocha prawdziwie, szczerze, ale jak rani to też prawdziwie i baaardzo głęboko (zdarzyło się niestety:()Oddany, wierny. Wielki domator i rodzina dla niego to świętość - i to w dosłownym tego słowa znaczeniu - dopóki nie jesteśmy rodziną, nie przysługują mi, żadne przywileje:(- spędzanie świąt razem itd....Uparty-jeśli coś sobie postanowi, nie zmieni planów choćby miał krzywdzić innych tym...szczery do bólu.Pomoże każdego, kto Go oto poprosi, nawet kosztem czegoś ważniejszego...Ale i tak Kocham mojego Piotrusia-raczka,bo dla mnie to najważniejszy człowiek na świecie! I chcę spędzić z nim całe życie.!:*

Gość zula_20
JESTEM RACZEK NIEBORACZEK JAK USZCZYPNIE BĘDZIE ZNACZEK

Gość serek...aaaaaa
j atez jestem raczek i podpisuje sie pod wszystkim... jestem szczera, nienawidze klamstwa, obludy i wole jak ktos mi powie w twarz co o mnie mysli, niz ma udawac ze jest ok. uczuciowa, o zmiennych nastrojach, jak kocha to na zaboj, melancholijna, sentymentalna, bujam w oblokach... cos w tym jest duzo podobnych cech laczy raczki

Gość Betta
raczyca z czerwca ja też jestem z 29 czerwca

Jestem raczyca z 20 lipca :) jestem zazdrosna o mojego faceta,mowi ze za bardzo :O chce to zmienic ale czasami nie moge :O Moj facet to Lew i jest ok :) ❤️ a przyjaznie sie z Ryba,potem z Rakiem,Ryba,Skorpionem :) Jestem zazdrosna,niesmiala,mam kompleksy,lubie slyszec jak mi mowi ze jestem piekna i najkochansza,jak tego nie slysze to zazdrosc jest jeszcze wieksza,bo wtedy mysle i sie zastanawiam,czy on mnie kocha nad zycie :O az zmeczona jestem tym,tez domatorka jestem,chociaz lubie sie zabawic :) marzyc tez lubie,wieczorkiem jak leze juz w lozeczku.Nie jestem typem lalki,ktora zakochuje sie czesto,zaklada wyzywajace ciuchy aby zdobyc coś albo kogos,wole dotrzec do tego kogos \"swoja osoba,charakterem\".jestem delikatna,wstydliwa i tez jestem w stanie cos stracic,poniewaz chyba bym nie umiala walczyc na zaboj,nawet gdybym kochala.Plakalabym nocami,cierpiala,ale pierwsza nie zrobie jakiegos ruchu......nie wiem wstyd albo strach przed odrzuceniem to jest :) Jak cos sobie zaloze,ale rzeczy materialne (nie milosc,ludzi) to bede robila wszystko,no......moze prawie wszytsko aby to zdobyc,ale nie musza to byc duze korzysci,moze to byc praca za 700zl,ale zeby ja zdobyc :) Tez jestem wrazliwa,placzliwa,lubie tez milczec,wtedy sobie mysle,zastanawiam sie nad roznymi rzeczami :) niektorzy tego nie rozumieja,ale ja to lubie. Moj facet mowi ze jestem bardzo zazdrosna :) lubie sex,rozne miejsca,nowe,ciekawe,aby sie pokochac,spontanicznosc,ale tylko ze stalym partnerem :) Nie jestem typem \"numerek na raz\" :) kocham sie kochac z moim facetem i on mi tez mowi ze bardzo lubie ;)

Witajcie Kochane Raczki 🖐️ ja też jestem Raczek i to z 6 lipca 🌼 wszystko, co opisujecie tutaj to wypisz wymaluj ja :)