Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej21...

SEKS kiedy ostatnio go uprawiales/as?

Polecane posty

Gość hahahahaha haha
a ja przed chwila szybki numerek przed praca jego.niewiedzialam ze to daje tyle przyjemnosci, arealiny i podniecenia.te kilka minut ktore nam zostały przed jego wyjsciem.....ahhh

Gość foteczka
aniutka 38, widze że ten sam problem... arady pomóż mu, zrozum go to do dupy!!!! on uważa że jak to przecież niedawnio się kochaliśmy czy ja zboczona jestem?, nie ma innnej, stres w pracy ok, pracujemy razem, urozmaicenie? hm... mam wyobraźnie i warunki... inna?... ech czasem bym nawet chciała... to by wiele wyjaśniło i może mi pomogło...

Gość przydaloby sie mi

Gość HAHAHA HAHA
FIKU MIKU POZAZDROSCIC a co do wypowiedzi jednej z forumowiczek to nie wchodzimy tu tylko po to by se pochwalic, jak zauwazylas poruszamy tu rozne tematy bardzo wazne a rzadko poruszane w rozmowach.poza topik brzmi kiedy?? wiec odpowiadam. a ze to sie stało dzisiaj, rano , wieczorem to co ja poradze.to nie przechwałki tylko prawda.

Gość foteczka2
to nic tylko pozazdrościć... mnie też obiecał... ale wiele razy obiecuje a potem się wymiga...

Gość avanta
buu, w zeszły łikend :( i następna okazja nie wiadomo keidy nastąpi :( buuuuhuhuuuuu 😭

Gość foteczka2
ciągle faceci nażekają na oziębłość żon... a tu ze statystyk wynika że to kobiety są niedopieszczone...

Gość przydaloby sie mi
Zauwazam to zjawisko j.w.

Gość HAHAHA HAHA
a wiecie ze z tego co piszecie widze jakas zaleznosc.moze to naprawde kobiety maja wieksza potrzebe i one sa zaniedbywane...... hmmm wiec dlaczego faceci ciagle narzekaja, skoro widac ze to kobiety maja powody do tego?

Gość HAHAHA HAHA
niezła sztuczka foteczka wyjatkowa :d

nie zlodziejko tylko jak juz zlodzieju :P i nawet nie dalas sie na cieszyc swoja zloscia okropnie samo lubna jestes nikomu nie sprawiasz przyjemnosci

co do ilości to moge narzekać, co do jakości... no czasem jestem wściekła bo nie kończy się tak jak chciałam, a i9m dłuższa przerwa, tym krótszy stosunek... to naturalne... a ja... a...ja marze o całonocnych... uniesieniach... wirtuozji... ech...rozmarzyłam się...a marzenia mam wyszukane... a mój mąż...no cóż , zna je... no bez przesady:) nie wszystkie, co jednak nie zmienia faktu...że ... nie jest dobrze...:(

oj ale to tylko swiadczy o moim zainteresowaniu twoja osoba :) nie cieszysz sie ?? :D po za tym kobietom w zlosci do twarzy

a z tym swinintuchem to chyba przesadzilas :) przestan bo juz czuje sie urazony a co bedzie dalej bic juz mnie chcesz nawet nie wiem co bedzie dalej tak na mnie napadlas przestan bo zamkne sie w sobie i co bedzie bedzie trudno do mnie dotrzec :P

to ty mnie na dzień dobry ograbiłeś z nika, mojego własnego, wymyślonego... i fru...poszedł... ale mogę ci wybaczyć... :) powidz jak tam z Twoim sexem ... pewnie rano wieczór i w południe, lodzik i jeszcze ze trzy numerki jak każdy na forum...?

Gość Kobiety.......
Prawie codziennie

tak to ja bym chcial ale niestety rzeczywistosc jest troche inna :( wieczorkiem a jak sie lubej chce to jakis bonusik sie zdazy :D ale tak to norma nie ma co rznac figo fago bo to tak tylko na filmach jest albo za malo lata heheh

Hmmm, wczoraj wieczorem przegrałam zakład i musiałam zrobic loda mężowi, ale sie rozpędziłam i go dosiadłam.... Ciekawe co bedzie dzisiaj.....