Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej21...

SEKS kiedy ostatnio go uprawiales/as?

Polecane posty

hehehe ale musze sie przyznac ze jak tak z kolegami gadam to sie czasami zdazy po opowiadac nie stworzone rzeczy a co niech zazdroszcza ja tam na nic nie narzekam i pod tym wzgledem jest mi dobrze ale co mozna puscic wodze wyobrazni kolegow hehehe

oj to z tym to roznie czasami sie chce tak na szybcika maly numerek a to czasami sprawia radoche a jak najdzie ochota to tak dlugo namietnie pieszczoty przy muzyce pelen relaks

ja tu tobie pisze a ty nic nie mowisz o sobie czuje sie jak na przesluchaniu hehehe jeszcze nie po slubie dlatego jest tak fajnie hehehe

to wszystko wyjaśnia... poczekaj za pare lat... tak z 5... jak będzie tak jak teraz to masz skarb w domu... ale... nie życząc Ci oczywiście tego, zwykle się zmienia...życie weryfikuje...

oj z tym do pasowanie jest roznie jak to wzyciu ale nie moge nazekac ale ogolnie jest dobrze:) a jak ta sprawa wyglada u ciebie??

Gość My 2 minuty temu
Ona i On

Gość jhjhjhjhjhjhj
Gratuluje 2 min temu swietnie sie pewnie czujecie teraz, pewnie jeszcze spoceni i mokrzy...

Gość Ja wiem ze sprobuje jutro

Gość kokodzamboooooo
uffff dzisiaj dzialo sie dzialo tak miedzy 23:00 a 24:00...

Gość My 2 minuty temu
a teraz idziemy spac.I to nie on klika tylko wlasnie ona.A raczki? Owszem, uzywamy podczas gry wstepnej na przyklad.

Tak Szczerze to Okolo 10 Minutek Temu... Bylo Swietnie... To Mial Byc tylko Szybki Prysznic A Skonczylo Sie Wspanialym Sexem :P:P :):)

Gość Celibath
2 lata temu

ja przez ten tydzień założe chyba topik - Ja + różowy króliczek - zero sexu 100% masturbacji ... 😭 [ beksa] 😭 😭 😭 moj Mis wyjechał a nawet przystojnego sąsiada nie mam !😡

Gość jajecznica na boczku
a ja we wrzesniu zeszlego roku odkad zerwalam z facetem :(

Gość Celibath
ja też nie mam żadnej zdatnej sąsiadki ani koleżanki z pracy... a poza pracą? nie mam czasu na nic poza pracą, a moje życie prywatne nie istnieje oczywiście od momentu jak podjąłem prace... Ech co tu gadać, szans na zmiane trybu życia nie widze

no wlaśnie tak się zastanawiam - jak tu się wyrobic z kochankiem Cholera wychodze z domu ciemno-- 7 rano wracam - ciemno czasem nawet 8 i padam na ryjek Przynajmniej mam faceta pod reką i dzięki że nie musze szukać bo po prostu mi się nie chce!! Nie wiem gdzie tu czas na dodatkowa osobe ??? a telefonu przeciez też nie będe wyłaczać po przekroczeniu progu kiedyś miałam takie doswiadczenie i mysłałam że dostane kota!!!

doświaczenie spotykania się z kimś za plecami mego faceta właściwie zaczeło się gdy zaczeliśmy waracać do siebie po pewnej ostrej awanturze. Tylko ten facet nie wiedział że ja znowu jestem ze swoim chłopakiem, nie wiedzialam jak mu się przyznać a on niestety bardzo lubił ze mną rozmawiac - na szczescie znał tylko nr mojej komórki - więc mój pies był w 7niebie gdy ciągle biegałam z nim na spacery(długie) Chłopakowi tłumaczyłam ze ma biegunke :) Ale wtedy uświadomiłam sobie że chyba jestem za leniwa na takie zabawy ;)

Gość ZnawcaSzparek
wczoraj wieczorem

Gość Do 1K dalego
jakies 2 tyg temu :( buu

Gość w sobotke i w niedzielke
:)

Gość czyli w łikent
:D:D