Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do dermatologa

czy moge uzywac na zmiane glikoa i brevoxylu - pytanie do dermatologa

Polecane posty

czy moge uzywac tych kremow razem no gliko a na noc a brevoxyl w dzien ?? bo ktos mi kiedys powiedziala ze lepiiej ich nie laczyc aha i jeszcze jedno bo chcialam zaczac kuracje adwanced cream czy wciaz bede mogla uzywac brevoxylu?? z gory dzieki za odpowiedz

Gość ale jajaja
dziewczyno sam brevoxyl strasznie wysusza i podraznia skore, kazdy kto mial o tym wie. Jesli dolozysz do teko kwasy albo gliko a ... ja bym nie radzila, zbyt mocna mieszanka ale nie jestem dermatologiem, poprostu mysle ze za mocne, skore Ci wyzre. Nie znam sie zbytnio a;e jak czytalam to kazdy kto mial glyco a albo adwanced dodatkowo musial uzywac nawilzajacego kremu a brevoxyl taki nie jest.

problem w tym ze jak stosuje cos nawilzajacego to kurcxze pryszcze mi wyskakuja skory mi nie wyzre chyba uzywam gliko a od tygodnia 3 razy dziennie i nie jest tak zle owszem szczepie przez pierwsze 15 sekund ale da sie wytrzymac skora schodzi troche mi raczej chodzilo o to czy oprocz wysuszenia moga mi w jakis inny sposob zaszkodzic ?? razem ??

Gość ale jajaja
dermatologiem nie jestem ale nie mozna az tak bardzo wysuszuc skory. A zapewniam cie ze jak bedziesz laczyc te kosmetyki to Cie strasznie wysuszy a wiesz co sie wtedy dzieje... wysyp pryszczy bo kora sie przetluszcza. Jesli tak sie uprzesz na ten brevoxyl to sproboj troche nalozyc, zobacz jaka reakcja i stosuj moze co 2 dni.

ja nie mam nigdy wysypu pryszczy od wysuszania skory raczej od nawilzania ale ja ogolnie jakas dziwna skore mam :D ale moze faktycznie masz racje pouzywam troszke tego gliko a za tydzien przerzyce sie na adwanced a dopiero jak skocze to znow wroce do mojego ulubionego brevoxylu :)

Gość hop siuo do gory