Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukający odpowiedzi

czy ktoś na forum ma podobne rozterki ???

Polecane posty

Gość czyzby hanka
bosh, ale idiota :o

nie bede komentowac Twoich potrzeb, ale wspolczuje Twojeje zonie, ze sie o tym dowiedziala... jej samoocena i poczucie wartosci chyba troche opadlo po takich wyznaniach... i na pewno zastanawia sie jak jestes w pracy, albo gdzies z kumplami czy juz zaczales realizowac swoje potrzeby czy jeszcze nie... szczerosc nie zawsze jest korzystna- mysle ze przeceniasz ta \"cnote\" i nie powinienes mowic zonie o tym, co czujesz, jezeli nie zamierzasz sie z nia rozstawac.. zakladam ze w lozku z nia nie fantazjujesz o innych kobietach.. i ze nie zamierzasz jej zdradzic...

Gość pani magister
a powiedz czego jestes najbardziej ciekawy?,tego jak inne kobiety wygladaja nago, tego jakzachowuja sie w lozku, czy moze tego jak reaguja na ciebie tzn czy umiesz dac im przyjemnosc? czy to jest ciekawosc innych kobiet czy chec sprawdzenia sie? ja ciebie nie oceniam wiec nie odbieraj moich pyatn jak jakis atak :)

Gość Rozumiem to
Szukający nie jesteś sam. Mam podobną zachcianke. Mezatką jestem od 7 lat a od chyba 10 nie spałam z żadnym innym facetem. Kocham mojego męza i uwielbiam seks z nim. Jedak też mam ochote na seks z kims innym. jestem bi wiec jest mi obojentne czy to bedzie facet czy kobieta, byle to było inne ciało.Potrzebuje ciągle miec adoratora, zawsze kreci sie koło mnie ktoś taki. Zaraz zakrzykniecie że jestem zboczona i chora i nie moralna. Zaznaczam wiec,że ochota to jezcze nie zdrada, to tak jak fantazje seksulane. Nie zdradzę meża i nigdy nie powiem mu o tym co tutaj napisalam. Nie chcę go zranić.

Pani magister. Sam nie wiem czego oczekuje, jak wyglądają nago ? być może też.........ale tak jak ja czuję to bardziej chodzi o to czy potrafiłbym innej kobiecie sprawić przyjemność i to nie w sensie żeby się dowartościować bo nie jest to każda , dotyczy to takich które znam i wiem że ich życie seksualne nie daje im pełnej satysfakcji albo wręcz sprawia przykrość z różnych powodów. Chodzi także o sam fakt \"posmakowania\" innej nie to żeby kopulować bo to nie daje największej satysfakcji, chciałbym coś dać a nie tylko brać. Gdyby tylko o sam seks chodziło to przecież są agencje itd.........ale na to ani ochoty ani odwagi bym nie miał. Nie zamierzam też zostawic żony bo Ją kocham i jest nam dobrze. Bardzo mnie interesuje to co czują i myślą inne kobiety.......można powiedzieć, że to taka moja obsesja......... A tak w ogóle to Pani się zawodowo interesuje takimi przypadkami, czy może takie hobby, a może analiza własnej sytuacji .......????

Gość Ponętny Władysław
gdy jestes piekny i młody a twoj pisior czesto stoji,mój kochany głową pomyśl,łap kochanki a nie żony :)