Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alessandra

Pytanie do obojga plci

Polecane posty

chuj z tym jadę hurtem:D jak będę miał 30tys. postów to moderN obiecała że zostanę moderatorem:D zrobię porządek z podszywaczami... :D

Gość JOŁ JOŁ
moja panna mowi ze po drażach z biedronki mam rybny smak spermy.

Gość JOŁ JOŁ
lubię sobie strzepnąć oglądając zrobione z ukrycia zdjęcia sprzedawczyń biedronkowych z działy miesnego. to nic złego, prawda? :o

Gość JOŁ JOŁ
ja jestem niesmiały :o

Gość JOŁ JOŁ
wrócę poźniej. idę do Biedronki. draży nigdy za wiele. nieźle tam wymiatam :classic_cool:

hygi wklada patyk w formę, zalewa do chłodziarki a potem sprzedają w biedronce jako lody pennys po 0,99 za sztukę :-D

odwagi chłopcze, musisz nad sobą popracować:D stań w kolejce i jak upatrzysz jakąś czadową ekspedientkę to trzep cichaczem do kieszeni jakiegoś klienta sam tak zaczynałem, ale potem się rozkręciłem:D

Gość JOŁ JOŁ
wróciłem :classic_cool: było miło, bardzo miło. i mokro :) nie ma to tamto. Biedronka to jest to ! a z tym ...szaleństwem do kieszeni klienta to muszę się zastanowić, może być intrygująco... szczególnie to zakradanie się, walka i adrenalinka, a wszystko po to, by nie zostać zdemaskowanym. mmmmmm aż miło się robi na.... ;)

Gość mi sie zdarzyło
Wstyd sie przyznać, ale mi sie zdarzyło... To znaczy nie był to taki całkiem obcy facet bo wczesniej klikalismy ze soba przez miesiąc na gg;) Minęlo póltora roku od tamtego zdarzenia i spotykamy sie nadal.... jako kochankowie;)