Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jobkaa

proszę o opinię panów

Polecane posty

Gość Jobkaa

Chciałabym dowiedzieć się jakie jest zdanie mężczyzn na temat wzrostu kobiet:) Czy uważącie, że piękne i sexowne są tylko wysokie kobiety, czy raczej niskie?Uważacie, że158 cm to za mało?

Gość owszem tylko wysokie
i szczupłe! Oczywiście muszą jeszcze ładnie pachnieć i mieć ładną cerę:D A te małe z krótkimi nóżkami to dla karłów hehehehe

:D 158 cm no ja myslę że fantastycznie nawet jeśli facet jest wysoki

Gość owszem tylko wysokie
a małe to na starość robią się jak kaczki , wielkie dupy i grube krótkie nogi błeeeeeee masakra!!!

Gość no łatwiej przeskoczyć
niż objąć :D

Gość bang bang bang bang
eee tam ja mam 167, a moj chlopak 195 i jest fajnie:)

Gość hej Myrevin alkoholiku
zaszyj sie lepiej hehehehe 🖐️

Gość Hutmen
To nie wzrost ma znaczenie, a PROPORCJE ciała. Dziewczyna jest atrakcyjna przy wzroscie 158 gdy jest szczupla, ma zgrabne nogi i ktore sa dluzsze niz tulow. Popieram przedmowcow - niskie, dupiate z krotkimi nogami sa kompletnie aseksualne. Straszne, ale prawdziwe. Poza tym jesli dziewczyna w wieku np. 23 lta jest dupiata i niezgrabna to co dopiero bedzie gdy osiagnie wiek np. 43 lat? Koszmar nie zona. Im ladniejsza za mlodu, tym ladna na starosc :) mam racje?

niewiem jak można uważać niskie kobiety za \"dupiate\" + krótkie, grube nogi!!! Kylie minogue ma tylko 153 wzrostu i tak nie wygląda!!! Ja też jestem niska, mam tylko 160 wzrostu, ale normalnie mam zgrabną figurę tancerki, nogi mam szczupłe i dłuższe od tułowia, ważę 46 kilo i mam niezłą przemianę materii. Czy mam popaść w kompleksy???

Mervin a dlaczego denny topik?Nie siedź tyle na kafe to i topiki staną się ciekawe,rozumiem Cię skoro czytasz w kółko i to samo,ale nikt Ci nie każe,może przenieś się na inne forum,tam będą nowe i lepsze tematy.

Gość wzrost
tak tak ,a z tych wysokich na sttarosc robia sie Horpyny...dupami orzechy zgniataja.

Gość OKO
A czy wiecie ile wzrostu ma Salma Hayek? Chyba 154 cm i co nie jest zgrabna. No i co kutafony?

Gość a mów
a ja mam 192 i swego czasu poznałem kobitke 155 i tak nie za bardzo było , i już wole ciut powyzej 165

Gość nick z wielkim przesłaniem
eee tam...ja mam 155, ważę coś koło 42kg, proprocje może nie idealne, bo 85x65x70, ale ostatnimi czasy nie narzekam na powodzenie :)