Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślązak

Zobaczyłem Ją na fotce

Polecane posty

Gość ślązak
ma wysoka srednia 9 cos ale komentarzy brak

Gość no wiesz .....................
nie jest możliwe żeby przez trzy miesiące przy takiej ocenie nikt sie nie wpisal w komentarzach, choćby kilka musi być, jeśli nie ma ani jednego to znaczy że je usunela, gdyby nie te komentarze które przeczytalam to pewnie ja też wielkiego halo bym z tego nie robila

Gość ślązak
Ty przynajmniej widzialas te komentarze i mozesz miec pretensje a ja co? komentarzy brak i zostaje domyslanie sie ...:/

ślązak no problem. Zaloz konto z falszywym zdjeciem, dzieki temu bedziesz widzial z kim pisze, jakie dostaje komenty, jak czesto sie loguje

Gość mala myszka21
moze dziewczyna chce sie dowartosciowac? ja caly czas narzekalam na swoja urode,to nie tak tamto i znajomi mi powiedzieli zebym dala swoje fotki wlasnie na fotke, i co.....chyba az tak zle ze mna nie jest:)

Gość ślązak
Zalogowalem sie ale bez zdjecia bo takowych nie posiadam i nie mam jak umiescic. Widze kiedy sie loguje i sprawdzam ciagle czy nie ma komentarzy ale nigdy nie ma a 15 osob ocenilo jej fote

Gość ślązak
Słuchajcie a bez zdjecia swojego nie da rady sprawdzic?

nie przejmuj sie w takim razie. Moze kce sie dowartosciowac...albo pogadaj z nia, powiedz, ze qmpel Cie poinformowal o tym, ze jest w sieci. Ja tez jestem na fotce swoja droga, ale to nie znaczy, ze tam kogos szukam, bo tak nie jest, po prostu bylam ciekawa jak ocenia mnie inni i tyle, to tylko zabawa wiec w jej przypadku skoro sie kochacie zapewne tez tak jest:)glowa do gory:)

Gość ślązak
Te 15 osob to nie jest duzo moze nie zostawili komentarzy a przyznali tylko punkty...jak myslicie? Ja sprawdzam na biezaco i nigdy nie ma komentarzy. Justus dzieki...

spox, sam widzisz, ze nie ma sie czym przejmowac:)mialbys powod do zmartwien gdyby wrzucuila tam polnagie fotki ale jesli sa to zwykle zdjecia, z nikim nie flirtuje w komentarzach.....nie zameczaj sie bo nie warto, lepiej wskocz w buty i pedz do niej na mily \"poczatke\" dnia;)ja mykam, papa

Gość ślązak
A i dodam , ze w znajomych ma tylko zdjecia kolezanek