Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

primitiv

PENE - myslę o twoim tyłku i nie mogę spać...

Polecane posty

Gość IP kazdy ma
no to jestes prawie do nieuchwycenia ;) nie przeszkadzam juz w dyskusji 🖐️

Gość wrobelek zyzio
to znaczy suczko ze wystepujesz pod kilkoma nickami, ale nie wierz w to ze nie mozna tego uchwycic :P

zyzio widzę że nie kumasz - wywalanie stosowałem kiedyś a teraz tego nie robię. Jezeli wg. ciebie wywalanie jest tożsame z kradzieżą to patrz jak wyżej. a czy kradnę (wywalam... itd) teraz - najlepiej spytać moderatorów. Mieszanie pojęć prowadzi do zamieszania i nic z tego nie wynika. Mam nadzieję, że pojemność twego mózgu jest wystarczająca aby to zrozumieć. A, i brzydko nazywać kogoś idiotką - zwłaszcza osobę , której wypowiedzi wywołują taki odzew na forum - pomyśl czemu tak jest...A i jeszcze co do poprzedniej twojej wypowiedzi - jeżeli nic nie wiem to czemu mówisz czarnemu nickowi , że źle robi rejestrując nick - przecież ja tylko straszę nie? Zarejestruj swój - nie bój się hahahaha , ja przecież tylko straszę...

Gość wrobelek zyzio
primi zona ci dala po pysku zes tak zlagodnial i nie przeklinasz? teraz jestes jak dziecko....... lagodny. idiotka nazywam osobe, ktora nie rozumie lub udaje ze nie rozumie o czym sie mowi, a powod zeby jej tak nie nazywac bo wypowiedzi maja odzew jest chyba pijacki? czarnemu nickowi mowie ze zle robi dlatego, ze sie juz przestraszyla (moze to cie wprowadzilo w tak ugodowy nastroj). ja wiem, ze ty t7ylko straszysz ale ona nie wie. i jakos jej nie broniles jak inny gosc nazwal ja dziwka - mimo ze zaczernila sie dla ciebie

dzieki wróbelek - właśnie mi udowodniłeś że nie masz o tym pojęcia - wiele razy podkreślałam że mam 1 nick tylko i wyłącznie - jestem wrogiem posiadania kilku - nick to nie IP, wiesz co to jest IP? a zmienne IP? za każdym razem jak włącze lub zresetuje kompa to zmienia sie jego IP, a większość użytkowników ma stałe - zawsze to samo i łatwo ich zlokalizowac przez to.

zyzio -nie wyobrażasz sobie jak wdzięczny jestem osobie , która się dla mnie zaczernia - po prostu aż łkam ze wzruszenia. Rzeczywiście przeoczyłem fakt nazwania czarnego nicka dziwką - z powodu zastosowania wyrażenia w innym języku. Boleję nad tym niezmiernie - ale cóż - wolność słowa jest. Żona mi nie dała po pysku, a czy złagodniałem? Zaczekaj aż skończymy z kumplami flachę to zobaczysz jak pojadę hahahaha.Napierdalał będę jak za dawnych czasów - może i mnie ktoś skradnie wtedy nicka buhahahahahaha.(no chyba że wcześniej wyspowiadam się lub zadzwonię w celu oczyszczenia duszy do ojca dyrektora)

Gość wrobelek zyzio
gorrraca moze masz jeden nick "gorrraca" ale jak masz zmienne IP (zgadnij czy wiem co to jest i czemu napisalem jakby to byl rodzaj meski?) to mozesz uzywac innych nickow i nikt tego nie udowodni, bo kazdy bedzie z innego IP chocby przez chwile. primitiv uwazaj, bo jak tak dalej pojdzie to zmienisz neta na RM. idz sie pochwalic odnowa duchowa ksiedzu, nie mnie. dzieki ze przyznajesz wolnosc slowa. jak wypijesz flache to ci jeszcze cos powiem.

Gość smutne te wasze gadki
jak dzieciakow z podstawowki :]

wprowadza w fantastyczny nastrój... można z lodem lód później się przydaje,,, cudowna muzyka